Skip to Content

8 Ristiriitaisinta Signaalia, Joita Miehet Lähettävät Ja Niiden Merkitys

8 Ristiriitaisinta Signaalia, Joita Miehet Lähettävät Ja Niiden Merkitys

Etkö vihaakin ristiriitaisia signaaleja? Mitä hän ajatteli, kun hän sanoi/teki/ei tehnyt sitä tai tätä? Se on turhauttavaa. Mutta näyttää siltä, että treffailu on nykyään täynnä ristiriitaisia signaaleja.

Miehen mielen sisälle pääsy ja hänen ymmärtämisensä ei ole helppoa. Me olemme kuitenkin tehneet kotitehtävämme.

Pyysimme 30 miestä olemaan täysin rehellisiä ja kertomaan ristiriitaisista signaaleista ja tämän me saimme selville:

1. Satunnainen viesti yllättäen sen jälkeen, kun hän on kadonnut elämästäsi pitkäksi aikaa

Hän vain tarkistaa, vieläkö olet siellä, vieläkö välität tarpeeksi vastataksesi. Hän yleensä ei halua mitään konkreettista, hän haluaa vain huomiotasi.

Jos viesti on lyhyt ja ponneton, älä edes vaivaudu vastaamaan takaisin. Hän haluaa buustata egoaan uskoen, että hän voi saada sinut itselleen milloin tahansa hänen viestinsä ilmestyy puhelimeesi.

2. Viestittelee sinulle koko ajan, muttei koskaan pyydä sinua ulos

Tämä on mies, joka viestittelee ilman aikomuksia. Hän vain nauttii yhteydenpidosta kanssasi, hän pitää keskusteluista ja nauttii huomiosta, jonka hän sinulta saa eikä mitään muuta.

Jos olette viestitelleet tai pitäneet yhteyttä millä tahansa tavalla jo jonkin aikaa eikä hän ole vieläkään ollut tarpeeksi kunniallinen kutsuakseen sinua oikeille treffeille, silloin olet flirttailusuhteessa, joka ei koskaan muutu oikeaksi parisuhteeksi.

3. Hän aloittaa keskustelun ja sitten katoaa pitkäksi aikaa

Hän selvästi pelaa kanssasi. Totuus on, että miehellä, joka viestittää sinulle ja vastaat lähes välittömästi, on vielä puhelin kädessään ja hän näkee, että vastaat.

Hän vain viivyttelee vastaustaan siksi, että sinä tietäisit pelaavasi hänen säännöillään. Hän haluaa luoda jännitettä ja kärsimättömyyttä ja olet näin enemmän koukussa. Älä pelaa hänen peliään.

4. Hän vetäytyy muutamien treffien jälkeen

Ensimmäinen ja todennäköisin asia tässä on se, ettet ole ainoa, jota hän tapailee, jos hänellä oli aikaa viestitellä ja tapailla sinua aiemmin ja nyt hän käyttää ’kiireitään’ tekosyynä.

Hän todennäköisesti tapailee muita naisia sinun lisäksesi. Älä kiinny häneen liian syvästi ja pidä vaihtoehtosi avoinna.

Toiseksi hän ei ehkä ole valmis parisuhteeseen, koska hän kävi hiljattain läpi eron ja vasta ymmärsi tämän. Tässä tapauksessa kiitä häntä siitä, ettei hän ottanut sinua lohduksi ja vilkuta hyvästiksi.

5. Kun hän sanoo haluavansa olla vain ystäväsi, mutta jatkaa flirttailua kanssasi

Hän haluaa sinut elämäänsä, hän ehkä jopa pitää sinusta, mutta ei halua tapailla sinua eikä alkaa kanssasi parisuhteeseen. Siksi hän pysyy elämässäsi ystävänä ja se on hänelle turvallista.

Hän teki selväksi, ettei hae mitään vakavaa, joten hänellä ei ole estettä flirttailla kanssasi avoimesti. Mutta älä hämmenny, se on vain flirttailua; jotkut miehet vain tekevät näin.

6. Hän soittaa sinulle vain myöhään illalla

Kun mies soittaa tai viestittää vain myöhään illalla, hänen aikeensa ovat selvät – hän haluaa olla kanssasi alasti. Hän on todennäköisesti humalassa tai yksin, tai molempia, ja hän tarvitsee jonkun luokseen ja kokeilee, olisitko se sinä.

Jos hän ei pyydä sinua ulos eikä koskaan tapaa sinua päivällä ja näette toisianne vain kun hänestä tuntuu siltä, sinun tulee kohdata totuus, että olet hänelle vain satunnaista hauskanpito-seuraa. Hän pitää sinua vain ystävänä kera hyötyjen.

7. Hän näki sinut toisen miehen kanssa ja näkee nyt vaivaa

Hän näki sinut jonkun satunnaisen miehen kanssa, joka saattoi yhtä hyvin olla vian kaverisi, mutta hänen mustasukkaisuutensa heräsi: Hän viestittää tai soittaa tai tykkää kuvistasi sosiaalisessa mediassa yhtäkkiä.

Hän todennäköisesti käyttäytyy tällä tavoin, koska hän näkee toisen miehen kilpailijanaan ja heti kun hän näkee, että palaat hänen luokseen, hän muuttuu taas kylmäksi.

Mitä tässä tapahtuu on sitä, että hän ei halua olla kanssasi, mutta hän ei halua sinun olevan kenenkään muunkaan kanssa. Älä lankea tähän ansaan.

8. Hän sanoo, ettei ole valmis parisuhteeseen JUURI NYT

Hän ei ehkä oikeasti ole valmis tai hän on tarpeeksi fiksu pelatakseen pelejä. Hän tietää, kuinka naisen aivot toimivat ja lisäämällä ’juuri nyt’ tähän lauseeseen hän tietää, että nainen kuulee vain tämän.

Hän herättelee vääriä toiveita, että jonain päivänä jotain merkityksellistä saattaa tapahtua, etenkin jos hänen tarinansa jatkuu sanoilla ‘pidetään hauskaa’, ‘meidän ei tarvitse määritellä parisuhdettamme’ tai ’pidetään asiat rentoina ja katsotaan mitä tapahtuu’.

Sinun ei tarvitse odottaa ja katsoa yhtään mitään, hän vain kertoo sinulle, ettei hän ole parisuhde-materiaalia eikä hän koskaan tule olemaankaan sinun kanssasi. Älä tuhlaa aikaasi tavataksesi häntä, jos haluat jotain todellista.

Pääsääntö on se, että mies, joka pitää sinusta, ei lähetä sinulle ristiriitaisia viestejä kuin ehkä vain suhteen alussa, jolloin hänen tulee selvittää, mitä sinä hänestä haluat ja näin suojaa itseään.

Mutta jos hänen käytöksensä jatkuu, älä vaivaudu lukemaan hänen ristiriitaisia signaalejaan. Sinä tarvitset jonkun, joka on sinusta kiinnostunut eikä pelkää näyttää sitä. Sinä tarvitset jonkun, joka kommunikoi kanssasi avoimesti ja rehellisesti etkä sellaista, joka haluaa sinun lukevan hänen ajatuksiaan.