Skip to Content

16 Tehokasta Keinoa Saada Hänet Murehtimaan Sinun Menettämistä

16 Tehokasta Keinoa Saada Hänet Murehtimaan Sinun Menettämistä

Parisuhteita on joskus vaikea käsitellä, etenkin jos olet jonkun sellaisen kanssa, joka ei ole valmis muuttamaan mieltään sinun vuoksesi. Monet naiset otetaan itsestäänselvyytenä pitkäaikaisten puolisoidensa toimesta vain koska nämä ovat hyviä heille.

Miehet luultavasti ajattelevat, että hyvä vaimo on aina hyvä, mutta he ovat niin väärässä. Jopa parhaat vaimot räjähtävät jossain pisteessä ja päättävät luovuttaa kaiken sen suhteen, jonka vuoksi olivat taistelleet.

Mutta ennen sitä, he todennäköisesti yrittävät kostaa noille kamalille aviomiehille tai poikaystäville, jotka pitivät heitä itsestäänselvyytenä niin pitkään.

Nyt saatat miettiä, onko olemassa mitään keinoa saada miehesi murehtimaan sinun menettämistä, eikö vain? No, onhan niitä.

Jos haluat tietää, kuinka saada hänet murehtimaan sinun menettämistäsi, voit seurata joitain näistä askelista. Ne voivat auttaa sinua onnistumaan suunnitelmassasi ja näyttämään miehellesi, mitä hän menettää, jos hän jatkaa käyttäytymistään tällä tavoin.

1. Saa hänet murehtimaan sinun menettämistä olemalla tavoittamattomissa

16 Tehokasta Keinoa Saada Hänet Murehtimaan Sinun Menettämistä

Jos haluat epäsuorasti näyttää miehellesi, että hän menettää sinut, jos hän jatkaa huonoa käytöstään, voit esittää kuin et olisi hänelle tavoitettavissa. Älä ole siinä, kun hän tarvitsee sinua ja elä elämääsi kuten olisit aina unelmoinut.

Älä kerro hänelle niin paljon elämästäsi ja ystävistäsi ja anna hänen arvailla, mitä sinä olet voinut tehdä vapaa-ajallasi. Jos jatkat tätä käyttäytymistäsi pidemmän aikaa, hän ymmärtää, että jokin on pielessä ja hän yrittää tehdä sinut onnelliseksi.

Tällä tavoin saat hänet ajattelemaan itseäsi enemmän ja hän yrittää varmasti kovemmin tehdäksesi elämästäsi paremman.

2. Puhu tulevaisuuden suunnitelmista, joissa hän ei ole mukana

16 Tehokasta Keinoa Saada Hänet Murehtimaan Sinun Menettämistä

Jos kerrot miehellesi, että olet menossa ystäviesi kanssa jonnekin mielenkiintoiseen paikkaan viikonlopuksi, hän kysyy itseltään, mitä aiot tehdä heidän kanssaan. Lisää hieman mausteita tarinaan kertomalla hänelle, että mukaan tulee sekä miehiä että naisia toimistoltanne ja että suunnittelette grillaamista joen lähellä.

Tämä saa hänet miettimään, miksei häntä ole kutsuttu ja hän miettii, yrittääkö joku noista miehistä jotain sinun kanssasi. Hän tietää, että kaikissa tuollaisissa juhlissa on tapana olla mukana paljon alkoholia, joten hän on huolissaan siitä, että petät häntä.

Tämä tulee olemaan hänen herätys-soittonsa ja tämä näyttää hänelle sen, että sinulla on oma elämäsi ja ystäväsi ja että sinun onnellisuutesi ei riipu hänestä.

3. Älä vastaa hänen viesteihinsä saman tien

16 Tehokasta Keinoa Saada Hänet Murehtimaan Sinun Menettämistä

Miehet väsyvät takertuviin ja vaativiin tyttöystäviin hyvin nopeasti. Joten jos haluat hänen murehtivan menettämistäsi, älä vastaa hänen puheluihinsa tai viesteihinsä saman tien. Anna hänen odottaa hieman, koska hän arvostaa sinua enemmän tämän tehtyäsi.

Hän näkee, että et ole tavoitettavissa joka hetki, kun hän miettii sinua ja että hänen tarvitsee nähdä vaivaa pitääkseen sinut elämässään. Jos jatkat tätä, tulet huomaamaan, että parisuhteenne paranee. Ja muista, että kun muutat omaa asennettasi, asiat elämässäsi muuttuvat paremmaksi myös.

4. Yllätä hänet uusilla seksitempuilla

16 Tehokasta Keinoa Saada Hänet Murehtimaan Sinun Menettämistä

Tässä on se juttu: Jos haluat tietää, kuinka saada hänet murehtimaan sinun menettämistäsi, sinun tulee tehdä jotain muutoksia makuuhuoneessa. Jos teet sen, hän ajattelee: ”Mistä hän oppi kaiken tämän?” ja samalla hän tulee yllättymään, kuinka hyvin teet sen.

Ja silloin silmänräpäyksessä hän miettii jotain, jota hän ei halua paljastaa. Jos kysyt, miksi hän on niin etäinen, hän kieltää sen ja vaihtaa puheenaihetta. Mutta oikeasti hän miettii, opitko nuo temput toisen miehen kanssa ja se tunne syö hänet elävältä.

Onnitteluni, koska sait hänet juuri miettimään sinua ja hänen viimeaikaista käyttäytymistään. Ja kun hän kerran ymmärtää, että hän on tehnyt virheen laiminlyödessään sinut, hän yrittää parantaa käytöstään ja saada sinut onnentäyteiseksi naiseksi.

5. Hemmottele itseäsi

16 Tehokasta Keinoa Saada Hänet Murehtimaan Sinun Menettämistä

Saadaksesi hänet murehtimaan sinun menettämistäsi, tee hyviä asioita itsellesi. Jos olet kerryttänyt muutaman lisäkilon, aloita käymään salilla tehdäksesi oman olosi paremmaksi.

Saat hänet miettimään, miksi yhtäkkiä haluat näyttää hyvältä taas ja kun näytät alusvaatemallilta kuntokuurisi jälkeen, hän ei halua koskaan päästää katsettaan irti sinusta.

Hän voi pahoin, koska piti sinua itsestäänselvyytenä ja yrittää olla parempi mies sinulle. Varmista, että teet jotain tällaista heti, kun huomaat, että parisuhteenne ei ole samanlainen kuin aiemmin.

Jos odotat pitkään näyttääksesi, että hänen tulee muuttua ja hän menettää sinut, jos ei tee niin, silloin saattaa olla liian myöhäistä.

6. Flirttaile hänen edessään

16 Tehokasta Keinoa Saada Hänet Murehtimaan Sinun Menettämistä

Jos haluat saada hänet murehtimaan sinun menettämistä, tee jotain kieroja juttuja osoittaaksesi hänelle, että sinulla on myös muita vaihtoehtoja. Kun hyvännäköinen mies kävelee ohitsesi, katso häntä syvälle silmiin ja tarkkaile häntä, mutta varmista, että puolisosi näkee tämän.

Tämä saa hänet tuntemaan mustasukkaisuutta ja hän ajattelee toisen miehen olevan uhka hänelle. Tämä on vielä parempi, jos joku satunnainen mies lähestyy sinua ja tarjoaa juoman, koska tämä saa miehesi räjähdyspisteeseen, mutta tämä on opetus, joka hänen tulee oppia kohdeltuaan sinua tavalla, jota et ansainnut.

On tarpeen tehdä tämä vain kerran, koska hän ei enää ajattele omistavansa sinua. Hän ymmärtää, että toinen mies kohtelisi sinua paremmin ja että hänen tulee nähdä sinun vuoksesi vaivaa, jos hän haluaa pitää sinut elämässään.

7. Lopeta olemasta takertuva

16 Tehokasta Keinoa Saada Hänet Murehtimaan Sinun Menettämistä

Jos olet kovin takertuva ja vaativa, miehesi ei koskaan ikävöi sinua. Hän pitää sinua itsestäänselvyytenä ja hän ajattelee, että olet aina hänen käytettävissään. Joten jos haluat saada hänet murehtimaan sinun menettämistä, älä ole vaativa äläkä hae hänen huomiotaan koko ajan.

Näytä hänelle, että pystyt pitämään hauskaa ilman häntä ja että et tarvitse häntä täydentämään itseäsi. Kun teet tämän, miehesi näkee, että et ole se nainen, joka olit ennen ja on olemassa mahdollisuus, että jätät hänet, jos hän ei kohtele sinua oikein. Tekemällä näin, saat haluamasi ja miehesi näkee, että olet vahvempi kuin hän luuli.

8. Yritä olla etäisempi

16 Tehokasta Keinoa Saada Hänet Murehtimaan Sinun Menettämistä

Kuka sanoi, ettei rakkaus voisi olla hieman ilkikurista? Jos jokin auttaa sinut saavuttamaan tavoitteesi, anna palaa. Jos näet, että miehesi käyttäytyy ilkeästi tai että hän ei ole kiinnostunut sinusta enää, yritä jotain temppuja, jotka saavat hänet muuttamaan mielensä.

Etäistä esittäminen auttaa aina, koska hän alkaa miettiä, mitä muuta sinun mielessäsi voisi olla sillä hetkellä, kuin hän. Jos hän kysyy sinulta, onko kaikki hyvin, kerro vain, että on ja jatka sen tekemistä, mitä olitkin tekemässä.

Tämä näyttää hänelle, että et ole kiinnostunut hänestä sillä tavoin, kuin aiemmin ja että hänen tulee yrittää kovemmin saadaksesi rakkautesi takaisin.

9. Älä miellytä häntä koko ajan

16 Tehokasta Keinoa Saada Hänet Murehtimaan Sinun Menettämistä

Jos opetat miehesi siihen, että niin kauan kuin sinä olet siinä, kaikki on ihan hyvin, hän lopulta alkaa pitää sinua itsestäänselvyytenä. Joten, mitä tahansa teetkin, älä miellytä häntä antamalla hänelle kaiken mitä hän haluaa. Sinulla on myös oikeus nauttia elämästäsi ja tehdä asioita, jotka tekevät sinut onnelliseksi.

Älä aseta häntä ensisijalle, koska hän ei ole sen arvoinen. Jos hän olisi, hän ei tekisi näin sinulle. Sinun tulee tietää, että miehet ottavat sinusta hyödyn irti, jos annat heidän tehdä niin ja mitä parempi olet heille, sitä pahempia he ovat sinulle.

Joten, ole vaihteeksi narttu ja anna rajoituksia. Sen jälkeen, kun olet tämän tehnyt, hän näkee, ettet huijaa vaan olet tosissasi. Tämä saa hänet muuttamaan mielensä ja hän tekee parhaansa miellyttääkseen sinua vaihteeksi.

10. Pidä omat ystäväsi

16 Tehokasta Keinoa Saada Hänet Murehtimaan Sinun Menettämistä

Lähde ulos ystäviesi kanssa, jotka ovat vain sinun. Sinun ei tarvitse jakaa kaikkea miehesi kanssa, koska jaatte jo paljon.

Jos menet ulos sinun ystäviesi kanssa sillä välin, kun hän on kotona, hän alkaa ajatella, onko sinulla hauskaa heidän kanssaan ja se saa hänet murehtimaan sinun menettämistäsi ja hän muuttaa mielensä ja käytöksensä myös.

Mikä on tämän tarkoitus? Sinun ei tule tehdä näitä liikkeitä loukataksesi miestäsi vaan näyttääksesi hänelle, että sinä pärjäät ilman häntäkin.

Se tekee hyvää parisuhteellenne ja se saa teidät kahdet oppimaan, että vaatii paljon uhrauksia saadakseen hyviä asioita tapahtumaan.

11. Ole itsenäinen

16 Tehokasta Keinoa Saada Hänet Murehtimaan Sinun Menettämistä

Jos näytät miehellesi, että olet vahva ja itsenäinen nainen, hän näkee sinut eri tavalla. Mutta jos olet takertuvainen ja vaativa koko ajan, hän varmasti pitää sinua itsestäänselvyytenä. Se on vain merkki hänelle, että olet aina siinä mitä tahansa hän tekeekin.

Joten, mitä vain teetkin, älä tee sitä ja sen sijaan yritä näyttää niin itsenäiseltä naiselta kuin vain mahdollista. Jokainen mies pitää siitä, että on tekemisissä vahvan, pahis-naisen kanssa eikä sellaisen naisen kanssa, joka tarvitsee miehen hyväksynnän kaikkeen, mitä tekee.

Näytä hänelle, ettet tarvitse miestä täydentääksesi itseäsi ja että pystyt hoitamaan asiat itse. Tämä asenne saa hänet miettimään kahdesti naista, joka hänellä on vierellään ja hän toivoo pystyvänsä pitämään sinut ikuisesti.

12. Ole viettelevä

16 Tehokasta Keinoa Saada Hänet Murehtimaan Sinun Menettämistä

Jos haluat miehesi murehtivan menettävänsä sinut, tee kaikki mahdollinen ja mahdoton näyttääksesi hänelle, että olet arvokas ja että miehet odottavat rivissä ollaksesi kanssasi.

Jos puet päällesi kauniit ja seksikkäät vaatteet, hän todennäköisesti pelästyy, että sinulla on toinen mies elämässäsi ja että pukeudut sillä tavoin tätä miestä varten. Se saa hänet miettimään sinua ihmisenä ja kaikkea sitä, mitä sinulla on tarjottavanasi parisuhteelle.

Toivottavasti hän tajuaa, että hän on laiminlyönyt sinua kaiken tämän ajan ja on aika lopettaa se ja antaa sinulle kaikki se rakkaus, minkä ansaitset. Näet muutoksen hänen käyttäytymisessään heti, kun alat pelata näitä pelejä ja se saa varmasti hänet haluamaan sinua enemmän.

Joskus sinun pitää olla hieman kiero saadaksesi haluamasi, eikö vain?

13. Ole oma itsesi

16 Tehokasta Keinoa Saada Hänet Murehtimaan Sinun Menettämistä

Älä anna hänen kohdella sinua tavalla, jota et ansaitse ja mitä tahansa tapahtuukin, ole oma itsesi. Tee asioita, joita haluat tehdä äläkä koskaan ole siitä pahoillasi. Hänen täytyy ymmärtää, että hän ei voi kontrolloida elämääsi ja että se on sinun valintasi, jos haluat sitä.

Jos näytät, ettei sinua ole helppo käsitellä, hän näkee, että hänen täytyy nähdä vaivaa miellyttääkseen sinua ja että sinä voit helposti löytää toisen miehen, jos niin haluat. Näytä hänelle, että sinulla on niin paljon annettavanasi miehelle, kaikki fyysisestä olemuksestasi tapaasi ajatella ja käyttäytyä.

Näytä hänelle, että hän ei koskaan tule löytämään kaltaistasi naista, ei vaikka kuinka paljon etsisi. Tee hänet haluamaan sinua vieläkin enemmän ja tuntemaan pahoin kohdeltuaan sinua väärin.

14. Älä ole hänen toinen vaihtoehtonsa

16 Tehokasta Keinoa Saada Hänet Murehtimaan Sinun Menettämistä

Jos hän tekee jotain suunnitelmia kavereidensa kanssa ja he peruvat viime hetkellä, älä ole hänen käytettävissään. Näytä hänelle, että arvostat itseäsi etkä halua olla hänen toinen vaihtoehtonsa. Jos haluat todella saada hänet murehtimaan menettävänsä sinut, sinun tulee pelata tämä peli viisaasti ja konstikkaasti.

Se saa hänet ajattelemaan sinua enemmän ja hän tulee pitämään naisesta, jonka kanssa hän on, koska välität itsestäsi. Sinä et vain halua olla hänen käytettävissään aina silloin, kun hän tarvitsee sinua, koska sinä itse et koskaan näe sitä, miltä tuntuu, kun sinusta pidetään huolta.

Jos annat miehesi ajatella, että olet hänen saatavillaan koko ajan, hän varmasti pitää sinua itsestäänselvyytenä. Ehkä hän ei halua sitä, mutta hänen tekonsa puhuvat toista. Joten ole vahva omissa uskomuksissasi äläkä koskaan tyydy vähempään, kuin ansaitset.

15. Julkaise hauskoja kuvia itsestäsi ystäviesi kanssa Facebookissa

16 Tehokasta Keinoa Saada Hänet Murehtimaan Sinun Menettämistä

Tämä on kiva tapa näyttää miehellesi, että sinulla on hauskaa, vaikka hän ei ole lähelläsi. Julkaise paljon kuvia sosiaalisessa mediassa sinusta ja ystävistäsi näyttääksesi hänelle, ettei hän ole tärkein ihminen elämässäsi.

Jos haluat välttää tappelua, voit julkaista muutaman kuvan hänestä kanssasi myös, mutta ole tarkka siinä, että julkaiset enemmän niitä, joissa olet ystäviesi kanssa. Tämä saa hänet murehtimaan sinun menettämisen, koska hän ajattelee, ettet tarvitse häntä ollaksesi onnellinen.

Jos hän on yli-ajattelija, hän ajattelee, että sinulla on jo uusi mies elämässäsi ja ettet halua enää olla hänen kanssaan. Vaikka tämä temppu on helposti toteutettavissa, varmistu, että teet muutkin asiat provosoidaksesi häntä ajattelemaan sinua enemmän. Jos teet hyvän suunnitelman, se varmasti toimii.

Miehet eivät ajattele rakkautta ja romantiikkaa niin paljon kuin me, joten sinun täytyy muistuttaa häntä aika ajoin, että hän saattaa menettää sinut, ellei hän herää.

16. Älä ole liian kiinnostunut hänen tarinoistaan

16 Tehokasta Keinoa Saada Hänet Murehtimaan Sinun Menettämistä

Jos haluat hänen murehtivan menettävänsä sinut, näytä hänelle, ettei hän ole niin kiinnostava kuin aiemmin. Näytä hänelle, ettet nauti hänen tarinoistaan niin kovasti ja että sinulla on parempaa tekemistä.

Kun hän sanoo sinulle jotain, ota puhelimesi ja tarkasta se, samalla katsoen häntä välillä. Hän miettii, mikä puhelimessasi on kiinnostavampaa kuin hän ja se tunne syö hänet elävältä.

Hän miettii, onko hänellä kilpailija, joten hän haluaa ottaa selvää, onko elämässäsi toinen mies. Tämä on vanha temppu, mutta se toimii aina, joten anna palaa ja mausta parisuhdettasi pikkuisen lisää!