Skip to Content

8 Merkkiä Siitä, Että Hän Petti, Vaikka Ei Myönnä Sitä

8 Merkkiä Siitä, Että Hän Petti, Vaikka Ei Myönnä Sitä

Yritämme aina analysoida miehiä ja heidän käyttäytymistään, mutta miten emme tekisi sitä? Kun sinulla on selittämätön tunne, että jokin asia ei ole niin kuin ennen, käännyt analysoimaan heidän käyttäytymistään.

Meitä on huijattu niin monta kertaa miesten toimesta, jotka ovat pettäneet eivätkä koskaan myöntäneet sitä, vain siksi, että olemme saaneet tietää sen aivan liian myöhään.

Mutta anna minun kertoa sinulle nyt, että on olemassa joitakin hienovaraisia merkkejä siitä, että hän petti sinua, jotka voit nähdä hänestä hyvin selvästi.

Käytä tätä tietoa, jotta et enää koskaan anna miehen huijata sinua.

1. Hän käy ulkona enemmän

Hänellä on jotenkin aina jotain tulossa. Olipa hän sitten menossa ulos ystäviensä kanssa tavallista enemmän tai hän kertoo sinulle aina, että hänellä on “perheillallinen”, on todennäköistä, että hän pettää sinua.

Tämä ei tarkoita sitä, että jos hän menee ulos kahtena iltana peräkkäin upean näköisenä, että hän todella pettää, mutta jos hän tekee niin kolmantena iltana, harkitsisin keskustelua hänen kanssaan asiasta.

2. Hän välittää enemmän hygieniastaan

Tiedät, että kun olet ollut parisuhteessa jonkin aikaa, tulet siihen pisteeseen, että tunnet kumppanisi läpikotaisin ja tiedät, miten hän huolehtii itsestään.

Miksi hän siis yhtäkkiä alkaa välittää ulkonäöstään? Miksi hän käy suihkussa joka päivä? Yrittääkö hän tehdä sinuun vaikutuksen kaiken tämän ajan jälkeen? Mahdollisuudet ovat pienet.

3. Hänellä on mielialan vaihteluita

Hänellä ei ole todellista syytä lähteä, joten hänen on keksittävä sellainen. Hän ärsyyntyy helposti typeristä asioista ja on hermostunut, koska yrittää keksiä koko ajan uusia tekosyitä.

Se yksinkertaisesti uuvuttaa hänet, ja tämä uupumus näkyy luonnottomina mielialan vaihteluina.

Hän on luultavasti koko ajan ulkona ja kun kysyt häneltä siitä, hän heittää raivokohtauksen vain siksi, että hän välttäisi kysymyksesi.

4. Hän tarvitsee yhtäkkiä paljon yksityisyyttä

Olet tuntenut hänet niin kauan ja olette aina puhuneet kaikesta, mitä elämässänne tapahtuu. Mutta nyt?

Hän ei yksinkertaisesti halua kertoa sinulle, mitä hänellä on meneillään, ja sanoo aina, että olet liian utelias ja että sinun pitää perääntyä.

Hän suuttuu, kun kysyt häneltä, kenen kanssa hän tekstailee ja niin edelleen.

5. Hän pitää puhelimensa kaukana sinusta

Sillä ei ole väliä, oliko sinulla ennen vapaa pääsy hänen puhelimeensa ja nyt hän pitää sen poissa tai oletteko koskaan olleet tarpeeksi läheisiä, jotta olisitte voineet tarkistaa toistenne puhelimet, mutta jos hän yhtäkkiä alkaa pitää puhelimensa poissa sinusta eikä halua sinua puhelimensa lähelle, hän luultavasti salaa jotain.

Eihän hän anna sinun edes katsoa, mitä hän niin hymyilee puhelimestaan?

No, täytyy olla jotain paljon mielenkiintoisempaa kuin pitää yllä keskustelua kanssasi.

6. Hän sysää syyn sinun niskoillesi

Kun kysyt häneltä hänen pettämisestään, hän automaattisesti sysää syyn sinun niskoillesi ja syyttää sinua pettämisestä.

Kyse voi olla vain jostain yksinkertaisesta asiasta, kuten siitä, että syytät sinua siitä, ettet petaillut sänkyä tänä aamuna tai jätit eilisiltaiset astiat tiskialtaaseen, mutta hän haluaa jotenkin paeta puhumista tekemästään synnistä syyttämällä sen sijaan sinua jostain.

7. Hänen seksihalunsa muuttui

Mies, jolla oli niin kova seksihalu, ettet pystynyt pysymään hänen vauhdissaan, ei ole nyt lainkaan kiinnostunut seksistä tai hänellä on pienempi seksihalu kuin koskaan ennen.

Nyt, kun haluat seksiä, sinä valmistaudut – mitä hän tekee? Hän torjuu sinut.

Joku muu saa hänen seksihalunsa pysymään tyydytettynä.

8. Sinulla on outo olo

Nainen voi yksinkertaisesti huomata, kun mies lakkaa rakastamasta häntä tai jos hän on sekaantunut toiseen naiseen.

Kyse ei ole epävarmuudesta – pikemminkin siitä, miten hänen käytöksensä muuttuu, joka saa sinut tuntemaan olosi oudoksi ja epäilemään hänen jokaista liikettään.

Naiset ovat tunnettuja siitä, että heidän vaistonsa ei koskaan ole väärässä, ja siksi sinun kannattaa luottaa sydämeesi, kun se sanoo, että jokin on pielessä.