Skip to Content

Tästä Tiedät, Että Hän On Se Oikea

Tästä Tiedät, Että Hän On Se Oikea

Sinä kamppailet, eikö vain? Sinut on rikottu liian monta kertaa ja olet nyt varovainen valinnoissasi koska ne saattavat johtaa särkyneeseen sydämeen jälleen ja sinä olet saanut niistä tarpeeksesi. Sinä olet saanut tarpeeksesi itkemisestä ja sinun sydäntäsi särkee vieläkin viime kerrasta, kun sinut petettiin ja sinä aloit katsoa miehiä sydäntensärkijöinä, etkä minään muuna.

Juttu on siinä, että jossain kohtaa elämässäsi sinä tapaat jonkun, joka kääntää maailmasi ylösalaisin. Sinä et usko, mitä tapahtuu, mutta mistä tiedät, että hän on Se Oikea sinulle?

No se on helppoa. Hän asettaa sinut ykköseksi. Sinä olet hänen korkein prioriteettinsa ikinä eikä hänelle ole mitään niin tärkeää, kuin sinä. Hän rakastaa sinua, hän vaalii sinua ja hänellä on aika aikaa sinulle. Vaikka hän olisi suunnitellut jotain ja sinä sairastut, hän tulee luoksesi ja on siinä sinua varten.

Hän ei koskaan saa sinua tuntemaan oloasi ei-halutuksi. Ei sillä tavalla, kuin se edellinen ääliö, joka sai sinut uskomaan, että sinua on liian vaikea rakastaa. Sinun uusi miehesi näyttää sinulle, ettei hän voi elää ilman sinua vierellään ja hän tekee kaikkensa saadakseen sinut jäämään. Ei ole toisia ajatuksia, ei pelejä, vain rakkautta ja täyttymystä.

Hän ei koskaan pidä sinua itsestään selvyytenä. Suurin virhe, jota ihmiset tekevät parisuhteessa on se, että he alkavat pitää toisiaan itsestään selvyytenä, mutta ei hänen tapauksessaan. Hän arvostaa yrityksiäsi ja läsnäoloasi. Hän tietää, miten sanoa ’kiitos’ ja ottaa osaa parisuhteeseenne siihen asti, että tunnet ylitsepursuavasi – et ole koskaan kokenut mitään tällaista aiemmin.

Hän kokoaa särkyneet palasesi yhteen. Hän saa sinut unohtamaan, että olit koskaan rikki. Tarkoitan, että sinä voit vain parantua kaikesta siitä rakkaudesta ja arvostuksesta, jonka sinä saat häneltä.

Hän saa sinut näkemään, miksi kaikki tapahtui niin kuin tapahtui. Sinun eksäsi ovat opetuksiasi, jotka näyttivät sinulle, mitä rakkaus ei ole. Siksi saapui hän, kaiken sen rakkauden kanssa, joka palaa hänen sisällään, valmiina antamaan kaiken sen sinulle. Ne miehet ennen häntä antoivat sinulle syyt olla varovaisempi, tarpeeksi varovainen, ettet päästäisi ketään muuta, kuin hänet elämääsi. Hän saa sinut unohtamaan, että sydämesi oli edes koskaan hajonnut.

Hän kunnioittaa sinua. Hän kunnioittaa sinua ja kaikkia päätöksiäsi, eikä koskaan epäile sinua. Sinä tiedät, että sinua arvostetaan joka kerta, kun hän kysyy mielipidettäsi ja joka kerta, kun hän antaa sinun olla oma itsesi, koska sinä pyysit sitä häneltä. Hän kunnioittaa rajojasi eikä hän koskaan yritä saada sinua tekemään mitään sellaista, mitä et halua tehdä.

Hän ei koskaan koske sinuun ilman lupaasi. En tiedä miksi, mutta miehet tuntuvat ajattelevan, että heillä on oikeus naisen vartaloon, eikä meillä ole siihen sanavaltaa. Se on aina niin, paitsi silloin, kun puhumme siitä oikeasta. Oikeasta miehestä, joka kohtelee sinun vartaloasi osana sinua, hän näkee paljon syvemmälle ja näkee sinut sellaisena, kun oikeasti olet.

Et koskaan kuule hänen korottavan ääntään sinulle. Hän tietää, kuinka pelottavaa se sinusta on, siksi hän haluaa sinun tuntevan olosi turvalliseksi. Hän ei koskaan korota ääntään tai käsiään sinua vastaan, koska se tekisi hänestä pelkurin. Vain oikeat miehet tietävät, kuinka naista kohdellaan oikein ja sitä hän nimenomaan on: Oikea Mies.

Hän kuuntelee sinua ja muistaa kaiken, mitä hänelle sanot. Alusta loppuun saakka. Koska hän kuuntelee sinua. Koska hän välittää. Koska hän haluaa tietää kaiken sinusta. Hän ei ole välinpitämätön, hän ei ole itsekäs. Hän kuuntelee aktiivisesti ja sinä huomaat, että se on tärkein asia parisuhteessa. Se tarkoittaa, että sinä olet läsnä ja että sinä välität jostain niin paljon, että annat hänen tulla kuulluksi.

Hän ei koskaan saa sinua itkemään. Vaikka sinä itkisit, hän suutelee kyyneltesi vanat poskiltasi eikä saa sinua tuntemaan, että kuuneleesi ovat merkki heikkoudestasi, koska ne eivät ole sitä. Ne ovat merkki siitä, että olet ihminen. Siksi hän tekee kaiken, minkä pystyy, saadakseen sinut tuntemaan itsesi kokonaiseksi ja täydeksi eikä koskaan halua sinun epäilevän häntä, itseäsi tai parisuhdettanne.

Jos vielä mietit, tämä mies on oikeasti olemassa. Sinulla ei ole vielä ollut tilaisuutta tavata ketään hänenlaistaan aiemmin, koska nuo miehet olivat vain ääliöitä, jotka eivät pystyneet näkemään sinua sellaisena siunauksena, kuin sinä oikeasti olet. Mutta ole kärsivällinen. Mikään ei tapahdu yhdessä yössä. Ole vain oma itsesi ja tiedä, että sinä viehätät häntä.