Skip to Content

11 Tapaa, Joilla Tyttö, Joka On Tottunut Olemaan Omillaan, Rakastaa Eri Tavalla

11 Tapaa, Joilla Tyttö, Joka On Tottunut Olemaan Omillaan, Rakastaa Eri Tavalla

Seurustelu tytön kanssa, joka on tottunut olemaan omillaan, ei ole samanlaista kuin mikään, mitä olet kokenut aiemmin.

Tiedätkö miksi? Koska hän ei rakasta kuten muut tytöt, hän ei käyttäydy kuten muut tytöt eikä hän myöskään ajattele kuten muut tytöt.

Tämä tyttö, joka on tottunut olemaan yksin, on kokenut elämässään aika paljon. Ja kaiken mitä hän on kokenut, hän on kokenut sen yksin.

Hän on luultavasti elänyt aivan erilaista elämää kuin tavalliset tytöt ja hän on aivan varmasti viljellyt sinkkuelämäänsä. Hän viihtyy hyvin yksin.

Hän on yksi niistä tytöistä, jotka eivät tarvitse miestä ollakseen onnellisia tai suhdetta ollakseen tyytyväisiä. Hän on yksi niistä, jotka solmivat suhteen vasta sitten, kun he tapaavat jonkun, joka on heidän arvoisensa. Koska tällaiset tytöt eivät koskaan tyydy vähempään.

Paras elämäsi päätös on seurustella tällaisen tytön kanssa, sillä tyttö, joka on tottunut olemaan yksin, ei rakasta niin kuin mikään, mitä olet ennen kokenut.

Seurustelu tytön kanssa, joka on tottunut olemaan omillaan, on niin haastavaa. Hän rakastaa eri tavalla.

1. Häneltä kestää jonkin aikaa tottua sinuun.

Hän on tottunut olemaan yksin. Se, että hänen ympärillään on joku, on valtava askel pois hänen mukavuusalueeltaan. Niinpä häneltä kestää jonkin aikaa tottua viettämään aikaa kanssasi ja oikeastaan tekemään suunnitelmia kanssasi.

Myös tekstiviesteihisi vastaaminen voi olla toisinaan haasteellista, sillä hän näkee toisinaan viestisi ja vastaa niihin ajatuksellisesti, mutta luultavasti unohtaa lähettää varsinaisen vastauksen.

Älä huoli, sanotaan, että ihminen tottuu kaikkeen, joten hänkin tottuu siihen, että olet hänen luonaan.

2. Et saa kaikkea haluamaasi heti.

Älä odota saavasi poikaystäväoikeuksia ennen kuin sinusta todella tulee poikaystävä. Ennen kuin hän todella toivottaa sinut tervetulleeksi, hän haluaa tietää, että olet hänen arvoisensa. Hän haluaa tietää, ettet sotke häntä ja ettet ole vain yksi niistä kusipojista, jotka käyttävät naisia hyväkseen.

Kun aikaa kuluu ja näytät hänelle, että todella ansaitset hänet, hän päästää sinut sisään askel askeleelta. Tärkeintä on, ettet painosta asioita ja annat niiden sujua luonnollisesti. Sillä välin voit tarkistaa nämä merkit, joilla hän testaa sinua päättääkseen, oletko poikaystäväainesta.

3. Hän haluaa näyttää sinulle olevansa itsenäinen.

Asia, josta hän on ylpein elämässään, on paikka, jossa hän on nyt, ja se, että hän on päässyt sinne omin voimin. Hän haluaa näyttää sinulle, että hän pystyy tekemään asioita yksin, että hän selviytyy kaikesta, mitä elämä hänelle heittää, ja että hän on aina viimeinen tyttö, joka on pystyssä.

Hän ei vain halua näyttää sitä sinulle, vaan hän tuntee tarvetta näyttää sinulle, että hän pystyy toimimaan omillaan ja että hän ei ole sinulle mitään velkaa.

Ehkä se loukkaa maskuliinisuuttasi täällä ja siellä, mutta usko pois, hän tarvitsee itsenäisyyttään toimiakseen.

4. Hän on itsepäinen

Ehkä muut tytöt ovat olleet helposti vakuuttuvia, mutta hänen kohdallaan näin ei tule olemaan. Hän ei muuta mielipidettään vain miellyttääkseen sinua, etkä useimmiten pysty puhumaan häntä ympäri joistakin asioista, joista hän on jo päättänyt.

Hänellä on hyvin vahva intuitio, ja siksi näet usein hänen tekevän ja käyttäytyvän sinulle tuntemattomilla tavoilla, mutta sinun on vain luotettava häneen.

Anna hänen tehdä asiansa, koska lopulta, vaikka hän tekisi virheen, hänellä ei ole ongelmaa tulla sanomaan sitä ääneen.

5. Hän tarvitsee tilaa

Sinun on ymmärrettävä hänestä, että hän on ollut yksin jo jonkin aikaa. Ja nyt se, että joku ahdistaa häntä, on hänelle liian suuri muutos.

Siksi hän tarvitsee aina aikaa ja tilaa tehdä asioita, joita hän rakasti tehdä yksin. Jos olet takertuva ihmistyyppi, sinun kannattaa jättää hänet rauhaan.

Kun hän joutuu tilaan, jossa hän tarvitsee tilaa, älä tule hänen luokseen kysymään, onko jokin vialla. Kaikki on kunnossa.

Nauti siis siitä, että sinulla on normaali tyttö, ja käytä tämä ylimääräinen aika siihen, että vietät sen ihmisten kanssa, joita sinulla oli elämässäsi ennen kuin hän astui kuvioihin.

6. Hän ei ole epävarma

Kun katsot häntä, huomaat, ettei hän enää murehdi, mitä mieltä olet hänen meikistään, pukeutumisestaan tai siitä, pidätkö hänestä vai et.

Tärkeintä on, että hän rakastaa itseään sellaisena kuin on. Hän tietää, että hänen arvonsa ei määräydy muiden ihmisten mielipiteiden vaan hänen oman arvonsa perusteella.

Siksi et koskaan näe häntä epävarmana tai arvosteluja pelkäävänä.

Hän on jo kauan sitten lopettanut toisten ilkeiden sanojen päästämisen lähelle sydäntään. Periaatteessa tapailet tyttöä, joka rakastaa itseään, ja se on nykyään niin harvinaista.

7. Hän ei pelkää, että kävelet pois.

Jos hän ihastuu sinuun, hän rakastaa sinua koko sydämestään. Mutta älä odota hänen sietävän helvettiä vain siksi, että hän voisi pitää sinut. Älä odota hänen muuttuvan tai olevan joku muu vain miellyttääkseen sinua.

Äläkä koskaan ajattele, että hän anelisi sinua jäämään. Hän on kyllästynyt jahtaamaan ihmisiä.

Hän ei pelkää, että lähdet pois. Hän rakastaa sinua, mutta hän ei koskaan pakota sinua jäämään – koska hän ei pelkää yksin jäämistä, vaan pelkää myrkyllisiä suhteita.

8. Hän saattaa olla pelottava joinakin hetkinä

Katsotaanpa asioita tästä näkökulmasta: hän rakastaa itseään, hänellä on asioita, jotka ovat hänelle tärkeitä, hän on tehnyt elämästään mukavaa ja hänen onnensa riippuu vain hänestä itsestään. Kuka mies ei pelästyisi edes hieman tällaista naista?

Mutta tämä on hyvä asia. Tämä on sinulle todiste siitä, että hän ei tarvitse sinulta muuta kuin tukea ja rakkautta. Voit olla varma siitä, että jos hän päättää rakastaa sinua, se tapahtuu täysin puhtain aikomuksin.

9. Hän yrittää piilottaa heikkoutensa sinulta.

Myönnettäköön, ettei kukaan ihminen ole täydellinen. Meillä kaikilla on vahvat puolemme ja meillä kaikilla on heikkouksia.

Tällaisessa tytössä on se, että hän yrittää piilottaa kaikki virheensä ja heikkoutensa maailmalta eikä vain sinulta.

Kyse ei ole siitä, että hän kokee niiden olemassaolon epämukavaksi, mutta hän haluaa piilottaa sinulta sen, että hän on ihminen.

Hän haluaa rakastamansa miehen näkevän hänet kokonaisvaltaisena olentona, joka pystyy voittamaan mitä tahansa ja joka on virheetön. Kestää jonkin aikaa ennen kuin hän tajuaa, että hän voi paljastaa sielunsa sinun edessäsi tuntematta oloaan epämukavaksi.

10. Hän näyttää välillä eksyneeltä

Ajattele tätä: hän on ollut yksin jo jonkin aikaa. Rakkaus ei ole hänelle tuttu tunne.

Okei, hän on ollut kiltti muille ja rakastaa perhettään ja ystäviään, mutta tunteet, kuten rakkaus miestä kohtaan, eivät oikein ole hänen juttunsa – tai eivät ainakaan ole olleet hänen juttunsa viime aikoina.

Niinpä hän saattaa ehkä olla kömpelö, kun on kyse rakastamisesta tai tiensä löytämisestä siinä tunteiden meressä, jonka jokainen uusi suhde tuo mukanaan.

Hän näyttää siltä, ettei hän tiedä, miten käyttäytyä, ja asiat saattavat joskus tuntua hänestä kiusallisilta, varsinkin kun hän esittelee sinut ystävilleen. Anna hänelle aikaa oppia uimaan näillä vesillä.

11. Hän ei koskaan tarvitse sinua

Tämä tyttö lakkasi tarvitsemasta ihmisiä jo kauan sitten.

Jos hän siis päättää rakastaa sinua, jos hän valitsee sinut kumppanikseen, tiedä, että se johtuu siitä, että hän uskoo sinun olevan hänen aikansa, rakkautensa, sitoutumisensa ja ponnistelujensa arvoinen.

Tiedä, että kun tyttö, joka on tottunut olemaan omillaan, päättää rakastaa sinua, sinun täytyy olla aika erityinen.

Hänen rakastamisensa ei ole helppoa, mutta se on sen arvoista. Hän näyttää sinulle, millainen on todellinen vahva tyttö. Hän päästää sinut mukaansa vasta, kun näkee, että sovitte toisillenne.

Ja hänen kanssaan näet, miltä tuntuu olla sellaisen ihmisen rakastama, joka rakastaa itseään. Se tulee olemaan sellaista, mitä et ole ennen kokenut, mutta se tulee olemaan matka, joka kannattaa tehdä. Lupaan sen.