Skip to Content

Mies, Joka Ajattelee Sinun Olevan Arvokas, Sellainen Tulee Kyllä

Mies, Joka Ajattelee Sinun Olevan Arvokas, Sellainen Tulee Kyllä

Tiedän, että olet saanut tarpeeksesi miehistä, jotka eivät arvosta sinua. He eivät koskaan arvostaneet mitään, mitä teit heidän ja parisuhteenne eteen.

Nämä miehet eivät arvostaneet yhtään uhrauksia, jotka teit heidän vuokseen eivätkä edes yrittäneet vastata vaivannäköösi.

He keskittyivät aina asioihin, joista he eivät sinussa pitäneet, sen sijaan, että olisivat tehneet päinvastoin.

Olet saanut enemmän kuin tarpeeksesi noista, jotka yrittivät väheksyä sinua. Nämä miehet yrittivät aina olla yläpuolellasi.

He loukkasivat sinua, he holhosivat ja alistivat sinua kaikin mahdollisin keinoin, koska se teki hyvää heidän egoilleen. He eivät koskaan kohdelleet sinua kuin oikeaa ihmistä, käyttivät vain työkalunaan korjatakseen heidän särkynyttä itsetuntoaan.

Olet saanut tarpeeksesi miehistä, jotka tekivät sinut epävarmaksi. Kaikista niistä miehistä, jotka pelasivat sinun kustannuksellasi.

He manipuloivat sinua ja tiesivät, että heidän täytyy tuhota itsevarmuutesi, jos he halusivat sinun olevan parempi uhri heidän manipuloinneilleen. He pelasivat epävarmuudellasi ja heikoilla kohdillasi ajattelematta yhtään, miltä se saa sinut tuntemaan.

Olet saanut tarpeeksesi niistä, jotka saivat sinut miettimään, miksi et ollut tarpeeksi. Heille et ollut koskaan tarpeeksi nätti, tarpeeksi fiksu tai tarpeeksi kiinnostava.

He saivat sinut aina tuntemaan, että sinun täytyy kilpailla kaikkien muiden hänen elämänsä tyttöjen kanssa.

Olet saanut tarpeeksesi niistä, jotka manipuloivat sinua ja yrittivät muuttaa sinua. Kukaan elämäsi miehistä ei hyväksynyt sinua sellaisena, kuin olet.

He eivät hyväksyneet herkkyyttäsi, tunteitasi, epävarmuuttasi ja pelkojasi. He halusivat mahduttaa sinut muottiin ja kontrolloida sinua niin paljon kuin pystyivät.

Kaikki he rikkoivat sinut. He tekivät tuhojaan sydämellesi ja sielullesi – he tuhosivat sinut. He saivat sinut luopumaan oikean rakkauden löytämisen toivosta ja he saivat sinut menettämään uskosi kaikkiin ihmisiin ympärilläsi.

Nyt ajattelet, että kaikki miehet suunnittelevat sinun hyväksikäyttöäsi ja haluavat satuttaa sinua. Et edes kuvittele, että on mahdollista löytää joku erilainen, joku joka voisi korjata sinut.

Mutta se mies tulee kyllä.

Tulee mies, joka arvostaa kaikkea sitä, mitä sinulla on tarjota. Tämä mies arvostaa sinun koko persoonaasi. Hän arvostaa jokaista pientä asiaa, jonka teet hänen ja parisuhteenne vuoksi. Ja kaikkein tärkeintä, hän opettaa sinua arvostamaan itseäsi.

Tulee mies, joka ei koskaan käyttäydy epäkunnioittavasti sinua kohtaan. Kun tämä mies tulee, hän ei arvosta sinua vain tyttöystävänään, vaan myös naisena ja ihmisenä.

Tämä mies arvostaa eheyttäsi ja itsenäisyyttäsi, hän arvostaa mielipiteitäsi ja rajojasi. Tietysti te kaksi tulette olemaan eri mieltä aika ajoin, mutta hän ei näytä mitään merkkejä epäkunnioituksesta silloinkaan.

Tulee mies, joka on aina kumppanisi. Tämä mies tietää, mitä sana ’kumppani’ oikeasti tarkoittaa. Te kaksi olette tasa-arvoisia eikä hän koskaan yritä alistaa sinua. Te olette joukkue, kuljette läpi elämän rinta rinnan.

Tulee mies, joka saa sinut tuntemaan olevasi ainoa nainen maailmassa. Hän näkee, kuinka ainutlaatuinen ja erityinen sinä olet. Kun tämä mies katsoo sinua, tunnet olevasi ainoa nainen koko maailmassa.

Sinulla ei ole koskaan tunnetta, että sinun täytyy kilpailla muiden tyttöjen kanssa hänen huomiostaan, koska hän tekee aina selväksi, että sinä olet hänen ainoa rakkautensa.

Tulee mies, joka ajattelee sinun olevan tarpeeksi. Ja hän on tarpeeksi sinulle. Hän uskoo sinuun aina ja se auttaa kaikkiin sinun epävarmuuksiisi.

Tämä mies tietää, että sinä et ole täydellinen eikä hän sitä sinulta odotakaan, koska sinä olet täydellinen hänelle. Mutta hän rakastaa sinua kaikkine epätäydellisyyksineen, koska olet enemmän kuin tarpeeksi hänelle.

Tulee mies, joka hyväksyy sinut omana itsenäsi. Tämä mies ei koskaan yritä muuttaa sinua. Sen sijaan hän hyväksyy sinut kaikkine vikoinesi ja hän rakastaa sinua niidenkin vuoksi.

Tiedän, että sinun on vaikea uskoa tätä nyt, kaiken sen jälkeen, mitä olet käynyt läpi, mutta luota minuun – tulee mies, joka ajattelee sinun olevan arvokas. Sinun tulee vain olla kärsivällinen ja uskoa siihen tarpeeksi lujasti.