Skip to Content

Onneksi Olkoon, Menetit Tytön, Joka Oikeasti Halusi Olla Sinun Omasi

Onneksi Olkoon, Menetit Tytön, Joka Oikeasti Halusi Olla Sinun Omasi

Kuinka ihmeessä onnistuit menettämään tytön, joka oikeasti halusi olla sinun omasi?

Kuinka pystyit työntämään pois jonkun, joka olisi tehnyt mitä tahansa ollakseen kanssasi? Hän tarvitsi vain yhden syyn jäädä. Hän tarvitsi vain yhden pienen todisteen siitä, että hänellä on kanssasi onnellinen tulevaisuus ja että tekisit hänelle tilaa elämässäsi. Mutta selvästikin se oli liian paljon pyydetty.

Kaikki mitä hän koskaan halusi, olit sinä.

Hän ei välittänyt virheistäsi tai menneisyydestäsi. Hän ei välittänyt siitä, mitä muut hänelle kertoivat. Hän halusi sinun olevan hyvä, joten hän uskoi sinussa olevan hyvä puolia vain odottamassa pintaan nousua. Hän ei uskonut koko maailmassa muuhun kuin sinuun.

Hän halusi rakastaa sinua. Hän halusi olla rinnallasi. Hän halusi nähdä viestisi heti herättyään ja halusi nukahtaa ajatellessaan sinua. Hän halusi sinun olevan onnellinen. Hän halusi tulevaisuuden kanssasi, pitää kädestäsi kiinni muiden edessä ylpeästi sanoen ”Tämä on mies, jota rakastan ja joka rakastaa minua.” Hän ei vaatinut paljoa. Hän vain halusi vapaasti rakastaa sinua omasta tahdostaan ja halusi sinun rakastavan häntä.

Kaikki mitä sinun olisi pitänyt tehdä, oli kohdella häntä oikein.

Ei ollut tarvetta antaa hänelle tähtiä taivaalta, vaikka hän olisikin ne ansainnut. Ei ollut tarvetta ostaa kalliita lahjoja tai mitään, mikä olisi ollut liian paljon pyydetty. Sinun vain olisi pitänyt kohdella häntä hyvin. Sinun olisi pitänyt vain näyttää hänelle, että hän merkitsee sinulle ja näyttää, että välität hänestä. Sinun olisi pitänyt kertoa, kuinka paljon hän sinulle merkitsee ja kuinka haluat samoja asioita kuin hän teille kahdelle.

Sinun olisi ainoastaan pitänyt hieman nähdä vaivaa pitääkseen hänet elämässäsi.

Mutta se oli liikaa pyydetty, eikö ollutkin?

Jopa ’perus’ asiat, jopa pienimmät ponnistelut, jopa asiat, joita hän ansaitsi, olivat sinulle liikaa antaaksesi niitä hänelle? Et ollut valmis antamaan hänelle mitään, siitä huolimatta, mitä hän teki vuoksesi. Et vain ollut samassa veneessä hänen kanssaan. Et välittänyt yhtä paljon kuin hän. Sinun olisi pitänyt.

Kieltäydyit valitsemasta häntä.

Kun hän ei nähnyt ketään muuta, kenen kanssa olisi voinut olla, sinä pidit mahdollisuutesi avoinna ja pidit häntä käsivarren mitan päässä – liian peloissasi menettääksesi hänet, mutta liian peloissasi sitoutumaankaan. Olit hänen elämässään silloin tällöin ja hänellä oli sinut elämässään vain joskus.

Olit haluton päästämään irti muista mahdollisuuksista. Halusit pitää vaihtoehtosi avoinna. Ajattelit, että ehkä ansaitset paljon enemmän kuin se, mitä hänellä on sinulle annettavanaan. Olit liian itsekäs ja ahne. Hän taas oli hyvin epäitsekäs antaessaan rakkautensa sinulle.

Sinä et priorisoinut häntä tai antanut arvoa hänen ponnisteluilleen.

Kaikki mitä hän teki, hän teki teidän kahden vuoksenne. Hän yritti ja yritti. Hän löysi toivoa paikoista, joista muut eivät olisi osanneet sitä etsiä. Hän pysyi rinnallasi, vaikka kuka tahansa muu normaali ihminen olisi kävellyt pois jo kauan sitten.

Mutta et koskaan nähnyt sitä. Tai et ainakaan vaivautunut näkemään sitä. Et koskaan tunnustanut hänen ponnistelujaan tai et vaivautunut kiittämään häntä siitä, että hän taisteli niin lujasti sinusta. Sen sijaan pidit kaikkea sitä itsestäänselvyytenä. Ajattelit hänen pysyvän rinnallasi, vaikket antaisi hänelle mitään. Että hän taistelisi vuoksesi muuten vain. No, luulit väärin.

Hän väsyi taistelemaan sellaisen henkilön puolesta, joka ei välittänyt menettääkö tämä hänet vai ei.

Myönnä se, sinä olit välinpitämätön. Ainakin luulit olleesi. Kerroit itsellesi, kuinka sinulla ei ole tunteita tätä tyttöä kohtaan ja kuinka sinulle on olemassa parempia kuin hän. Hän nosti egoasi ja oli varasuunnitelmasi. Ajattelit sen olevan kaikki, mitä hän koskaan tulee olemaan kenellekään. Mutta luulit väärin jälleen kerran.

Menetit hänet, kun pakotit hänet rukoilemaan ajastasi. Menetit hänet, kun näytit hänelle, ettet voisi vähempää olla kiinnostunut hänen tunteistaan. Menetit hänet, kun kieltäydyit näkemästä vaivaa ja taistelemasta hänestä. Vei hetken häneltä ymmärtää, että hän taisteli sellaisesta ihmisestä, jolle oli ok menettää hänet.

Hän oikeasti suunnitteli jäävänsä, mutta sinä työnsit hänet pois.

Työnsit hänet pois alhaisella käytökselläsi, kun et arvostanut häntä, kun pidit häntä itsestäänselvyytenä, kun sait hänet tuntemaan itsensä yksinäisemmäksi kuin ollessaan yksin.

Onneksi olkoon, menetit kerran elämässäsi –tytön.

Menetit tytön, joka halusi olla sinun. Menetit hyvän tytön – sen, joka vain tarvitsi rakkautesi ja arvostuksesi eikä mitään muuta. Menetit tytön, joka olisi voinut tehdä sinut onnelliseksi, jos olisit vain antanut hänen tehdä niin. Menetit tytön, jonka moni muu mies haluaisi kuollakseen saada. Menetit tytön, jota tulet etsimään jokaisesta tytöstä, joka eteesi tulee.

Kukaan muista tytöistä ei tule olemaan sinulle hyvä kuten hän. Kukaan muista tytöistä ei tule rakastamaan sinua kuten hän. He eivät kohtele sinua niin kunnioittaen, eivätkä katso sinua samalla tavalla ihaillen kuin hän. He eivät tule tekemään niin suuria uhrauksia kuin hän teki. Tulevatko he edes pysymään sen jälkeen, kun näytät heille huonot puolesi. Kukaan muu ei tule olemaan yhtä hölmö, kuin hän oli.

Mutta tiedätkö mitä? Teit yhden hyvän asian hänelle. Päästit hänet menemään ja annoit tilaa jollekin, joka tulee arvostamaan häntä ja rakastamaan häntä niin kuin hän ansaitsee. Kuka olisi uskonut – lopulta teit jotain hyvää.