Skip to Content

Räjäytät Potin Parisuhteella Henkilön Kanssa, Joka Tekee Nämä 17 Asiaa

Räjäytät Potin Parisuhteella Henkilön Kanssa, Joka Tekee Nämä 17 Asiaa

1. Hän poikkeaa polultaan sinun vuoksesi. Ei ole olemassa asiaa, jota hän ei tekisi puolestasi. Hän käynnistää autonsa ja ajaa kilometrikaupalla vain koska haluat syödä lempiravintolassasi. Hän jättää kesken mitä tahansa ja tulee juosten luoksesi, jos hän näkee sinun sitä tarvitsevan. Hän tekee kaikkensa taatakseen, että olet onnellinen ja hän haluaa olla vastuussa siitä.

2. Hänen luottamuksellaan ei ole rajaa. Eniten kaikista, luottamus on tärkeintä parisuhteessa. Se on pohja, jolle suhde rakennetaan. Hän tietää, että olet luottamuksen arvoinen ja hän ei koskaan epäile sinua. Jos hän ei ole kanssasi samaa mieltä jostain asiasta, hän keskustelee kanssasi, koska uskoo teidän olevanne tarpeeksi kypsiä tehdäksenne yhteisen päätöksen.

3. Hän antaa sinulle huomiota. Kun sinulla on jotain sanottavaa, hän antaa sinulle täyden huomionsa. Hän ei koskaan esitä kuuntelevansa samalla kun hän tekee jotain muuta. Hän katsoo silmiisi, kun puhut hänelle ja hän omistautuu ongelmiesi ratkaisuun, koska hän tietää, että tekisit saman hänelle.

4. Hän rauhoittaa sinut, kun olet vihainen. Hän tietää, mikä saa sinut suunniltasi ja hän välttää sellaista viimeiseen asti. Mutta joskus menetät malttisi ja sorrut paineen alla. Sinun ’jackpot’-poikaystäväsi hieroo selkääsi, halaa sinua ja lohduttaa saadakseen olosi paranemaan. Jos hän tekee tämän, älä päästä häntä koskaan menemään.

5. Hän käyttää aina sanaa ”me”. Hän ei puhu yksikössä, hänen puheessaan on aina ”me”. Mitä tahansa hän tekee tai minne menee, hän sisältää siihensintu koska hän valitsi sinut – te valitsitte toiselle, viettääksenne loppuelämänne yhdessä. Rakkautenne on niin vahvaa, ettette halua olla enää koskaan ”minä”.

6. Hän sitoutuu sinuun. Hänelle ei tulisi mieleenkään, että joku ajattelisi hänen olevan sinkku. Hän on ylpeä parisuhteestaan ja sinusta ja hän huutaa siitä koko maailmalle. Hänen yhteystiedoissaan ei ole yhtään tuntematonta nimeä, koska hän ei tarvitse hätäsoittoja enää. Hän sitoutuu sinuun loppuelämäkseen.

7. Hän pitää sinusta huolta. Hän peittelee sinut petiin, kun sinulla on kuumetta. Hän tuo sinulle keittoa ja yskänlääkettä, kun et pääse sängystä ylös. Hän silittää hiuksiasi ja kertoo kauniita tarinoita, kun tulet töistä väsyneenä kotiin. Et ikävöi mitään, kun hän on lähellä.

8. Hän kulkee ylpeänä vierelläsi. Hän ottaa kädestäsi kiinni kaikkien nähden, jotta kaikki näkevät, että olet hänen ja vain hänen. Hän esittelee sinut elämänsä tärkeille ihmisille, vanhemmilleen ja ystävilleen… Hän halaa ja suutelee sinua julkisesti, koska hän haluaa koko maailman tietävän, kuinka paljon hän rakastaa sinua ja että hän on onnekkain mies koko maailmassa, koska hänellä on sinut.

9. Hän uskoo sinuun. Hän saa sinut tuntemaan, että mikään ei ole mahdotonta. Hän antaa sinulle voimaa tehdä mitä haluat ja uskot itseesi hänen tuellaan. Hän näyttää, että uskoo sinuun ja vaikka epäonnistut, hän auttaa sinut jaloillesi ja yrittämään uudelleen.

10. Hän haastaa sinut. Joka päivä hän haastaa sinut tehdäksesi sinusta vielä paremman kuin olet. Seurustelemalla hänen kanssaan, sinusta lopulta kuoriutuu kaikkein paras versio itsestäsi ja se on hänen ansiotaan. Hän työntää tietoisesti sinua laajentamaan mukavuusaluettasi ja hän auttaa sinua siinä. Hän ei koskaan tyydy keskinkertaiseen, koska tietää sinun merkitsevän enemmän.

11. Hän ei koskaan lopeta yrittämästä. Mitä tahansa vaihetta suhteessanne elätte, hän ei milloinkaan lopeta yrittämistä. Hän panostaa suhteeseenne koko ajan, koska hän tietää sinun ansaitsevan sitä ja hän tietää sinun yrittävän myös. Hän suunnittelee treffejä kuin olisitte vasta tavanneet. Hän katsoo sinua samoin kirkkain silmin kuin silloin kun hän rakastui sinuun.

12. Hän on kohtelias sinua kohtaan. Hän saa sinut tuntemaan olevasi seksikkäin ja kaunein nainen joka huoneessa, mihin astut. Hän ei voi vastustaa sinua eikä pysty pitämään näppejään irti sinusta. Hän kertoo sinulle, kuinka kaunis olet, vaikka päälläsi on pyjama. Joka sekunti hänen kanssaan tunnet olevasi erityinen, koska hänelle sinä olet sitä.

13. Hän ei pelkää näyttää haavoittuvuuttaan sinulle. Hän ei koskaan pelkää näyttää sinulle tunteitaan, koska hän ei usko macho-roskaan. Hän tuntee olonsa turvalliseksi lähelläsi ja jos häntä itkettää, hän itkee edessäsi. Hän ei pidättele tunteitaan sinun edessäsi, koska hän luottaa sinuun.

14. Hän muistaa pienetkin asiat. Hän kiinnittää huomion pienimpiinkiin asioihin, joita sanot tai teet. Se johtuu siitä, että hän kuuntelee sinua. Häntä kiinnostaa, mitä elämässäsi tapahtuu ja hän haluaa olla osa sitä.

15. Hän käsittelee ongelmia kypsästi. Hän ei koskaan pullota tunteitaan. Milloin vain hän on vihainen tai tyytymätön johonkin, hän avautuu sinulle. Ristiriitojen pakoon juokseminen ei ole hänelle vaihtoehto. Hän kohtelee sinua kunnioittaen ja hän pyrkii kypsään keskusteluun kanssasi.

16. Hän on innoissaan yhteisestä tulevaisuudestanne. Hän rakastaa sinua ehdoitta. Hänellä luultavasti on suunnitelma, missä tulisitte asumaan ja kuinka monta lasta hän haluaa kanssasi. Tämä on mies, joka todellakin haluaa sinut elämääsi, ikuisesti.

17. Hän rakastaa sinua ehdoitta. Hän saa sinut unohtamaan epävarmuutesi. Hän saa sinut tuntemaan jotain aivan uutta. Tiedät, että olet turvassa hänen sylissään koko lopun elämääsi. Sinulla on aina joku, johon turvautua. Aina kun sinuun sattuu, hän on vierelläsi parantamassa. Hän korjaa särkyneet luusi, hellii loukattua sydäntäsi ja toipuminen hänen vierellään on paras lahja, jota olisit koskaan voinut toivoa. Se on ehdotonta rakkautta – hänen rakkautensa joka ei koskaan haalene pois.