Skip to Content

Tätä On Ehdoton Rakkaus (Se On Muutakin Kuin Voimakkaita Tunteita Jotakuta Kohtaan)

Tätä On Ehdoton Rakkaus (Se On Muutakin Kuin Voimakkaita Tunteita Jotakuta Kohtaan)

“Rakastan sinua tietämättä miten tai milloin tai mistä. Rakastan sinua yksinkertaisesti, ilman ongelmia tai ylpeyttä.” ~ Pablo Neruda

Ehdottomassa rakkaudessa ei ole kyse siitä, että rakastat jotakuta vain silloin, kun kaikki on peachy. Todellinen ehdoton rakkaus on sitä, että rakastat jotakuta läpi paksun ja vaikean.

Kyse on tuen, kunnioituksen ja luottamuksen osoittamisesta – etenkin vaikeina aikoina.

Kuka tahansa pystyy olemaan kumppaninsa rinnalla, kun asiat sujuvat hyvin – kun ongelmia on näköpiirissä, vain vahvimmat selviytyvät.

Todellista on olla kumppanisi tukena silloin, kun hän tarvitsee sinua eniten – kun hän menettää työnsä tai kun hän on kokenut jotain, josta hänen on ollut vaikea toipua.

Silloin todellinen rakkaus tulee esiin.

Ehdoton rakkaus tarkoittaa sitä, että on läsnä silloin, kun hän ei jaksa nousta aamulla sängystä, ja että on hänen olkapäänsä, jolle itkeä – hänen emotionaalinen tukensa.

Olet ainoa asia kumppanisi elämässä, joka saa hänet menemään eteenpäin. Jos kunnioitat ja ymmärrät tämän tosiasian, rakastat häntä todella ehdoitta.

Ehdoton rakkaus tarkoittaa sitä, että kumppanisi rakastaa sinua virheistäsi huolimatta.

Hän ei välitä siitä, että olet työtön, koska sinulla on suurempia unelmia toteutettavana – ja mikä tärkeintä, yrität toteuttaa ne.

Erityinen kumppanisi ei välitä siitä, että lihotat muutaman kilon tai että ihosi muuttuu. Loppujen lopuksi hän ei ole rakastunut ulkoiseen ulkonäköösi, vaan siihen ihmiseen, joka kätkeytyy sisimpään.

Vaikka olosi tuntuisi paskalta, erityinen kumppanisi ei koskaan lakkaa rakastamasta sinua.

Ehdoton rakkaus tarkoittaa sitä, että ihminen, jonka kanssa olet yhdessä, hyväksyy sinut sellaisena kuin olet. Henkilösi rakastaa sinua, vaikka teet asioita, jotka tekevät hänet hulluksi.

Erityinen ihmisesi rakastaa sinua, vaikka hän on sanonut sinulle niin monta kertaa, ettet jätä kenkiäsi eteiseen, kun tulet kotiin, tai että laitat vaatteesi henkariin etkä tuolille.

Tämä ihminen sietää ilmastointia, vaikka hän inhoaa sitä, koska se aiheuttaa hänelle päänsärkyä.

Hän tekee sen vain siksi, että hän tietää sinun inhoavan, kun on kuuma, ja hän haluaa miellyttää sinua.

Tuo ihminen sietää jokaista pientä omituisuuttasi – koska hän rakastaa sinua ehdoitta.

Ehdoton rakkaus tarkoittaa, että sinä ja henkilösi tiedätte, ettette ole täydellisiä. Te molemmat tiedätte, että joko hän tai sinä mokaatte jotain jossain vaiheessa.

Mutta tiedätte myös, että annatte toisillenne anteeksi, koska ette voi kuvitella elämää, jossa te kaksi ette olisi yhdessä.

Kumpikaan teistä ei anna rakkautenne lipsahtaa sormienne välistä – olette valmiita taistelemaan onnellisuutenne ja suhteenne säilymisen puolesta.

Ehdoton rakkaus tarkoittaa, että rakastatte toisianne, kunnes olette vanhoja ja ryppyisiä.

Rakastatte toisianne samalla tavalla, kun tulette vanhemmalla iällä “kookkaiksi” tai seniiliksi, ja samalla tavalla kuin rakastitte toisianne nuoruutenne huipulla.

Ehdoton rakkaus on sitä, että rakastatte toisianne jokaisen mahdollisen päivän jokaisena mahdollisena hetkenä koko loppuelämänne ajan.

Ehdoton rakkaus on sitä, että rakastat jotakuta etkä halua mitään muuta – tuo ihminen on kaikki, mitä olet koskaan halunnut, etkä koskaan päästä häntä menemään.

Ehdoton rakkaus on jonkun rakastamista riisuttuna kaikesta – hänen paljaasta sielustaan, hänen puhtaasta ja turmeltumattomasta sisimmästään.