Skip to Content

Miten Saada Ghosteri Katumaan Haamukirjoitustasi: 20 Tehokasta Tapaa Tehdä Niin

Miten Saada Ghosteri Katumaan Haamukirjoitustasi: 20 Tehokasta Tapaa Tehdä Niin

Nykyaikainen deittailu on todella saanut meidät rajalle. Luulet nähneesi kaiken, kunnes joku haamujengi haamuttaa sinut ensimmäistä kertaa!

Kaikki vihaavat haamukeskustelua, ja haamukeskustelun myöntäminen voi olla vaikeaa. Tarkoitan, että asiat sujuivat loistavasti.

Tekstailitte koko ajan deittisovelluksessa tai sosiaalisen median kautta, ja yhtäkkiä hän katosi. Sen on täytynyt olla rankkaa itsetunnollesi ja itsetunnollesi.

Loppujen lopuksi kaikki se puhuminen, sijoitettu aika ja jopa tunteiden herättäminen oli vain turhaa.

Tässä artikkelissa autan sinua miettimään parhaan koston (tai kostot) ghostingille ja miten saat ghostin katumaan sitä. Tietenkin kerron myös, miten käsitellä ghostingia ja miten ghosting vaikuttaa ghosteriin.

Ymmärrät, millainen ihminen projisoi epävarmuuttaan ghostaamalla jotakuta ja että sinun ei pidä koskaan syyttää itseäsi.

Kuinka saada ghostaaja katumaan sitä, että hän jättää sinut huomiotta: 20 idioottivarmasti toimivaa tekniikkaa

Tässä ovat tekniikkani siihen, miten saat ghosterin katumaan haamukuvasi jättämistäsi, eikä kaikkia niistä tehdä Tinderissä:

1. Ole oma itsesi!

Kun parisuhteesi tai melkein parisuhteesi on päättynyt, sinun on löydettävä keino saada yhteys itseesi uudelleen. Haamuna oleminen ei ole jotain, mitä monet ihmiset kokevat, ja siksi sinun on annettava itsellesi hieman löysää.

Opi olemaan taas oma itsesi ja palauta itsetuntosi. Älä tietenkään tee sitä ghosterisi vuoksi. Tee se sen sijaan itsesi vuoksi.

Parhaiten se onnistuu muuttamalla sisäistä ääntäsi ja tekemällä asioita, joita ennen rakastit.

Yhteyden palauttaminen vanhaan itseesi ja elämäsi eteneminen näyttää ghosteristasi siltä, että olet päässyt hänen yli. Vaikka et olisikaan, panostat silti itseesi.

2. Luottamus on avainasemassa

Ymmärrän, että itseluottamuksesi, itsetuntosi ja itsekunnioituksesi ovat juuri nyt pohjalukemissa. En syytä sinua siitä. Haamutuksi tuleminen on pahin osa nykyaikaista deittailua.

Siksi sinun on teeskenneltävä, kunnes onnistut! Anna itsevarmuutesi loistaa kirkkaana ja anna sen vaikuttaa siltä, että elät parasta elämääsi.

Tämä saa haamukumppanisi näyttämään idiootilta, kun hän jätti sinut, ja hän todennäköisesti katuu tekojaan välittömästi.

3. Ylivoima

Sinusta saattaa tuntua, että ghoster vei kaiken itseluottamuksesi ja voimasi. Älä anna tuon tunteen viipyä. Päinvastoin, anna sen antaa sinulle voimaa ja patistaa sinua taistelemaan.

Ymmärrän, että ensimmäinen vaistosi on tuplatekstata ghoster. Se vain heikentää asemaasi ja saa sinut näyttämään epätoivoiselta.

Siksi sinun on lopetettava tämä halu ja jätettävä tekstiviestit lähettämättä. Vaikka epäilisitkin, että sinua on haamutettu, yritä olla tekstailematta heille liian pian.

4. Ei reaktiota

Aivan kuten yllä olevassa vinkissämme, sinun pitäisi näyttää siltä, että et ole häiriintynyt ghosterin toimista. Koska hän ei anna sinulle reaktiota (ei lähetä sinulle tekstiviestiä), sinun ei pitäisi myöskään lähettää hänelle vastatekstiviestiä.

Toisin sanoen, pysy omissa oloissasi, kokeile sosiaalisen median puhdistautumista ja hylkää kaikki halut tekstata heille. Sinun ei pidä tekstata heille, vaan näyttää täysin häiriintymättömältä heidän haamukirjoituksestaan.

Toisaalta, jos annat raivosi tai surusi näkyä, saatat saada hänet tuntemaan, että hän voittaa taistelun.

5. Kirjoita siitä

Tämä vinkki ei tietenkään tarkoita, että sinun pitäisi kommentoida heidän profiilikuvaansa tai paasata siitä Facebook-statuksessasi.

Päinvastoin, sinun pitäisi postata siitä, mutta vain sinun pitäisi tietää, että kyse on ghosteristasi.

Se voi kertoa hauskoista asioista, joita teit viime viikolla sen jälkeen, kun sinut haamutettiin. Se voi olla merkityksellinen kappale, mustasukkaisuusloukku tai mitä tahansa sen suuntaista. Voit vapaasti kirjoittaa mitä tahansa, kunhan et mainitse ghosterisi suoraan.

6. Älä yritä liikaa

Edellisen tekniikkamme mukaisesti sinun on myös tiedettävä, milloin lopettaa postaaminen asiasta.

Muutaman satunnaisen postauksen tekeminen ghosteristasi ja niistä luopuminen on paras tapa. Tämä tarkoittaa, että sinun ei kannata tehdä koko profiiliasi ghostingista. Kaikki haistavat teeskentelyn kaukaa, jos liioittelet.

Näin saatat uskoa, että se näyttää siltä, että olet päässyt yli hänestä, mutta päinvastoin näytät julkisesti kaikkien ystävien ja perheenjäsenten edessä, ettet itse asiassa ole vieläkään päässyt yli hänestä.

7. Hehkuta

Paras tapa saada ghosterisi katumaan tekojaan on hehkua ja saada hänet välittömästi katumaan, että hän pilasi mahdollisuutensa kanssasi.

Tätä tekniikkaa kokeilevat useimmiten naiset, sillä miehet haamuttavat heitä useimmiten. Meikkaa itsesi, laita uusi kampaus ja julkaise muutama kaunis selfie.

Näin annat hänelle maistaa omaa lääkettään, ja se on helpoin tapa ratkaista pulma siitä, miten saada mies katumaan haamukuvittelua.

8. Jätä heidät huomiotta

Positiivisia postauksiasi, hehkutustasi ja itsevarmuuttasi on vaikea olla huomaamatta. Etenkin jonkun kanssa, jonka kanssa olit tekemisissä, ja tämä pätee myös ghosteriisi.

Kun he ottavat yhteyttä tai yrittävät tykätä ja kommentoida postauksiasi uudelleen, tärkeintä on antaa heille maistaa omaa lääkettään ja sivuuttaa heidät!

Tällä tavoin vahvistat jälleen kerran valta-asemasi ja saat heidät katumaan tekojaan.

9. Motivoi itsesi

Näiden vinkkien noudattaminen ja uskollisena pysyminen tavoitteessasi saada heidät katumaan haamukirjoituksiasi on äärimmäisen vaikeaa, varsinkin jos tunteet ovat vielä tuoreet.

Joten samalla kun pysyt toimintasuunnitelmassasi, sinun on motivoitava itseäsi. Tämä auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi nopeammin etkä menetä sitä silmistäsi.

10. Haamujengi takaisin

Jos kokeilet näitä suosittelemiani tekniikoita, ghosterisi varmasti katuu sitä ja haluaa tavoittaa sinut ja saada sinut takaisin.

Aivan kuten olen sanonut aiemmin: jätä heidät aina huomiotta takaisin. Toisin sanoen, pelaa heille Uno reverse -korttia ja haamuile heitä takaisin.

Toista perässäni: Kun ghosterini tavoittaa, ghostaan heidät takaisin!

11. Investoi itseesi

Toinen tapa saada ghostaaja katumaan ghostaustaan on investoimalla itseesi. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun kannattaa sijoittaa aikaa ja rahaa siihen, että teet itsestäsi paremman ihmisen.

Voit hemmotella itseäsi kylpyläpäivällä, käydä terapeutilla tai, mikä vielä parempaa, lähteä yksin matkalle. Kaikki nämä vaihtoehdot saavat sinut tuntemaan olosi virkistyneeksi ja valmiiksi saamaan tuon ghosterin pois päästäsi.

Usko minua, kun teet itsestäsi paremman ihmisen, se auttaa sinua selviytymään tuskasta ja saa ghosterisi katumaan, että hän pilasi mahdollisuutensa kanssasi.

12. Muutu ja kasva

Olet saattanut houkutella ghosterisi matalalla itseluottamuksella tai etsimällä irrallisia kumppaneita. Sillä ei ole väliä, etsitkö heitä deittisovelluksista vai tosielämästä. Ajatusmaailmallasi on merkitystä, kun valitset oikeaa kumppania.

Jos näin on sinun kohdallasi, sinun on tehtävä töitä itsesi eteen ja yritettävä kasvaa houkutellaksesi parempia kumppaneita.

Siksi suosittelemme muuttamaan tapojasi ja kasvamaan paremmaksi versioksi itsestäsi, jos haluat minimoida mahdollisuuden joutua uudelleen haamutuksi.

13. Älä anna heille toista mahdollisuutta!

Kuten sanottu, menestyksesi on tarttuvaa, jos noudatat näitä ideoita, jotka olen poiminut sinulle. Niinpä myös ghosterisi tulee etsimään lisää. Ehkä heidän omatuntonsa on raskas tai he haluavat nöyryyttää sinua uudelleen.

Joka tapauksessa, kun he tulevat takaisin, älä missään nimessä anna heille toista mahdollisuutta pilata itsetuntoasi.

14. Etsi joku uusi

Paras tapa kostaa jollekin on löytää joku parempi. Kasvaessasi ja tullessasi paremmaksi ihmiseksi tarvitset luotettavan ja vakaan kumppanin.

Toisin sanoen tarvitset kumppanin, joka on täydellinen vastakohta vanhalle kumppanillesi.

Kun ghosterisi tuntee itsensä uhatuksi, hän haluaa tunnustaa tunteensa sinua kohtaan. Vaikka he eivät olisikaan läsnä, he yrittävät silti maalata haamumielensä virheeksi ja saada sinut takaisin.

15. Paranna

Se, ettei anna heidän tietää, että heillä oli mitään vaikutusta elämääsi, vaikka heillä olikin, on vaikea askel, kun yrität saada ghosterin katumaan ghostausasi.

Siksi suosittelen parantumista yhdeksi tämän ohjelman vaiheista. Tiedän, että se on helpommin sanottu kuin tehty, mutta ajan sijoittaminen haavojesi parantamiseen kannattaa varmasti pitkällä aikavälillä.

16. Älä osallistu sosiaaliseen mediaan

Jos etsit yhä vahvistusta tai katselet jatkuvasti hänen sosiaalisen median profiiliaan, saatat tulla myrkylliseksi koko haamutapahtuman suhteen.

Tämän vuoksi saatat tarvita sosiaalisen median puhdistusta, eli sinun on ehkä jätettävä sosiaalinen media hetkeksi pois käytöstä. Näin pitäisi tehdä siihen asti, kunnes tunnet olosi paremmaksi itsestäsi ja koko tilanteesta.

17. Viihdy yksin

Me kaikki synnyimme yksin, ja me kaikki kuolemme yksin. Siksi et tarvitse kenenkään hyväksyntää ja huomiota, etenkään ghosterisi.

Tärkein askel paranemisessa on sen ymmärtäminen, ettet tarvitse heitä elämääsi. Todennäköisesti väistit luodin joka tapauksessa.

18. Sano hyvästit mukavuusalueellesi

Paras tapa kasvaa on kokeilla uusia asioita, joten sinun kannattaa sanoa hyvästit mukavuusalueellesi ja kokeilla uutta urheilua, aktiviteettia tai vain jotain uutta.

Kun ghosterisi näkee, että harrastat urheilua, kiipeilyä tai lähdet viikonloppuretkelle, hän tulee katumaan, ettei ole pysynyt mukana ja ollut mukana.

19. Unohda heidät

Tämän henkilön ja hänen mukanaan tuoman surun unohtaminen ja lopulta siitä irti päästäminen on toinen ratkaiseva askel kasvamisessa ja siitä, että voit tulla taas omaksi itseksesi.

Siksi sinun on lakattava ajattelemasta heitä ja päästävä yli koko haamupelistä antaaksesi lopullisen iskun heidän itseluottamukselleen.

20. Aseta itsesi etusijalle

Jos yrität saada ghostajan katumaan haamukirjoitustasi vihan tai surun lietsomana, tehtäväsi menee varmasti pieleen. Sinun on asetettava tavoitteesi suoraan.

Älä tee sitä heidän vuokseen, vaan tee se itsesi vuoksi. Motivaatiosi ei saisi olla: “Haluan saada sinut maksamaan” tai “Haluan kostaa”. Päinvastoin, sen pitäisi kuulostaa siltä: “En tarvitse heitä. Olen oma prioriteettini.”

Katso myös: Ghosting ensitreffien jälkeen: Miksi sitä tapahtuu ja miten käsitellä sitä?

Kuinka pitkä aika ilman kontaktia katsotaan haamutukseksi?

Mitä tahansa yli kolme päivää ilman yhteydenottoa pidetään haamuna! Ymmärrämme, että useimmilla meistä on hätätilanteita, eivätkä he voi vastata päiviin tai kahteen. Kolme päivää on kuitenkin enemmän kuin tarpeeksi aikaa ymmärtää, ettei tekstiviestiä tule takaisin.

Mitä edes on haamukirjoittaminen? Ghosting on teko, jossa yhtäkkiä lopetetaan kaikki yhteydenpito toisen henkilön kanssa. Henkilö, joka haamukirjoittaa, tekee sen yleensä ilman minkäänlaista varoitusta tai selitystä.

Se on tapa lopettaa suhde ilman varsinaista eroa. Kumpi tahansa suhteen osapuolista voi tehdä haamukirjoituksen, ja sitä käytetään usein keinona välttää vastakkainasettelua.

Haamukirjoittajat eivät ehkä ymmärrä, kuinka paljon he satuttavat kumppaniaan haamukirjoituksillaan, mutta he saattavat myöhemmin katua sitä aiheuttamansa tunnevahingon vuoksi.

Jos haluat saada haamukumppanisi katumaan haamukuvittelua, on olemassa muutamia asioita, joita voit tehdä saadaksesi itsellesi takaisin sen, mitä hän teki.

Nyt kun ymmärrämme, mitä ghosting ylipäätään on, sinun tehtäväsi on yrittää antaa heille maistaa omaa lääkettään ja oppia, miten saat ghosterin katumaan tekojaan.

Miksi he haamuttivat minua?

Ensinnäkin, haamujengi ei ole koskaan haamun kohdehenkilön vika, joten voit sulkea itsesi syyn ulkopuolelle.

Kummitushaamailijat haamailevat henkilökohtaisten ongelmien ja menneisyyden traumojen vuoksi, ja useimmat heistä eivät halua vakavaa suhdetta, joten he ovat avoimia leikkimään kanssasi.

Itse asiassa ihmiset haamuttavat toisia, koska he tuntevat olevansa siihen oikeutettuja. Viimeinen asia, jota he ajattelevat, on se, miltä toisesta ihmisestä tuntuu ja mitä se tekee hänen mielenterveydelleen.

Seuraavassa on joitakin syitä, miksi jotkut haamukummit saattavat haamata sinua. Spoilerihälytys: Kyse ei ole koskaan sinusta!

Kiintymyssuhdeongelmat
– Sitoutumisongelmat
– Olet se toinen nainen/mies (heillä oli jo suhde)
– Narsistit
– Ei ota huomioon toista ihmistä
– Heidän mielenterveytensä laiminlyönti
– Ei itsekunnioitusta eikä kunnioitusta toista ihmistä kohtaan
– Emotionaalisesti epäkypsät
– Ahdistuneisuus
– He käyttivät sinua hyväkseen

Tämäntyyppiset ihmiset haluavat tuhlata aikaa, etkä näe sitä ensimmäisillä treffeillä. Pahinta on se, että et pysty näkemään punaisia lippuja, ennen kuin on liian myöhäistä, ja olet ehkä jo saanut tunteita.

Katuvatko haamututkijat haamutusta?

Yleisesti ottaen EI. Useimmat haamuttajat eivät tunne huonoa omaatuntoa tai kadu uhriensa haamuttamista. Vain harvat, ja tämä on hyvin harvinaista, haamuttajat tuntevat huonoa omaatuntoa siitä, että haamuttivat sinut. Useimmiten haamuttajat ovat narsisteja, jotka saivat haluamansa ja voivat nyt siirtyä seuraavaan uhriinsa.

Haamunkantajat ovat sellaisia ihmisiä, jotka jopa kerskuvat ja tuntevat ylpeyttä haamunkantajuudestaan. He saattavat mennä parhaan ystävänsä luokse ja kertoa, miten he saivat sinut koukkuun ja sitten haamukuvasivat sinut.

Tieteellisesti ottaen henkilö, joka jättää jonkun toisen lukematta tuntematta katumusta tai muita tunteita, on narsisti. Tämä tarkoittaa sitä, että he antavat jonkun saada tunteita itseään kohtaan ja sijoittaa aikaa häneen samalla kun tietävät, että he voivat kadota silmänräpäyksessä.

Vaikka ghosterisi ei olisikaan narsisti, ghostee väisti silti luodin.

He eivät ole ajatelleet sitä, että voit antaa heille maistaa heidän omaa lääkettään. Toinen mahdollisuus ei tietenkään tule kysymykseen, mutta teeskentely saattaa olla ainoa tapa saada ghoster katumaan tekojaan.

Voit siis kokeilla tekniikkaamme ghosteriin ja saada (tunne)haavan kirvelemään vähemmän.

Loppusanat

Sinulla on tällä hetkellä paljon emotionaalista kipua. Kysymys siitä, miten saat ghosterin katumaan haamukuvasi ja etsimään keinoa päästä ylipäätään on tavallinen tapa käsitellä asioita.

Muista, että kyse ei ole heistä. Tämä tilanne on jotain, jonka kautta voit kasvaa. Voit tulla paremmaksi versioksi itsestäsi ja saada ghosterin katumaan tekojaan.

Pidä mielessäsi tärkein asia: kun kyseessä on ghostaus, se ei ole koskaan ghostatun vika. Kosto voi tuntua ainoalta mahdollisuudelta, mutta se ei välttämättä anna sinulle ratkaisua.

Panosta siis itseesi ja kehity, äläkä mieti, miten saat ghosterin katumaan haamukuvasi. Kun he näkevät, mitä heiltä jäi näkemättä, he katuvat tekojaan.