Skip to Content

11 Asiaa, Joita Naiset Tekevät, Koska Ovat Tulleet Satutetuiksi Liian Monta Kertaa

11 Asiaa, Joita Naiset Tekevät, Koska Ovat Tulleet Satutetuiksi Liian Monta Kertaa

Me olemme särkyviä olentoja, jotka voivat muuttua hirviöksi, jos ihmiset eivät tiedä kuinka arvostaa meitä. Haavoitetun ja satutetun naisen elämä muuttuu rajusti ja hän voi alkaa käyttäytyä erillä tavalla hänelle tärkeiden ihmisten ympärillä. Muuttuminen ei ole huono asia, mutta muutos rakkaan ihmisen kautta loukatuksi tulemisen jälkeen seuraukset tulevat näkymään koko loppuelämämme. Haavoittunut nainen voidaan identifioida hänen käytöksestään, noista pienistä jokapäiväisistä asioista, jotka tekevät hänen sirpaleensa enemmän ja enemmän näkyviksi.

1. Hän nauraa romantiikalle.

Jos mies lähestyy häntä jollain mehevällä ja kliseisellä asialla, hän todennäköisesti nauraa dramaattisesti miehelle ja tekee asiasta hurjan kohtauksen. Ruusut ovat inhottavia, suklaa on todennäköisesti myrkytettyä ja halaukset ja suukot eivät ole tervetulleita.

2. Hän ei ota rakkautta tosissaan.

Hän todennäköisesti heittää vitsin tai pari, jos kysyt häneltä hänen rakkauselämästään. Hän kertoo haluavansa kuolla yksin 72 kissan kanssa. Vaikka se kuulostaa omituiselta ja naurat sille, se on silti karkeaa.

3. Hän ei luota kehenkään.

Hänen tunteitansa on väärinkäytetty ja hän ei pysty päästämään ketään tarpeeksi lähelle, jotta voisi nähdä hänen oikean minänsä. Hän yksinkertaisesti ei osaa eikä halua luottaa koskaan enää. Sen kokemus hänelle opetti.

4. Hän lyöttäytyy yhteen myrkyllisten ihmisten kanssa.

Mitä? Häntä on satutettu aiemmin. Ei ole mitään, joka voisi hänet yllättää tänä päivänä. Joten mitä sitten, jos hän tekstaa exälleen, kun hän on humalassa baarissa? Ei ole mitään, mikä voisi hänet yllättää ja hän todennäköisesti haluaa pitää vain vähän hauskaa.

5. Hän flirttailee. Paljon.

Oli olemassa aika (kauan sitten) kun hän olisi voinut rakastua yhteen mieheen ja olla vain hänen elämänsä loppuun saakka. Entä nyt kun häntä on satutettu? Ehei. Hän on nähnyt, kuinka ’vaihtoehtojen auki pitäminen’ on paljon helpompaa ja ei ole henkisesti väsyttävää, siksi hän pyörii ympäriinsä harmittomasti flirttaillen.

6. Hän lopulta satuttaa ihmisiä, vaikkei se ollut hänen tarkoituksensa.

Katsos, haavoitetut tytöt tietävät kuinka raskasta se on olla, kun sattuu ja käydä se tuska läpi uudelleen ja uudelleen, joten hän ei halua satuttaa ketään. Hän ei halua kenenkään joutuvan käymään läpi samaa, minkä hän kävi. Mutta sen vuoksi, miten saavuttamaton hän on, hän päätyy satuttamaan ihmisiä tahtomattaan. Jos joku yrittää liian lähelle häntä, hän juoksee pois jättäen tämän ihmisen hämmentyneeksi ja hajotetuksi.

7. Hän oppi, että suru on osa elämää.

Sen sijaan, että hän keskittyisi tähän ja nyt, hän viipyy menneisyydessä ja hyväksyy masennuksen ja surun ennemmin kuin pääsee yli ja jatkaa elämää. Tämä ei välttämättä ole huono asia, koska meidän kaikkien tulee löytää päätös elääksemme läpi tunteemme lopulta läpi. Ei väliä, kuinka kauan se kestää, että tuntee olonsa taas paremmaksi. Mutta jos se jatkuu loputtomiin, silloin se ei ole hyvä asia eikä hän toimi oikein.

8. Hän ajattelee, että jokainen haluaa käyttää häntä hyväkseen.

Kun hän tapaa uuden miehen joka on hänelle oikein mukava, hän todennäköisesti uskoo, että mies haluaa vain seksiä. Ei mitään muuta. Vain seksiä. Tai että mies tulee rikkomaan hänen sydämensä saman tien. Siksi hän ei halua edes aloittaa parisuhdetta.

9. Hän rakastuu saavuttamattomiin miehiin.

He yksinkertaisesti tuntuvat tutuilta. Hän tottui ihmisten satuttavan häntä ja mukavat miehet pelottavat häntä, joten hän jatkaa samaa rataa ja lankeaa henkisesti saavuttamattomiin miehiin. Se vain tuntuu tutulta ja hän tietää, kuinka heidän kanssaan toimia.

10. Hän toistaa tarinaa mielessään.

Hän jatkaa kaiken toistamista mielessään ja jatkuvasti yrittää ymmärtää, mikä meni pieleen. Hän ei löydä keinoa olla oma itsensä enää, koska hänen mielensä ei salli hänen sitä tehdä. Se on liian varattuna kaikista noista huonojen asioiden ajattelusta, joita mies teki hänelle ja miltä ne asiat saivat hänestä tuntumaan pahalta.

11. Hän uskoo muutokseen.

Ei väliä millainen tuskan ja kurjuuden hän kävi läpi rakkauden vuoksi, hän silti uskoo, että rakkaus on siellä jossain odottamassa. Hän uskoo, että yhtenä päivänä hän löytää jonkun, joka tulee rakastamaan häntä sellaisena kuin hän on ja arvostaa häntä. On olemassa keino muuttaa hänen tapaansa ajatella ja parantua; hän uskoo siihen vahvasti.