Skip to Content

Yhtenä Päivänä Tulet Olemaan Jonkun Sellaisen Kanssa, Joka On Etsinyt Sinua

Yhtenä Päivänä Tulet Olemaan Jonkun Sellaisen Kanssa, Joka On Etsinyt Sinua

Yhtenä päivänä sinä tulet olemaan syy sille, miksi joku on jälleen onnellinen.

Sinä tulet tuomaan valon tuon ihmisen pimeään maailmaan taas. Sinä ilmestyt oikeaan paikkaan juuri oikealla hetkellä.

Sinä tulet olemaan syy, miksi tämä ihminen uskoo jälleen rakkauteen. Sinä saat tuon ihmisen muistamaan, miksi hän on rakkauden arvoinen.

Sinä tuot takaisin hänen rakkautensa itseään kohtaan. Sinä saat hänet näkemään heidän kadoksissa olleen potentiaalin ja mahtavuuden. Sinä saat hänet näkemään, että he ansaitsevat kaiken.

Yhtenä päivänä sinä teet jonkun onnelliseksi pitkästä aikaa.

Saat jonkun polvet tutisemaan sillä hetkellä, kun hän näkee sinut. Sinä saat heidän sydämensä hakkaamaan joka kerta, kun katsot häntä silmiin.

Hän näkee sinut täydellisenä hänelle, sellaisena, jota hän on etsinyt koko elämänsä.

Hän ei koskaan päästä sinusta irti, koska hänelle sinä olet täydellinen. Hän tekee mitä tahansa pitääkseen sinut, koska he ovat mukana pitkällä tähtäimellä.

Yhtenä päivänä sinä olet hänelle se, jonka olkapäätä vasten itkeä.

Sinä tulet olemaan jonkun turvasatama, paikka, jossa hän voi olla juuri sellainen, kuin hän on. Hän tietää, että sinä olet siinä häntä varten niin hyvässä kuin pahassa.

Jos hänellä on vaikeuksia, hän tietää voivansa nojautua sinuun; hän tietää, että hän voi itkeä sinun edessäsi. Se ei häiritse häntä. Hänen haavoittuvuutensa on jotain, jonka hän haluaa jakaa sinun kanssasi.

Yhtenä päivänä sinä parannat jonkun särkyneen sydämen.

Sinä tulet olemaan tuolle ihmiselle se, joka vie hänen surunsa pois. Sinä tulet olemaan se tyttö, joka tekee kaiken väärän jälleen oikeaksi.

Sinä tulet auttamaan häntä kasaamaan hajonneet palaset hänen sydämessään ja tekemään siitä jälleen ehjän. Hän ei pysty siihen ilman sinua, koska sinä olet viimeinen puuttuva palanen.

Yhtenä päivänä sinä tulet olemaan se, joka on vastuussa siitä, että hän pysyy.

Hän ei juokse pakoon, koska sinä näytit hänelle, mitä oikea rakkaus on. Sinä palautit hänen uskonsa. Sinä sait hänet haluamaan jäämään eikä hän halua koskaan enää lähteä pois.

Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan hän tarvitsee yhden ihmisen eikä ketään muuta – sinut. Eikä hän pelkää myöntää sitä.

Sinä tulet olemaan se, joka saa hänet haluamaan asettua aloilleen. Hän ei odota ketään muuta elämässään. Lopulta hän tulee tuntemaan itsensä kokonaiseksi ja niin sinäkin.

Te kaksi tulette olemaan klassinen esimerkki sellaisesta tarinasta, jossa on kaksi onnellista toisilleen sopivaa ihmistä. Kuulet heistä usein, mutta et koskaan näe. Ei, sinä et tule näkemään tai kuulemaan siitä – sinä tulet elämään siinä.

Yhtenä päivänä sinä tulet olemaan syy sille, miksi rakkaus on taas helppoa. Se ei ole myrkyllistä eikä hyväksikäyttävää. Se ei ole yksisuuntainen tie. Se on täysin harmitonta, pitkäjänteistä ja ehdotonta.

Se on kaikkien aikojen rakkaus. Se on vaivatonta – se on luonnollista. Toisin sanoen, se on vain oikein.

Yhtenä päivänä sinä tulet olemaan syy sille, miksi joku luottaa jälleen. Sinä tulet näyttämään hänelle, että on olemassa ihmisiä, jotka ansaitsevat heidän luottamuksensa ja rehellisyytensä.

Se ei tule olemaan helppoa. Hän ei avaudu silmän räpäyksessä. Mutta jos pysyttelet lähellä tarpeeksi kauan, hän tulee päästämään sinut sydämeensä ja osoittaa näin luottamuksensa.

Hän tulee päästämään sinut elämäänsä, koska sinä tuot läsnäolollasi siihen lisäarvoa. Sinä olet syy sille, miksi hän tuntee elävänsä jälleen.

Hän on hämillään ja kyselee, mitä hän teki ansaitakseen jonkun sinunlaisensa elämäänsä. Mutta vastaus on yksinkertainen. Hän ei tehnyt mitään. Te kaksi olette tarkoitettu yhteen.

Kaikki sinulle tapahtuneet asiat johtivat siihen hetkeen, kun teidän katseenne kohtasivat. Siinä se oli. Siinä oli aloitus loppuelämästänne yhdessä.

Yhtenä päivänä sinä tulet olemaan kiitollinen, että hän löysi sinut – sielunkumppaninsa.

Sinä tulet saamaan tuon ihmisen syleilemaan jokaista iltaa, jolloin saa nukahtaa ja jokaista aamua, jolloin hän saa herätä viereltäsi. Sinä tulet olemaan se, joka on vastuussa hänen hymystään silloinkin, kun hymy on viimeinen asia, mitä hän haluaisi tehdä.

Yhtenä päivänä sinä tulet ymmärtämään, että jokainen mies joka sinut jätti, oli tarkoitus jättää sinut. Muutoin et olisi koskaan löytänyt sitä oikeaa, jonka elämä muuttui ja kenen elämän sinä muutit. Sinä et olisi koskaan tavannut sitä oikeaa, joka tuo esiin sinusta parhaat puolet – sitä, joka saa sinut olemaan paras versio sinusta itsestäsi.

Yhtenä päivänä sinä ja tuo ihminen tulette voittamaan elämän taistot. Te tulette löytämään toisenne ja selviytymään loppuun asti.

Ei enää kyyneleitä, ei enää sydänsurua. Vain te kaksi lopun elämäänne.