Skip to Content

8 Tapaa, Joilla Mies Harrastaa Seksiä Sellaisten Naisten Kanssa, Joista He Eivät Välitä Tippaakaan

8 Tapaa, Joilla Mies Harrastaa Seksiä Sellaisten Naisten Kanssa, Joista He Eivät Välitä Tippaakaan

Kohdataan totuus naiset – seksi on upea asia. Mutta on olemassa raja sen välillä, onko kyseessä seksi vai rakastelu. Kun harrastat seksiä, voit tehdä sen kenen tahansa miehen kanssa baarista ja kun rakastelet, siihen liittyy tunteet.

Joten kuinka näet, onko mies vain panopuuhissa vai rakastaako hän sinua? Tässä on joitain tapoja, jotka todistavat, että vain hänen kalunsa haluaa yhtä asiaa ja hän lähtee heti, kun on saanut haluamansa.

1. Ei ole katsekontaktia

Kun kaksi ihmistä rakastelevat, he katsovat toisiaan silmiin paljon. Jopa vahvin alfa-uros tekee tämän yhdynnän aikana. Jos et näe miehen katsovan silmiisi edes kerran, se tarkoittaa, että hän haluaa vain yhtä asiaa ja hän lähtee heti kun on saanut haluamansa. Tämä tarkoittaa sitä, että olet vain pano hänelle eikä hän ota sinua vakavasti.

2. Kun hän on saanut haluamansa, hän kehuskelee siitä ystävilleen

kaksi hymyilevää ystävää puhuvat

Mies, joka arvostaa naistaan, ei puhu ystäviensä kanssa seksistä tämän kanssa. On ok kertoa lähimmille ystäville, että olette siirtyneet parisuhteessa uudelle tasolle, mutta sillä kehuskelu kaikille, joita hän tapaa, on jotain aivan muuta.

Etenkin, jos hän kuvailee yksityiskohtia makuuhuoneesta ja saa sinut näyttämään huoralta, joka vain tahtoo munaa.

3. Hän jättää esileikin väliin 

Jos mies jättää esileikin väliin, se tarkoittaa sitä, ettei hän ole niin kiinnostunut sinusta. Hänelle ei ole tärkeää, miltä sinusta tuntuu ja mitä sinä haluat vaan hän haluaa vain tyydyttää omat tarpeensa.

Totuus on se, että hän vain haluaa sisällesi, laueta ja lähteä pois. Tällainen mies ei ole poikaystävä-materiaalia, ei ainakaan sinulle.

4. Hän ehdottaa sinulle orgioita tai kolmen kimppaa

mies ja nainen puhuvat sängyssä

Kun mies rakastaa naista, hän haluaa rakastella vain häntä. Hän ei halua muita ihmisiä seuraan. Sitä kutsutaan kunnioitukseksi. Mutta jos miehesi ehdottaa, että teidän tulisi kutsua toinen nainen makuuhuoneeseenne, se tarkoittaa sitä, ettei hän välitä tippaakaan sinusta ja hän haluaa vain kokeilla uusia asioita.

Jälleen kerran, hän välittää vain itsestään eikä sinun tarpeistasi.

5. Hän ei välitä siitä, saatko sinä orgasmin

Hänen elämänmottonsa on: ”Minä, minä ja minä!” Hän ei välitä siitä, onko sinulla mukavaa ja hän haluaa pitää hauskaa vain itse. Hänelle seksi on jotain, jolla hän tyydyttää vain itsensä ja se on siinä.

Hän ei välitä siitä, mitä sinä haluat ja mitä sinä tarvitset, joten hän ei välitä sinun orgasmistasi. Mikä panomies, vai mitä?

6. Hän on liian raju

mies ja nainen rakastelevat

Pieni läimäyttely ei tapa ketään, mutta jos se ylittää rajan, sinun ei tulisi päästää häntä enää sänkyysi. Se tarkoittaa sitä, että hän haluaa saada haluamansa ilman, että kysyy sinulta, onko se ok.

Jos hän on liian raju, se tarkoittaa sitä, ettei hän välitä sattuuko se sinua eikä hän suunnittele lopettavansa ennen kuin pääsee huippuunsa. Sinun ei tulisi KOSKAAN hyväksyä tällaista käytöstä, joten sinun tulee pysyä mahdollisimman kaukana hänestä.

7. Hän ei kuuntele toiveitasi

Jos pyydät hanta kokeilemaan uutta asentoa ja hän kieltäytyy, se tarkoittaa sitä, ettei hän välitä sinusta tippaakaan. Hänelle se on ’my way or no way’ ja hän pysyttelee siinä aina.

Hän haluaa tehdä vain sitä, mistä hän pitää eikä hän kuuntele sinun toiveitasi. Tämä on valtava varoitusmerkki siitä, ettei hän halua kanssasi mitään vakavaa ja olet vain ihastus hänelle.

8. Hän lähtee heti, kun on saanut haluamansa

hymyilevä mies tulee ulos talosta

Kun mies rakastaa naista, hän jää yöksi seksin jälkeen. Mutta jos huomaat miehen juoksevan kotiinsa heti saatuaan haluamansa, se tarkoittaa sitä, ettei kaikki ole kunnossa.

Hän ei tullut luoksesi rakkauden vuoksi vaan panon vuoksi. Sen jälkeen, kun hän tyydytti eläimelliset tarpeensa, hän vain lähtee eikä koskaan soita perään. Mikä idiootti!