Skip to Content

Haluan Olla Kanssasi, Mutta En Millä Hinnalla Tahansa

Haluan Olla Kanssasi, Mutta En Millä Hinnalla Tahansa

Haluan pitää kädestäsi kiinni, haluan nauraa vitseillesi, kulkea rinnallasi, käpertyä sohvalle, katsoa silmiisi ja suudella sinua joka ikinen päivä.

Haluan istua keittiössä kello kolme aamuyöllä alusvaatteisillani ja hassutella kanssasi.

Haluan olla sinulle tärkeä ja haluan antaa sinulle päiväni, viikkoni, kuukauteni ja vuoteni.

Haluan vain olla kanssasi. Haluan tuoda hymyn kasvoillesi ja tehdä sinusta onnellisen. Haluan olla sylissäsi ja halailla. Haluan valvoa kanssasi koko yön ja jutella tuntikausia. Haluan kuulla, mitä sinulla on mielessäsi ja sydämelläsi. Haluan olla se, jonka kanssa jaat elämäsi.

Haluan kaikkea näitä asioita meille. Haluan sinun olevan minun ja haluan olla sinun, mutta en millä tahansa hinnalla. En ano polvillani jotain sellaista, mikä ei ole sen arvoista. En halua hukata itseäni jonkun sellaisen vuoksi, joka ei ansaitse sitä.

En halua sinua, jos minun täytyy jahdata sinua.

Jos minun täytyy jahdata sinua, se tarkoittaa sitä, että juokset minua pakoon. Ja jos juokset minua pakoon, silloin ei pitäisi olla mitään, mitä minun tulee haluta sinua, koska se tarkoittaa sitä, että emme totisesti ole samalla asialla.

En halua jahdata sinua. Haluan sinun olevan vierelläni ja haluan juosta yhdessä tässä villissä ja hullussa maailmassa. Haluan tietää, kuinka nojata sinuun enkä pelätä, että lähdet pois hetkellä minä tahansa.

En halua sinua, jos minun täytyy pyytää aikaasi.

Haluan todellakin olla kanssasi, mutta se ei tule tapahtumaan, jos minun tulee pyytää sinulta aikaa minulle. Jos olen valmis antamaan sinulle osan elämästäni, odotan sinulta sitä samaa.

En halua istua pöydän äärellä odottamassa sinulla olevan aikaa viestittää minulle takaisin. En halua odottaa, että sinä onnistut löytämään aikaa nähdä minua. Haluan olla se, jonka priorisoit, koska minä pidän sinua ykkösenä. Jos joudun taistelemaan huomiostasi, silloin me emme ole sen arvoisia.

En halua sinua, jos joudun todistamaan sinulle olevani sen arvoinen.

Jos et pysty näkemään minua itseäni sen arvoisena kuin olen, silloin ei ole mitään mahdollisuutta maailmassa minun saavan sinua näkemään asiaa toisin. Ei ole keinoa, jolla voisin vakuuttaa sinut ajattelemaan päinvastoin. Ja totta puhuen, en halua joutua todistamaan sinulle, että olen sen arvoinen.

Haluan sinun hyväksyvän minut sellaisena kuin olen. Haluan sinun kunnioittaman arvojani ja haluan tuntea, että vahvistat minua. Koska tämä on juuri sitä, mitä minä olen enemmän kuin halukas tekemään sinulle.

En halua sinua, jos joku muu voi sinut saada.

Olen ollut aina sellainen tyttö, joka ei pidä sellaisista asioista, joita kuka tahansa voisi saada. Mikä on sinun arvosi, jos olet niin helppo? Mitä sinussa olisi niin erityistä, jos kuka tahansa tyttö voisi sinut saada? Ja kuka voisi minulle luvata, ettet jätä minua jonkun muun tytön takia, jos sinä et pidä tasoa korkealla, vai mitä?

Haluan voivani luottaa sinuun. Haluan tietää, ettet koskaan korvaisi minua jollain satunnaisella tytöllä niin kauan, kuin olen hyvä sinulle. Minä haluan tietää, että merkitsen sinulle ja lisään elämääsi arvoa. En halua olla sinun kanssasi, jos olisin niin helposti korvattavissa.

Minä en jatka, ellet näytä minulle, että haluat minua.

Olen käynyt elämäni aikana paljon asioita läpi. Luota minuun, viimeinen asia, jota haluan, on jahdata jotain, joka ei halua minua elämäänsä. Joten, en aio tehdä niin. En tee sinusta minun numero ykköstäni, ellet näytä minulle haluavasi olla sitä.

Tiedän, että kahden ihmisen väliset suhteet ovat sotkuisia, mutta ei niiden tulisi koskaan olla raskaita. Tiedän, että ne vaativat ponnisteluja ja olen halukas tekemään töitä vuoksemme siinä tapauksessa, että annat minulle jotain, minkä vuoksi tehdä työtä.

Älä anna minun tappaa ollakseni tyttösi, koska tiedän, milloin täytyy lopettaa antamasta itseäsi jollekulle.

Jos haluat minut elämääsi, tee siirtosi ja tee minulle tilaa. Se voi olla niin yksinkertaista.