Skip to Content

Tuleeko Hän Takaisin, Jos Jätän Hänet Rauhaan? 20 Tapaa Menestyä

Tuleeko Hän Takaisin, Jos Jätän Hänet Rauhaan? 20 Tapaa Menestyä

Kun päätät parisuhteen, et vain pysty lopettamaan ajattelemasta exääsi yötäpäivää. On vielä vaikeampaa, jos olet sitoutunut pitkäaikaiseen parisuhteeseen hänen kanssaan ja nyt kaikki mitä näet muistuttaa hänestä.

Hän on viimeinen asia, jota ajattelet nukkumaan mennessäsi ja ensimmäinen asia, jota ajattelet herätessäsi. Yrität saada selville, mikä meni pieleen etkä pysty toimimaan kunnolla.

Ei väliä, kuinka paljon yrität, et pysty syömään ja vatsassasi on kramppeja, joita et pysty rentouttamaan. Olet surullinen, koska annoit kaikkesi miehelle, joka päätti päättää parisuhteenne ja jättää sinut yksin, kuin hän ei menettäisi mitään.

Päädyt epäilemän itsearvoasi, tervettä järkeäsi ja kaikkia niitä asioita, joita luulit tekeväsi hyvin. Sinulla on pakkomielle mieheen, joka oli koko elämäsi, mutta joka päätti lähteä ja mennä eteenpäin.

Sisälläsi on niin paljon tunteita, etkä tiedä, mitä tehdä niille. Taistelet joka päivä lopettaaksesi ajattelemasta häntä, mutta et vain pysty siihen. Vaikka te kaksi olisitte tapelleet, sinä silti haluat hänet elämääsi, koska et halua luovuttaa jostain niin vakavasta.

Tietäen, että sinä vielä rakastat häntä, sinä yrität löytää ratkaisun saadaksesi hänet takaisin. Joten kyselet itseltäsi, tulisiko hän takaisin, jos jättäisit hänet rauhaan. Ajattelet, että on olemassa mahdollisuus, että hän ikävöi sinua, kun hän ei näe tai kuule sinusta pitkään aikaan.

Ja tiedätkö mitä? Olet ehkä oikeassa. Jos hän oikeasti rakastaa sinua, hän tajuaa, millainen nainen olet ja hän alkaa ikävöidä sinua pian. Hän näkee, että ei pysty elämään ilman sinua ja että pienet riitanne ei oikeastaan olleet niin pahoja.

Se on vain hyvä keino kertoa toisillemme ongelmistanne ja epävarmuuksistanne ja jatkaa taas eteenpäin kuten ennen. Joten, on vain ajan kysymys ennen kuin hän alkaa ryömiä takaisin luoksesi, rukoillen sinun anteeksiantoasi, mutta sinun tulee pelata tämä peli viisaasti.

Auttaaksesi itseäsi tämän asian kanssa, tässä on joitain todistettuja tapoja, joita voit käyttää saadaksesi hänet palaamaan luoksesi, kun olet jättänyt hänet rauhaan. Joten aloitetaan!

Tuleeko Hän Takaisin, Jos Jätän Hänet Rauhaan? 20 Tapaa Menestyä

1. Ei yhteydenpitoa -aika

Tämä on tärkein asia, kun haluat exäsi ikävöimään sinua ja palaamaan luoksesi. Sinun tulee tietää, että ei yhteydenpitoa –sääntö ei ole exääsi varten, vaan sinua varten, jotta sinä voit olla se, joka lopettaa olemasta pakkomielteinen häntä kohtaan.

On niin monta asiaa, joihin voit keskittyä ja tällä tavoin lopettaa ajattelemasta häntä. Teidän, että ikävöit häntä ja että monet miehet muistuttavat sinua hänestä, mutta olet tarpeeksi vahva ottaaksesi tuon tunteen vastaan.

Tiedän vain, että sinun tämänhetkinen uhrauksesi on jotain suurempaa asiaa varten, joka tapahtuu tulevaisuudessa. Jos pystyt olemaan pitämättä yhteyttä häneen 30 päivää, pystyt tekemään saman myös seuraavat 30 päivää, usko minua.

Ja kaiken tuon ajan jälkeen, kun vietit ilman häntä, et tarvitse enää häntä, kuin ilmaan keuhkoihisi. Sinä vain odotat hänen olevan sinuun yhteydessä siinä tapauksessa, että hän haluaa teidän kahden aloittavan alusta.

2. Te ette voi olla ’ystäviä’

Kun päätätte rakkaus-suhteen, pahin asia, mitä voit tehdä, on pyytää exääsi olemaan ’ystävä’. Se on kuin koirasi olisi kuollut ja silti haluaisit pitää sen. Siksi, sen ei tulisi tapahtua.

Et voi olettaa teidän olevan hyvät ystävät kaiken läpikäymänne jälkeen. Entiset rakastajat eivät koskaan ole hyvät ystävät kaikkien vielä olemassa olevien tunteiden vuoksi ettekä te ole poikkeus tässä säännössä.

Paras ratkaisu olisi jättää hänet rauhaan ja sillä tavoin saada hänet ikävöimään itseäsi. Jos hän näkee, että nautit elämästäsi ilman häntä, hän voi olla hieman mustasukkainen ja hän ymmärtää, että hän vielä rakastaa sinua.

3. Ole varovainen sosiaalisessa mediassa

Tiedän, että jotkut tytöt varjostavat exiään sosiaalisessa mediassa, mutta se ei ole hyvä keino päästä yli jostain. Voit nähdä, mitä he julkaisevat ja keiden kanssa he ovat ja voit tuntea olosi pahaksi sen vuoksi.

Ehkä hänellä on laastari-tyttöystävä päästäkseen sinusta yli, mutta sinä otat tuon vakavasti ja se saa sinut itkemään. Joten, unohda, että sinulla on ex kaverilistallasi Facebookissa äläkä julkaise minkäänlaisia vihaisia julkaisuja huonosta parisuhteesta, koska hän tietää, että teet sen hänen vuokseen.

4. Tapaa joku uusi

Kun tapat jonkun uuden, et ajattele exääsi niin paljon. Toisaalta, hän näkee, että sinulla on hauskaa ilman häntä ja hän alkaa ikävöidä sinua. Joten mitä tahansa tapahtuukin, se on win-win –tilanne. Tällä tavoin saat exäsi ajattelemana sinua ja hän saattaa jopa olla sinuun yhteydessä kysyäksesi elämästäsi.

Tämä on jotain melko normaalia kaikissa parisuhteissa, koska kukaan mies ei pääse yli siitä tosiasiasta, että hänen exänsä pitää hauskaa jonkun uuden kanssa vain muutama päivä eron jälkeen. Hän ajattelee, että hän oli erityinen sinulle ja hän tekee parhaansa voittaakseen sinut takaisin.

5. Ignooraa hänet

Paras tapa saada hänen huomionsa on oikeasti hänen ignooraamisensa. Hän kysyy itseltään, onko elämässäsi joku toinen mies ja oletko jo päässyt hänestä yli.

Anna hänelle hiljaisuus-hoitoa joka kerta kun näet hänet, jotta hän voi ymmärtää, ettet ole enää kiinnostunut, mitä hänellä on sanottavanaan.

Miehet tuntien, hän alkaa heti pohtia sitä – hän ei mahda itsellensä mitään – ja hän alkaa ikävöidä sinua hullun lailla.

Ei aikaakaan, kun hän todennäköisesti soittaa sinulle pyytääkseen sinut ulos, jotta voitte jutella siitä, mitä tapahtui. Ja tämä on ensimmäinen ja selvin merkki siitä, että hän haluaa teidän olevan yhdessä jälleen.

6. Sulje hänet ulos kokonaan

Yksi asia on ignoorata hänet, mutta toinen on sulkea hänet kokonaan ulos, kuin et olisi koskaan tavannutkaan häntä. Tämä hämmentää hänet ja hän alkaa miettiä, miksi käyttäydyt niin.

Tämä saa hänet miettimään sinua ja se saa hänet ikävöimään sinua enemmän kuin koskaan. Tällä tavoin annat hänelle tilaa ja hän pystyy tekemään mitä haluaa.

Mutta tiedätkö mitä? Hän miettii vain sinua ja jättämällä hänet rauhaan, onnistut tuomaan hänet takaisin. Hän näkee, että olet kaikki mitä hän tarvitsee eikä koskaan enää jätä sinua. Totuus on, että hän ymmärtää arvosi vasta kun hän menetti sinut.

7. Ole vastustamaton

Tee kaikki mahdollinen ollaksesi paras versio itsestäsi. Vaihda vaatetustyyliäsi ja muuta ajatustapaasi. Kerro itsellesi joka päivä, että olet upea nainen ja että hän katuu sinun jättämistä.

Anna hänen nähdä sinut pynttäytyneenä, pitämässä hauskaa jonkun uuden kanssa. Jos hän vielä rakastaa sinua, hän luultavimmin on mustasukkainen ja haluaa sinut takaisin.

Hän näkee, mitä hän menetti ja hän tekee kaikkensa saadakseen sinut takaisin. Joten, on sinusta kiinni, haluatko palata hänen luokseen riippuen tilanteesta.

8. Esitä menneesi eteenpäin

Tässä tapauksessa sinun tulee pelata tärkeä rooli – sellaisen naisen rooli, joka ei välitä tippaakaan. Tämä tarkoittaa, että sinun tulee esittää, että olet aina onnellinen, vaikka et olisikaan.

Julkaise kuvia uusien ihmisten kanssa, joiden kanssa sinulla on hauskaa, näytä hänelle, että sinun on hyvä olla omillasi ja että hän teki virheen, kun päästi sinut menemään.

Tiedän, että tämä kuulostaa hieman julmalta, mutta ajattele vain, että teet tämän saadaksesi hänet takaisin. Sinä teet kaiken, koska oikeasti rakastat häntä ja välität hänestä.

Ja sinun tulee siirtyä tässä pelissä eteenpäin, kunnes näet muutoksen hänessä. On olemassa vain kaksi asiaa, jotka voi tapahtua: Hän voi joko tulla takaisin luoksesi tai hän voi vetäytyä pois suremaan sinun menettämistä.

9. Älä anele häntä palaamaan takaisin

Ei väliä, kuinka paljon rakastat häntä ja janoat hänen läsnäoloaan, älä koskaan anele häneltä mitään. Älä vajoa niin alas jonkun sellaisen vuoksi, joka ei halua nähdä vaivaa voittaakseen sinut takaisin.

Ei ole mitään väärää ikävöidä häntä, mutta älä koskaan rukoile häntä ottamaan sinua takaisin. Muista, että sinulla on ylpeytesi ja että et koskaan ylitä rajaa.

Jos hän oikeasti rakastaa sinua ja ikävöi sinua, hän yrittää olla sinuun yhteydessä keskustellaksenne asioista. Mutta älä tee jotain, jota kadut myöhemmin.

10. Älä kritisoi hänen uutta elämäänsä

Vain koska olet vihainen tai surullinen ei tarkoita sitä, että sinun tulisi kritisoida hänen uutta elämäänsä. Hän saattaa löytää jonkun korvaavan tyttöystävän vain tehdäkseen sinut mustasukkaiseksi, mutta älä usko kaikkea, mitä näet.

Miehet käyttävät eri temppuja saadakseen heidän exänsä mustasukkaisiksi ja kärsimään heidän vuokseen, mutta koska tiedät tämän, älä kiinnitä asiaan edes huomiota.

Pysy kaukana hänen elämästään antamalla hänelle tilaa kokeilla eri asioita. Lopulta hän näkee, että sinä olet paras ja hän alkaa haluamaan palata sinun luoksesi.

11. Pysy kiireisenä

Jos olet kiireinen, mahdollisuudet ovat korkeammalla, ettet ajattele häntä niin paljon. Tällä tavoin hän saa tarpeeksi aikaa ajatellakseen parisuhdettanne kahdesti ja toisaalta sinä tunnet, että teet jotain hyvää itsellesi nauttimalla elämästäsi.

Tiedän, että et pysty rentoutumaan 100 %:sti ja hän tulee mieleesi välillä, mutta jos pidät itsesi kiireisenä, nämä hetket ovat harvinaisia. Pitääksesi hänet pois mielestäsi, voit alkaa opettelemana jotain uutta. Voit ilmoittautua uudelle kurssille tai aloittaa uuden harrastuksen.

Mitä ikinä se onkaan, se voi todella auttaa sinua pysymään kaukana hänestä ja tällä tavoin saada hänet palaamaan luoksesi.

12. Jos hän kontaktoi sinua, älä vastaa välittömästi

Anna minun kysyä jotain? Kärsitkö silloin, kun hän jätti sinut? Itkitkö itsesi uneen, koska ajattelit, että hänellä on joku toinen? Oliko sinun vaikeaa lopettaa ajattelemasta häntä?

Jos vastaus on kyllä kaikkiin näihin kysymyksiin, se tarkoittaa sitä, että hän ansaitsee palan omaa lääkettään. Sinun täytyy näyttää hänelle, että hän ei ole ainoa tärkeä ihminen elämässäsi ja että sinulla on hyvä olla omillasi. Joten kun hän viestittää tai soittaa sinulle, älä vastaa hänelle välittömästi.

Anna hieman ajan kulua ja sitten soita tai viestitä hänelle. Kerro hänelle, että sinulla oli kiire tehdessäsi jotain muuta ja kysy, mitä hän haluaa sinulta.

Ole tiukka, mutta kohtelias samaan aikaan ja älä anna hänen ajatella, että kärsit, koska ette ole enää yhdessä. Se saa hänet välittömästi haluamaan takaisin luoksesi, koska sinä jätit hänet yksin joksikin aikaa.

13. Pidä hauskaa

Tiedät, mitä sanotaan: Älä itke, koska se on ohi, hymyile, koska se tapahtui! Vain koska päätit rakkaus-suhteen ei tarkoita sitä, että sinun tulisi lukittautua huoneeseesi itkemään surkeaa kohtaloasi.

Sen sijaan mene ulos ja pidä hauskaa. Elämä on lyhyt ja sinun tulisi nauttia siitä. Toisaalta kun exäsi näkee sinun olevan onnellinen, hän miettii siihen syytä. Hän saattaa ajatella, että olet löytänyt jonkun uuden ja hän alkaa nähdä hyvät puolesi.

Ja tässä on pointtina se, kun hän menettää itsensä kokonaan sinun vuoksesi. Vain koska sinulla on hauskaa etkä tehnyt erosta draamaa, hän haluaa sinut takaisin elämäänsä.

Näyttämällä hänelle, että sinä pystyt voimaan hyvin omillasi ja jättämään hänet rauhaan, sinä sait hänet palaamaan luoksesi.

14. Tee yhteisitä ystävistänne liittolaisiasi

On normaalia, että sinulla ja exälläsi on joitain yhteisiä ystäviä, jos olitte pitkäaikaisessa parisuhteessa. Ja mitä voi tehdä voittaaksesi hänet takaisin on antaa heidän nähdä sinut jonkun toisen kanssa, jotta he voivat kertoa siitä hänelle.

Vaikka sinulla ei olisi ketään erityistä (koska rakastat häntä vielä) anna heidän uskoa, että sinulla on. Nauti illasta ulkona uuden miehen kanssa ja varmista, että yhteiset ystävänne näkevät sen.

Olen varma, että he kertovat hänelle, mitä näkivät ja hän ei pysty uskomaan, mitä he sanovat. Tämä saa hänet hulluksi sinusta, koska hän tietää, että syvällä sisimmässään hän ei ole yli sinusta vielä, mutta hän vain esittää olevansa. Ja kyllä, tämä saa hänet ryömimään takaisin luoksesi pyytämään sinua olemaan hänen kanssaan jälleen.

15. Anna hänen mennä saadaksesi hänet palaamaan

Paras tapa saada mies palaamaan luoksesi on päästää hänet menemään. Tällä tavoin annat hänelle tarpeeksi aikaa ajatella sinua ja parisuhdettanne ja näkemään kaikki hyvät ja huonot puolet.

Jos hän tosissaan rakastaa sinua, hän vain tarvitsee hieman aikaa saadakseen sen selville ja sitten hän palaa sinun luoksesi.

Joskus ihmiset jumittuvat rutiineihin pitkäaikaisessa parisuhteessa ja heidän tarvitsee pysyä erossa toisistaan vain ymmärtääkseen, etteivät he voi elää ilman toista.

Joten, jos yrität tätä, olen varma, että te molemmat voitte paremmin ja että sen jälkeen, kun hän palaa luoksesi, parisuhteenne tulee olemaan vakaampi ja terveempi.

16. Nauti vapaa-ajastasi

Sen jälkeen, kun eroat miehestäsi, älä anna kaikkien laivojesi upota. Sen sijaan pidä hauskaa ja nauti vapaa-ajastasi. Nyt olet omillasi ja sinun tulisi tehdä kaikkia niitä asioita, joita aina halusit tehdä, mutta sinulla ei ollut aikaa siihen.

Mene vaeltamaan, matkusta, lähde ulos ystäviesi kanssa, lue hyvä kirja tai pyöräile. Tee kaikkea, mikä saa sinut onnelliseksi ja voit paremmin, kun tiedät tekeväsi jotain hyvää itsellesi.

Tällä tavoin sinulla on tarpeeksi aikaa ajatella exääsi ja parisuhdettanne ja kaikkia asioita, joita sinun tulee työstää. Ja sen jälkeen, kun hän käyttää niin paljon aikaa ilman sinua, hän alkaa ikävöidä sinua. Jos hänen tunteensa ovat vahvoja, hän palaa luoksesi vain sen vuoksi, että jätit hänet yksin.

17. Älä ole poissa tolaltasi niin, että hän voi sen nähdä

Tiedän, että sattuu kun menetit miehen, jota rakastit niin paljon. Ja tiedän myös sen, että olet poissa tolaltasi ja että haluat hänet takaisin. Mutta siinä ei ole mitään hyvää, että hän näkee sinut niin murheisena, koska se ei tuo häntä takaisin.

Sinulla on oikeus surra, mutta vain silloin, kun hän ei ole läsnä. Kun olet yksin kotona, voit käyttäytyä, miten haluat, mutta kun olet julkisella paikalla, esitä, että vietät elämäsi onnellisinta aikaa. Tällä tavoin exäsi näkee, ettet ole epätoivoinen ja että pystyt käsittelemään eron kaikkia seuraamuksia.

Se saa hänet ajattelemaan enemmän sinua ja joissain tapauksissa (jos hän rakastaa sinua tarpeeksi) hän palaa luoksesi.

18. Mene eteenpäin

Tiedän, että et halua mennä eteenpäin, mutta anna sen näyttää edes siltä. Exäsi ajattelee, että olet onnellinen uudessa elämässäsi jonkun toisen kanssa ja se häiritsee häntä pitkän aikaa.

Lopulta, kun hän ei kestä sitä enää, hän yrittää kontaktoida sinua saadakseen sinut takaisin. Tämä on aina hyvä keino saada hänet palaamaan luoksesi, koska jätit hänet yksin ja jätit hänet ajattelemaan, mitä hän menetti, kun päästi sinut menemään.

Te molemmat saatte, mitä halusitte ja voitte aloittaa uuden kappaleen elämässänne.

19. Älä keskity siihen, mitä menetit

Sen sijaan että keskittyisit menetykseen, mieti hyviä asioita, joita voi tapahtua elämässäsi, kun et enää ole parisuhteessa.

Sinulla on tarpeeksi aikaa ajatella hyviä ja huonoja puolia parisuhteessanne ja sinä pystyt päättämään vieläkö haluat exäsi olevan osa elämääsi.

Kun kaksi ihmistä, jotka olivat pitkään yhdessä, viettävät aikaa erillään, he pystyvät näkemään asioita selkeämmin. Joten älä kadu mitään, mitä tapahtui ja tiedä, että jos edelleen rakastat exääsi ja haluat hänet, pystyt saamaan hänet takaisin elämääsi jälleen.

20. Ole rehellinen eron suhteen

Tämä on viimeinen asia, jota exäsi odottaa sinun tekevän,joten yritä sitä, koska se todella toimii. Jos toivot hänelle kaikkea hyvää, hän miettii, mikset ole surullinen ja onko sinulla joku uusi elämässäsi.

Tämän teon myötä hän arvostaa sinua enemmän ja hänellä on toisia ajatuksia erostanne. Sen jälkeen, kun olet tehnyt tämän, noudata ei yhteydenpitoa –sääntöä ja esitä, kuin sinua ei edes olisi olemassa.

Älä ole häneen yhteydessä missään olosuhteessa ja jättämällä hänet rauhaan saa hänet palaamaan luoksesi. Hän ei edes tiedä, miksi hän ikävöi sinua niin paljon ja hän janoaa sinua entistä enemmän.

Juuri tämä saa hänet tekemään kaikkensa sinun vuoksesi, joten voit odottaa hänen näkevän erityisen paljon vaivaa voittaakseen sinut takaisin.

Olemme keskustelleet joistain yleisimmistä käyttäytymismalleista, joita sinun tulee seurata, jos haluat hänen palaavan luoksesi jättämällä hänet rauhaan. Kaikkein tärkein asia on, että noudatat kaikkia sääntöjä etkä riko niitä väliaikaisen kriisin iskiessä.

Jos exäsi edelleen rakastaa sinua ja jos teillä on vain pieni riitoja, olen varma, että sinun ei tarvitse nähdä paljon vaivaa voittaaksesi hänet takaisin. Toisaalta, jos hän lopetti rakastamasta sinua ja hän jo meni eteenpäin elämässään, se saattaa olla sinulle vaikeampaa saada sitä, mitä haluat.

Tärkein asia on säilyttää arvokkuutesi yrittäessäsi saada häntä palaamaan luoksesi, koska jos hän näkee sinut epätoivoisena, hän ei ole niin kiinnostunut ottamaan sinua takaisin.

Tiedän, että viimeinen asia, mitä haluat, on seurata joitain sääntöjä netistä saadaksesi miehesi palaamaan, mutta asiat kuten tämä oikeasti auttoi monia ihmisiä ja ne voivat auttaa sinua, jos seuraat niitä ilman omia lisäyksiäsi.

Esimerkiksi et voi seurata ei yhteydenpitoa –sääntöä niin paljon kuin sinä haluat- joen sinä viestität exällesi joka kerta kun hän viestittää sinulle – ja odotat tämän säännön toimivan.

Se on täysin väärin. Sinun tulee ymmärtää, että kaikki muu mitä teet, mikä ei sisälly näihin sääntöihin, saattaa estää sinua pääsemästä tilanteeseen, jossa haluat olla.

Toivon, ettet tarvitse näitä neuvoja, mutta koska tiedän, että jokaisella parilla on ollut iso taistelu ainakin kerran parisuhteensa aikana, teidän, että moni teistä yrittää löytää ratkaisun ongelmiin internetistä.

Ja toivon, että asiat, joista kirjoitin auttavat sinua tuomaan exäsi takaisin ja että sinä mietit kahdesti, ennen kuin seuraavan kerran toivot eroavasi rakkaasi kanssa.