Skip to Content

’Rakkaani’, Tänään Me Vihdoin Saavutimme Pisteen

’Rakkaani’, Tänään Me Vihdoin Saavutimme Pisteen

Tänään olen vihdoin saanut tarpeekseni. Se on tässä! Ei ole paluuta, ei ole katumusta. Tänään sinä rikoit uskoni ja sait minut kuolemaan henkisesti. Tänään minä luovutan ensimmäistä kertaa elämässäni.

Ei ole enää odotusta, että asiat kääntyisivät paremmaksi. Ei ole enää rukoilemista, että avaisit silmäsi tai auttaisit minut ulos tästä sotkusta, jossa olen jumissa. Se on ohi. Minä voin vihdoin lopettaa itkemisen ja kiljumisen tämän tuskan alla, joka on kasvanut kasvamistaan joka päivä. Voin vihdoin siirtyä eteenpäin ja jättää sinut syvälle menneisyyteeni haudatuksi.

Tästä päivästä eteenpäin minun ei tarvitse enää pelätä. Minun ei tarvitse tanssia sinun soittamasi musiikin tahdissa. Minun ei tarvitse varoa sanovani jotain, joka viiltää sinua ja saa sinut hulluksi. Tästä päivästä eteenpäin olen vapaa. Tuon esiin oman vanhan itseni. Vapaudun sinun hyväksikäyttävistä kahleistasi.

On omituista, kuinka voit rakastaa jotain sellaista, joka kohtelee sinua kuin roskaa. On tuskaista, kuinka paljon energiaa ja kärsivällisyyttä sinulla on jotain sellaista kohtaan, joka ei koskaan ole sinun arvoisesi. Joku, joka käyttää sinua hyväkseen ja hajottaa sinut, kunnes et enää tunne itseäsi. On hölmöä, kuinka monta mahdollisuutta annat hänelle ja hän ei koskaan muutu. Hän tulee jopa pahemmaksi. No, tänään, ’rakkaani’, se lopulta päättyy!

Et vain sinä manipuloinut minua, minä manipuloin itseäni pahemmin. Sain itseni uskomaan, että kaikki tämä lopulta loppuisi. Sain itseni uskomaan, että yhtenä päivänä kaikki palaisi ennalleen, kuten se oli aikaisemmin ollut.

Valehtelin itselleni ja jatkoin sinun rakastamista, kuin olisit ainoa mies tässä maailmassa.

Mutta aika teki tehtävänsä minun hyväkseni. Aika oli suurin liittolaiseni. Tiedän, että minun piti itkeä, minun piti hajota palasiksi, minun piti käydä kaikki tämä läpi tajutakseni tänään, että tämä on lopultakin ohi. Minun tuskassani pakotin itseni uskomaan unelmiin, jotka eivät koskaan toteutuisi. Huijasin itseäni ja jatkoin uskomasta, että tämä odotusaika, jota pelasimme, loppuisi lopulta meidän molempien hyväksi, että kaikki päättyisi onnellisesti.

Mutta nyt se on ohi. Näen, että se päättyi onnellisesti, mutta vain minun osaltani, koska jonkin ajan kuluttua sinä tulet katumaan sitä, että menetit minut. Yhtenä päivänä huomaat tehneesi väärimmän valinnan elämässäsi – kun kohtelit minua kuin roskaa, koska me olisimme voineet saada kaiken.

En koskaan itke tämän vuoksi, mitä tänään tapahtui. En koskaan näytä mitään merkkiä heikkoudesta, koska en ole heikko enää. Minä olin heikko silloin, kun olin sinun kanssasi, koska pakotin itseni olemaan joku, joka en ole. En kadu päätöstäni, jonka tänään tein, koska käännyn tulevaisuuden puoleen, sellaisen tulevaisuuden, jota aina halusin etkä sinä pystynyt sitä minulle antamaan. Tänään päästän irti siitä menneisyydestä, jota en koskaan halunnut, tänään elän nykyhetkeä, jolle annan kaikki mahdollisuudet.

Ja ensimmäinen asia tulee olemaan päästä eroon kaikesta, joka muistuttaa minua sinusta. Minä tulen pyyhkimään sinut elämästäni, kuin sinua ei olisi koskaan ollutkaan. Kyllä, olen niin rohkea ja oikeastaan haluan kiittää sinua, koska muistutit minua siitä, kuinka vahva olen. Muistutit minua jostain, jonka olin unohtanut. Sinä näytit minulle, että kenelläkään ei ole oikeutta ohjata minua. Kiitos, kun teit minusta paremman ihmisen. Vaikka se tapahtui tuskan ja kärsimyksen kautta, vaikka se maksoi minulle niin monta asiaa, kiitos kun sait minut ymmärtämään sen.

Joten sillä välin kun sinä vaellat kaduilla ajatellen olevasi voittaja ja kuinka sinä et tarvitse minua, tiedätkö mitä minä teen tänään?

Lepään.

Annan sydämelleni pitkän lepoajan. Minä lepään ja ensimmäistä kertaa pitkään aikaan tulen olen olemaan oma itseni.

Ja sinä? Suoraan sanottuna kultaseni, minä en välitä tippaakaan.