Skip to Content

Sinä Ansaitset Jonkun, Joka Rakastaa Sinua Synkimpinäkin Päivinäsi

Sinä Ansaitset Jonkun, Joka Rakastaa Sinua Synkimpinäkin Päivinäsi

On helppo rakastaa jotain, kun hän on hyvä sinulle.

On helppo rakastaa ihmisiä, jotka rakastavat sinua. On helppo langeta sellaiseen, joka antaa sinulle parhaan itsestään ja on siinä sinua varten silloin, kun sitä tarvitset.

Ei ole mitään ongelmaa rakastaa sellaista, jonka nauru tarttuu ja joka ei ole koskaan huonolla tuulella tai masentunut.

Se on helpointa tässä maailmassa rakastaa jotain sellaista, joka pitää huolta sinusta – voit aina luottaa häneen, missä tahansa tilanteessa.

Mutta kukaan ei ole aina pelkkää päivänpaistetta.

Ei ole olemassa sellaista ihmistä, joka ei olisi nähnyt synkkiä päiviä. Sellaista ihmistä ei ole olemassa, joka saa aina kaiken tahtomansa.

Ei ole olemassa sellaista ihmistä tässä maailmassa, jonka elämään ei ole lastattu painoa.

Joten jos joku kertoo sinulle rakastavansa sinua ja olet näyttänyt hänelle vain hyvät päiväsi, se ei ole rakkautta – se on illuusio rakkaudesta.

Sinä ansaitset sellaisen, joka ymmärtää sinun arkisen puolesi.

Sinun rakastamisesi parhaina päivinäsi ei ole ongelma kenellekään. Sinun rakastamisesi silloin, kun hymyilet ja syleilet elämää on helpointa kaikesta.

Jokainen haluaa olla kanssasi tuollaisina päivinä. Mutta kuka tahansa ei halua jäädä silloin, kun asiat tulevat raskaiksi.

Ei kuka tahansa ole rinnallasi silloin, kun elämä päättää tyrmätä sinut.

Sinä ansaitset jonkun, joka ymmärtää arkisen puolesi ja päättää jäädä.

Se, mitä ihmiset usein epäonnistuvat ymmärtää, on se, että elämä on joskus raskasta. Asiat kääntyvät päälaelleen ja sinä todennäköisesti kaadut muutaman kerran ennen kuin loistat.

Se on vain tapa, jolla asiat toimivat ja et voi tehdä juuri mitään muuttaaksesi sitä – paitsi hyväksyä se ja tehdä siitä parasta mahdollista.

Sinä saatat menettää työsi. Masennus saattaa nousta pintaan ja muuttaa pääsi sisälle ilman, että sillä on aikomustakaan lähteä.

Sinä voit menettää jonkun, joka on lähellä sydäntäsi tai voit yksinkertaisesti olla tyytymätön elämääsi ja toivot enemmän. Totta puhuen mitä tahansa voi tapahtua.

Se saattaa johtaa siihen, että et ole kiltein ihminen ja saattaa tehdä sinut unohtamaan, kuinka onnellinen sinä kerran olit.

Kirkkaat päivät saattavat hävitä yhdessä päivässä ja jäljelle jää vain pimeys. Se on ok, me kaikki olemme olleet siinä tilanteessa ainakin kerran.

Mutta sinun tulee ymmärtää, että vain nuo, jotka ovat siinä sinua varten synkimpinä päivinäsi, ovat kirkkaiden päiviesi arvoisia.

Toivottavasti noina synkkinä hetkinä näet, kuka on ‘sinun ihmisesi’.

Noina synkkinä hetkinä sinä pystyt erottelemaan ne, joilla ei ole aavistustakaan sinusta ja ne, jotka rakastavat sinua kokonaan.

Koska ne, jotka rakastavat sinua oikeasti, jotka rakastavat sinua synkimpinä hetkinäkin, ovat niitä, jotka jäävät – ja jotka sinä ansaitset.

Sinä ansaitset jonkun, joka näkee synkän puolesi ja päättää jäädä.

Kun tunnet itsesi vähiten viehättäväksi elämässäsi, sinä ansaitset jonkun, joka näkee sinut kauneimpana ihmisenä maailmassa.

Sinä ansaitset jonkun, joka näkee haavoittuvaisuutesi ja joka ei pakene.

Sinä ansaitset jonkun, joka näkee särösi eikä ajattele niitä rumina vaan koloina, jotka tulee täyttää rakkaudella.

Sinä ansaitset jonkun, joka ei odota sinun olevan täydellinen, vaan joka hyväksyy sinut kaikkine epätäydellisyyksinesi ja rakastaa sinua kaikesta huolimatta.

Sinä ansaitset jonkun, joka ei usko sinua, kun sanot, ettet ole tarpeeksi. Sinä ansaitset jonkun, joka suutelee epävarmuutesi pois ja joka saa sinut katumaan sitä, että epäilit itseäsi.

Kun masennuksesi ui pintaan, sinä ansaitset jonkun, joka ei näe sinua sekopäänä. Sinä ansaitset jonkun, joka ei anna sinun hukkua vaan opettaa sinut uimaan jälleen.

Kun päätät luovuttaa, sinä ansaitset jonkun, joka työntää sinua eteenpäin. Ja kun päätät työntää hänet pois, sinä ansaitset sellaisen, joka puskee itsensä takaisin ja taistelee pysyäkseen.

Sinä ansaitset jonkun, joka tietää, ettet oikeasti halua hänen lähtevän, joten hän päättää odottaa myrskyn laantumista.

Sinä ansaitset jonkun, joka rakastaa arkista sinua. Joku, joka ymmärtää, että sinulla on rankkoja päiviä tai viikkoja.

Jonkun, joka ymmärtää sinua silloin, kun et haluaisi nousta sängystä. Jonkun, joka tajuaa sinua silloin, kun et halua pukeutua ja suoristaa hiuksiasi tai meikata.

Hän näkee sinut silti yhtä kauniina, kuin olisit lähdössä klubi-iltaa viettämään.

Sinä oikeasti ansaitset jonkun, joka rakastaa sotkuista sinua yhtä paljon kuin ’kirkkaimpien päivien’ sinua. koska vain silloin sinä tiedät, että tuo rakkaus on täydellistä.

Ja kun sinua on kaikkein vaikeinta rakastaa, sinä ansaitset jonkun, joka rakastaa sinua rankimmin.

Älä siis tyydy mihinkään vähempään. Odota sitä, joka rakastaa sinua sellaisena, kuin olet eikä illuusiota sinusta.

Odota sitä, joka helpottaa synkkiä päiviäsi ja jonka kanssa odotat kirkkaiden päivien saapumista. Tämä mies on olemassa ja yhtenä päivänä, jos et tyydy vähempään, sinä tulet tapaamaan hänet.

Odota tätä miestä, koska yhtenä päivänä olet onnellinen siitä, että odotit.