Skip to Content

Tästä Tiedät, Että Sinun On Aika Luopua Hänestä

Tästä Tiedät, Että Sinun On Aika Luopua Hänestä

En ole koskaan ollut luovuttaja. Olen itsepäinen, sinnikäs ja taistelen viimeiseen asti. Mutta silti, minä tiedän, että minun piti luopua hänestä.

Se vei minulta pitkään ymmärtää, että joskus on vain parempi luovuttaa. Ja tämä on tarina ihmisistä, jotka lopulta luovuttivat toistensa suhteen.

Tämä on tarina minusta, sinusta ja muista tytöistä, joiden piti koota itsensä ja luopua sellaisesta, joka ei ollut valmis taistelemaan hänestä.

Tiedän, että on vaikea hyväksyä sitä totuutta, että hän on vain osa historiaasi nyt. Kun katsot taaksepäin kaikkia niitä kauniita muistoja, se tuntuu siltä, että joku repii sydäntäsi rinnastasi. Tiedän, että kaikki yhdessä rakentamamme sortui. Se sattuu.

Olen tämän tyhjyyden valtakunnan kuningatar. Minua ympäröi hajonneen parisuhteemme rauniot.

On yksi asia, joka sinun tulee tietää. En ole heikko, koska päätin luovuttaa hänen suhteensa, joka ei selvästikään nähnyt minua rinnallaan enää.

En ole heikko, koska päätin saaneeni tarpeeksi hänen väheksymisestään. En ole heikko, koska vihdoin asetin itseni ykkössijalle.

Pystyäkseen luopumaan jostain, joka luopui sinusta, on tärkein osa tässä rumassa prosessissa, jossa parannut erostasi.

Siitä irti päästäminen tuntuu niin hyvältä. En sano, että olen onnellinen, en vielä. Mutta rehellisesti sanottuna, olen tyytyväinen.

Tein minusta ylpeän niin monen pettymyksen jälkeen elämässäni. Tiedän, että se vie aikaa, mutta tiedän myös sen, että minä tulen olemaan vahvin versio omasta itsestäni.

Lopetetaan taistelu sellaisten miesten vuoksi, jotka eivät näe sitä, kuinka erityisiä ja kauniita me olemme. Ole kiltti ja lopeta tuhlaamasta nuoruuttasi ja elämääsi sellaisten vuoksi, jotka eivät ole sen arvoisia.

Ei ole hölmöä odottaa olevasi miehelle upein asia, joka on hänelle koskaan tapahtunut. En ole hölmö etkä sinäkään ole. Me kaikki ansaitsemme jonkun, joka välittää meistä niin paljon.

En ole luovuttaja sen vuoksi, että tästä lähtien kieltäydyn valehtelemasta itselleni ja sanoa minä pystyn muuttamaan hänet. Olen edelleen taistelija. Minä vain päätin taistella muista asioista elämässäni.

En ole onnellinen, en vielä. Mutta minä haluan taistella onnellisuuteni puolesta.

Tunnen tuskasi. Tiedän, että hän jätti sinut pieniksi sirpaleiksi. Minä olen ollut siinä.

Minä olen tässä kertomassa sinulle, ettei sinun tule koskaan tuntea häpeää tai syyllisyyttä sen vuoksi, että luovuit sellaisesta, joka ei ajatellut sinun olevan tyrmäävän upea.

Se on ok olla turhautunut, surullinen, vihainen ja hermostunut. Se ei tee sinua heikoksi. Kukaan ei sanonut, että se olisi helppoa.

Yhtenä päivänä me löydämme tuon ihmisen, joka on kaikkea, mitä koskaan tarvitsimme.

En ole luovuttaja, mutta ennemmin odotan jotain, jonka vuoksi kannattaa taistella. Ja kun tapaan hänet, haluan pystyä olemaan paras versio itsestäni.

En halua olla yksinäinen kuningatar tyhjyyden valtakunnassaan, mutta minun kuninkaani tulee taistella kova taisto, jos hän haluaa istua vierelläni. Lupaan, että se on sen arvoista.