Skip to Content

Vahva Nainen Ei Koskaan Kerjää, Hän Lähtee, Kun Tuntee Itsensä Epätoivotuksi

Vahva Nainen Ei Koskaan Kerjää, Hän Lähtee, Kun Tuntee Itsensä Epätoivotuksi

Tämä on kaikille hurjille naisilleni siellä.

Kaikille meille, jotka olemme kestäneet ikuisen kamppailun siitä, pitäisikö soittaa hänelle vai lopettaa.

Tietäen, että hän on vetäytymässä pois, mutta silti yrittäen pitää kiinni siitä pienestä toivon pilkahduksesta, että hän palaa takaisin… syvällä sisimmässään tietäen, että hän ei palaa.

Tiedän, että olet käynyt tämän skenaarion läpi ennenkin. Aloit ihastua mieheen, menitte ulos muutaman kerran, tunteet alkoivat voimistua, yhteys ja fyysinen vetovoima olivat kohdallaan ja seksuaalinen jännite oli käsin kosketeltavissa.

– Aloitte lähentyä, tutustua toisiinne hitaasti syvemmällä tasolla, tunsitte vihdoin, että tämä voisi olla se oikea juttu, ja annoitte itsenne todella panostaa tähän… sitten yhtäkkiä hänestä tuli etäinen.

Hän tunsi, että asiat olivat menossa liian vakaviksi, ja hän lähti omille teilleen. Yhtäkkiä hänellä on kiireitä, hän ei vastaa tekstiviesteihisi ja tekosyitä kertyy hullun lailla…

Heti kun alat toivoa ja kuvitella yhteistä tulevaisuutta, hänestä tulee pelkkä varjo siitä miehestä, jonka tapasit. Sinä petit varasi ja hän petti sinut.

Ymmärrän kyllä. Olen kokenut saman! Haluat vain ravistella häntä ja kysyä, mikä helvetti häntä vaivaa ja miksi heti, kun asiat alkavat muuttua tosiksi ja vakaviksi, hänen täytyy muuttua maailmanluokan kusipääksi ja juosta karkuun sen sijaan, että myöntäisit, että hän saattaa itse asiassa tuntea samoin.

Mutta tiedätkö mitä? Paskat hänestä. Paskat miehestä, joka on liian suuri pelkuri myöntääkseen tunteensa.

Paskat miehestä, jota sinun pitää jahdata, jotta hän näkee, että olet sen arvoinen. Paskat miehestä, joka ei ole tarpeeksi mies kertoakseen sinulle suoraan päin naamaa, mistä on kyse.

Älä ole sellainen nainen. Älä alennu hänen tasolleen. Ota vinkki vastaan. Jätä hänen pelkurimainen perseensä sinne, minne se kuuluu.

Et tarvitse häntä kuitenkaan. Jos hän olisi se oikea mies sinulle, hän ei katoaisi ilmaan silloin, kun tarvitset häntä eniten.

En voi kertoa, kuinka monta kertaa olen jahdannut miehiä toivoen, että se johtaisi samanlaiseen lopputulokseen kuin fantasioissani, mutta se on aina vain tuonut minut takaisin maan pinnalle, syöksyen maahan ja hajoten miljooniin palasiin.

Nämä tyypit eivät ole kenenkään ajan arvoisia. Olet liian vahva ja ylpeä tuhlataksesi aikaa hänen tunteidensa miettimiseen. Mietit, pitäisikö sinun soittaa hänelle vielä viimeisen kerran vai myöntää itsellesi, että hän on poissa.

Paskat siitä. Lakataan kaikki kaipaamasta miehiä, jotka eivät arvosta meitä. Ymmärretään, että olemme liian upeita jahtaamaan ketään, joka ei selvästikään halua jäädä kiinni.

Olkaa nainen, joka ei enää kerjää kenenkään huomiota. Olkaa nainen, joka ymmärtää vihjeen. Olkaa nainen, joka lähtee heti, kun tietää, ettei häntä enää haluta, eikä koskaan katso takaisin.

Sellainen nainen meidän kaikkien pitäisi pyrkiä olemaan. Sellainen, joka tietää tarkalleen, miten helvetin upea hän on, eikä anna heikon pojan leikkiä tunteillaan.

Olet liian hyvä hänelle. Ja sillä hetkellä, kun tajuat sen, paino putoaa hartioiltasi ja perspektiivisi on niin selkeä.

My fellow fierce ladies. Lakataan tavoittelemasta poikia, jotka eivät halua jäädä kiinni. Lakataan pitämästä kiinni jostakusta, joka on jo mennyt.

Pidetään itsemme korkeammalla tasolla. Elämä on aivan liian lyhyt haikailuun miehen takia, joka ei arvosta sinua.

Kukaan meistä ei tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, se on totta, mutta yksi asia, jonka voitte tietää, on se, että siihen ei kuulu mies, joka ei näe edessään olevan naisen arvoa.

Joten tee minulle palvelus. Seuraavan kerran, kun mies jättää sinut pulaan, kun sinusta tuntuu, että olet menossa jonnekin, päästä hänet menemään. Hän ei selvästikään ole tarpeeksi mies sinulle, ja siitä ole kiitollinen.

Vahva nainen ei koskaan kerjää; hän tietää, milloin hänen läsnäoloaan arvostetaan ja milloin on aika lähteä. Anna tämän olla ohjaava voimasi tästä lähtien ja haista paska kaikille, jotka yrittävät kertoa sinulle muuta.

Todelliselle miehelle et ole koskaan liikaa käsiteltävä. Lähde siis heti, kun tunnet itsesi ei-toivotuksi, ja tee tilaa miehelle, joka on aikasi arvoinen.