Skip to Content

Ruma Puoli Siinä, Että Päästät Irti Ja Jätät Hyvästit Myrkylliselle Rakkaudellesi

Ruma Puoli Siinä, Että Päästät Irti Ja Jätät Hyvästit Myrkylliselle Rakkaudellesi

Myrkylliset parisuhteet ovat aina vaikeita lopettaa. Niissä elävät ihmiset ovat niitä, jotka eivät koskaan luovu toivosta paremmasta huomisesta ja he ajattelevat, että tarpeeksi suuri määrä rakkautta ja kiintymystä saa kaiken muuttumaan paremmaksi. Mutta tämä on väärin.

Jos elät myrkyllisen miehen kanssa, hän ei pysty koskaan muuttumaan, etenkään sinun vuoksesi. Jos hän muuttuu, se tapahtuu siksi, että hän haluaa. Hän ei koskaan tule myöntämään sitä tosiasiaa, että hän on niin heikko, että hän muuttui toisenlaiseksi naisen vuoksi. Ja siitä kaikki ongelmat alkavat.

Myrkyllinen mies tekee asioita, jotka tyydyttävät vain hänet eikä välitä sinusta tai toiveistasi. Hän saa sinut tuntemaan katumusta, jos olet onnellinen. Ja näet, että kaikki on hyvin, koska onnellisena olo on hyvä ja normaali asia.

Mutta hänen lähellään tunnet olosi surkeaksi etkä puhu niin paljon. Ehkä se tapahtui siksi, ettet tiedä, mitä sanoa miehelle, joka ei koskaan kuuntele sinua. Ehkä kun olet hänen kanssaan, mietit, miltä elämäsi tuntuisi, jos jättäisit hänet. Sitten alat miettiä, että sinä et ole tarpeeksi hyvä ja ehkä toinen mies ei tulisi koskaan rakastamaan sinua sillä tavoin, kun puolisosi.

Mutta kultaseni, kuuntele minua – hän tekee kaikkea muuta, kuin rakastaa sinua. Hän tekee elämästäsi helvetin joka päivä. Milloin vain haluaisit lentää, hän tulee ja katkaisee siipesi. Ja sinä vain ruokit rakkauttasi hänen ojentamillaan murusilla.

Koska se on ainoaa rakkautta, jota hän sinulle antaa. Hän ei ollut koskaan tarpeeksi hyvä mies antaakseen sinulle kaiken rakkautensa. Hän on halpamainen ja hän ei koskaan antaudu sinulle täysillä. Mutta hän vaatii sinua todistelemaan hänelle, kuinka paljon häntä rakastat.

Eikä ole väliä, kuinka paljon sinä harjoittelet sitä, kuinka kerrot hänelle hänen virheistään, jotenkin aina lopulta hän on oikeassa. Hänellä on kyky aivopestä sinut ja se on hänen työkalunsa pitää sinut lähellään.

Tiedätkö, kerran kun hän saa sinut vakuuttuneeksi, että olet arvoton, hän tietää, että sinä jäät. Hän tietää, että käyttäytyisi hän kuinka huonosti sinua kohtaan, sinä pysyttelet aina hänen rinnallaan. Koska sinulle on parempi elää melkein-parisuhteessa kuin ilman parisuhdetta.

Minä tiedän, että sinä olet hyvä ihminen ja että sinä ajattelet, että ihmiset ympärilläsi ovat hyviä myös. Mutta tämä on väärin. Ihmiset ympärilläsi vain nauttivat siitä, että näkee sinut onnettomana. Etenkin tuo mies, jonka kanssa elät.

Tiedän, että haluat jättää hänet, mutta et tiedä, miltä elämäsi näyttäisi hänen jälkeensä. En valehtele sinulle – se tulee olemaan surkeaa aluksi. Tulet kokemaan monet unettomat yöt ja tulet miettimään, mitä olisi voinut tapahtua, jos olisit vain yrittänyt hieman enemmän.

Tiedän, että itket itsesi uneen joka ilta toivoen, että hän olisi siinä halaamassa sinua myrkyllisillä käsillään. Koska sinä tunnet vain ne kädet ja oli hän kuinka myrkyllinen tahansa, rakastat sitä tunnetta, kun hän kertoo rakastavansa sinua. Tiedät, ettei hän puhu totta, mutta sinä kieltäydyt hyväksymästä sitä.

Tiedän, että on vaikea lähteä pois sellaisen luota, jonka kanssa olet elänyt niin monta vuotta. Mutta luota minuun, et ansaitse sellaista elämää. Ansaitset paljon parempaa, kuin melkein parisuhteen. Ansaitset tulla suudelluksi uneen sillä aikaa, kun hän kertoo olevansa niin onnekas, että sinä olet hänen lähellään.

Sinä ansaitset tulla kerrotuksi, että sinä olet arvokas ja että sinä riität. Ansaitset sen, että sinulle kerrotaan, ettei väliä, vaikka kuinka moni nainen haluaisi olla hänen kanssaan, hän haluaa olla vain sinun kanssasi.

Sinä ansaitset rakkauden, joka tuntuu kodilta, mutta valitettavasti hän ei pysty sitä sinulle tarjoamaan. Hän pystyy olemaan vain mies, joka lyö sinut henkisesti kuolleeksi ja jättää sinut kärsimään omaan tuskaasi. Hän ei edes kysy, onko sinulle ok tai haluatko hänen tekevän jotain sinun vuoksesi.

Hän on sellainen mies – itsekäs ja egoistinen – joten älä odota häneltä sitä rakkautta, jota niin kovasti janoat.

Jos haluat olla onnellinen ja täysi, on parempi tehdä joitain tärkeitä leikkauksia elämääsi. Koska mitä enemmän vietät aikaa hänen kanssaan, sitä vaikeampaa tulee olemaan lähtö hänen luotaan. Tee itsellesi palvelus ja pysy kaukana tästä miehestä, joka ei kykene rakastamaan.

Tiedät, että yritit muuttaa ja auttaa häntä niin monta kertaa, mutta et pysty auttamaan häntä, jos hän ei halua tulla autetuksi. Ja yhtenä päivänä, kun olet vihdoin saanut tarpeeksesi ja lähtenyt, hän näkee sen, miltä tuntuu elää ilman sinua. Hän on täysin hukassa ilman sinua, mutta se on hinta, joka hänen on maksettava, koska hän ei antanut sinulle sitä rakkautta, jonka sinä ansaitsit.

Ja kun viimein teet sen, kun lopulta lähdet pois, sinusta tulee aivan uusi nainen. Sinä tunnet syntyneesi uudelleen ja sinä löydät kadonneen itsetuntosi. Sinä löydät oikean itsesi, jonka hukkasit kauan sitten, koska olit liian kiireinen huolehtiessasi hänestä.

Ja muista: onnellinen parisuhde ei näytä siltä, kuin sinun parisuhteesi hänen kanssaan, joten varmista, ettei sama tapahdu koskaan uudelleen. Kuinka paljon tahansa välität jostain toisesta, sinun tulee asettaa itsesi ensimmäiseksi.

Eikä väliä, kuinka paljon häntä rakastat, sinun tulee rakastaa itseäsi enemmän!