Skip to Content

Hän Suunnitteli Jäävänsä, Mutta Työnsit Hänet Pois

Hän Suunnitteli Jäävänsä, Mutta Työnsit Hänet Pois

Hän ei koskaan ajatellut olevansa täydellinen, mutta hän yritti olla täydellinen sinun vuoksesi.

Hänen silmänsä näkivät vain sinut. Hän halusi olla arvoisesi ja hän halusi niin kovasti olla rakkautesi arvoinen. Hän toivoi olemalla parempi versio itsestään, jos hän yrittää tarpeeksi vastataksesi odotuksiisi, sinä tekisit tilaa hänelle elämässäsi. Hän yritti olla täydellinen, hän yritti työstää vikojaan ja hän hymyili huolimatta siitä, kuinka kivuliaiksi asiat, joita hän kävi läpi, tulivat ja aina hän toivoi parempien päivien koittavan.

Hän ei halunnut mitään muuta kuin olla siinä sinua varten.

Hän ei ollut yksi niistä tytöistä, jotka halusivat pitää sinut 24/7 vaikka olitkin hänen mielessään koko ajan. Hänellä ei ollut pilviin ulottuvia odotuksia eikä hän koskaan toivonut mitään, mitä sinä et olisi pystynyt tarjoamaan hänelle. Itse asiassa hän oli se, joka oli valmis antamaan itsensä kokonaan sinulle. Hän halusi olla osa elämääsi. Hän halusi olla ihminen, josta löydät mukavuuden. Hän halusi sinun tietävän, että sinulla on hänet päivin ja öin. Mitä sinun suhteesi tulee, hän oli epäitsekäs siinä, kuinka paljon hän itsestään sinulle antoi. Mutta päivän loputtua et antanut hänelle sitä mitä hän toivoi.

Hän halusi rakastaa sinua.

Hän halusi sinun olevan se ihminen, jolle voi antaa rakkautensa. Hän valitsi kaikista juuri sinut. Hän halusi suudella sinua, kun olit surullinen. Hän halusi kuunnella mikä meni pieleen, kun olit vihainen. Ja kun olit turhautunut, hän halusi kuunnella ja auttaa sinua toipumaan. Hän oli sinun ihmisesi, mutta sinä et koskaan ollut täysin hänen. Et koskaan päästänyt häntä tarpeeksi lähelle, jotta hän tuntisi mitä tunnet.

Hän tunsi kaikki heikkoutesi, mutta silti hän arvosti niitä yhtä paljon kuin vahvuuksiasi.

Hän ei ikinä odottanut sinun olevan epätavallinen. Hän ei koskaan halunnut sinun olevan muuta kuin mitä olet. Hän hyväksyi sinut juuri sellaisena kuin olit. Hän ei ollut sokea, hän oli täydellisen tietoinen heikkouksistasi, mutta silti hän arvosti ne yhtä korkealle kuin vahvuutesi. Hän tiesi sinun olevan vain ihminen kaikkine virheinesi ja vikoinesi, mutta silti olit hänelle täydellinen.

Hänen pitäisi olla vierelläsi nyt, mutta hän ei ole.

Hän ei siltikään pysty vihaamaan sinua, vaikka todennäköisesti sen sinä ansaitsisit.

Jos kyseessä olisi kuka tahansa muu tyttö, olisit hänen sydämessään vihattavien listalla. Mutta hän ei pysty siihen. Ei ole väliä mitä teet, kuinka vähäpätöiseksi sait hänet tuntemaan, kuinka sait hänet tuntemaa, ettei hän ollut tarpeeksi hyvä ja kuinka hyödyttömäksi hänen rakkautensa sait tuntemaan, hän ei koskaan pysty vihaamaan sinua.

Vaikka hän halusi jäädä, sinä työnsit hänet pois.

Totuus on, että vaikka hän on hyvä tyttö ja hän välittää sinusta täysin, hän ei voinut jäädä. Hän halusi, mutta et antanut hänelle syytä jäädä. Hän ei voinut jatkaa alas vajoamistaan vain pitääkseen sinut ylhäällä. Kaikkensa sinulle antamisen polulla saamatta mitään takaisin, hän oivalsi, että joskus on pidettävä huolta itsestään ja joskus on luovuttava rakkaudesta, vaikkei sitä haluaisi. Hän siis lähti.

Mutta hän ei lähtenyt mielellään, sinä työnsit hänet pois. Työnsit hänet pois, koska jätit kertomatta kuinka paljon häntä rakastit. Työnsit hänet pois kun et arvostanut hänen vaivannäköään, et arvostanut asioita, joita hän teki teidän kahden vuoksi. Työnsit hänet pois valitsemalla aina muut ennen häntä.

Ei ole olemassa puolustusta sille, mitä hänelle teit.

Et voi syyttää siitä menneisyyttäsi etkä voi syyttää siitä mitään muuta kuin itseäsi. Menetit hyvän tytön ja tämä on omaa syytäsi. Sinä rikoit hänet. Et antanut hänelle sitä, mitä hän ansaitsi ja kaikki mitä hän halusi, oli olla osa elämääsi. Sinun olisi pitänyt vain tehdä siirto ja antaa hänelle pala itsestäsi, mutta jopa se oli liikaa pyydetty.

Hän oli ainutlaatuinen ja annoit hänen luisua pois.

Sinun olisi pitänyt rakastaa häntä. Sinun olisi pitänyt arvostaa häntä. Mutta et tehnyt niin. Sen vuoksi sinulla ei ole häntä enää.

Kun näytit hänelle, ettei hänellä ole paikkaa elämässäsi, kun et antanut hänelle mitään, hän kokosi itsensä ja hänellä oli tarpeeksi arvokkuutta lähteä pois. Mutta älä häntä siitä syytä. Koska hän ei vain lähtenyt pois. Hänenlaisensa tyttö ei noin vain lähde, sinä työnsit hänet pois.

Mutta älä stressaa siitä. Hän ei voinut pysyä omanasi ikuisesti.

Yhtenä päivänä sinulla ei enää ole sijaa hänen sydämessään koska on olemassa joku, joka tulee hänet huomaamaan. Joku, joka pystyy näkemään hänet kokonaan. Joku, joka arvostaa häntä ja kohtelee tavalla, jonka hän ansaitsee. Mutta sinä et enää koskaan löydä ketään hänen kaltaistaan. Hän oli kerran elämässä –tilaisuus. Ja sinä missasit sen.