Skip to Content

Joka Kerta, Kun Ajattelet Palata Hänen Luokseen, Lue Tämä

Joka Kerta, Kun Ajattelet Palata Hänen Luokseen, Lue Tämä

Tiedän, että sinun on vaikeaa sulkea hänet pois elämästäsi, päästäsi ja sydämestäsi. Tiedän, että menet iltaisin sänkyyn yksin, taistelet ajatuksiasi vastaan ja tuijotat tyhjiä kylmiä seiniä.

Tiedän, että olet yksinäinen, mutta se ei tarkoita sitä, että sinun tulee palata hänen kanssaan yhteen. Tiedän, että totuit häneen ja hänen kosketukseensa. Tiedän, että olit hänen kanssaan niin pitkään etkä tiedä mistään muusta.

Tiedän, että ajattelet hänen antavan sinulle turvaa, vaikka hän oikeasti tekee sinut levottomaksi.

Sinä et pysty olemaan kelaamatta mielessäsi kaikkea yhdessä kokemaanne, toivoen, että löytäisit tilanteen, jolloin kaikki meni pieleen. Sisälläsi on jatkuva taistelu, koska yksi osa sinusta tietää, että on parasta unohtaa hänet ja jatkaa eteenpäin, mutta toinen puoli on vielä koukussa häneen. Se pieni osa sinusta on peloissaan ja pitää sinua otteessaan. Se saa sinut juoksemaan paikoillaan ja satuttamaan sinua joka kerta.

Tiedän, että haluat kuollaksesi tietää, milloin rakkaus katosi. Missä kaikki meni pieleen? Miksi siitä kaikesta tuli niin sotkuista ja monimutkaista?

Lopeta hänen vakoileminen. Lopeta soittamasta hänen numeroonsa ja sulkemalla se paniikissa heti, kun ymmärrät mitä olet aikeissa tehdä. Lopeta hänen profiilinsa katsomista, jotta näkisit missä hän on ja kenen seurassa hän on. Se ei tee asiasta yhtään helpompaa. Se saa vain olosi surkeammaksi. Se saa sinut haluamaan hänet takaisin entistäkin enemmän.

Sinä tiedät, miksi lähdit. Sinä lähdit, koska hän ei ollut se sama mies, johon rakastuit. Sinä tiedät sen, joten älä palaa hänen luokseen.

Et voi palata ajassa taaksepäin ja elää uudelleen noita hetkiä, jolloin te kaksi olitte rakastuneita, jolloin hän välitti sinusta ja rakasti sinua. Nuo ajat ovat takanapäin eikä mikään tuo niitä takaisin. Hän ei ole se mies, joka oli ennen. Hän on muuttunut. Sinun ei tarvitse tietää, miksi tai milloin hän muuttui, sinun tulee vain ymmärtää, että hän on muuttunut eikä mikään tuo häntä takaisin.

Pyyhi hänet muistoistasi, koska satutat vain itseäsi. Hän ei välitä sinusta ja vaikka palaisit takaisin hänen luokseen, hän satuttaisi sinua uudelleen, koska hän ei välittäisi sinusta vieläkään.

Joskus unelmoit muuttavasi hänet ja saadaksesi hänet näkemään, että hänen käyttäytymisensä on väärin, että hän näkisi käyttäytyvänsä kuin todellinen ääliö. Tämä antaa sinulle toivoa ja työntää sinua häntä takaisin häntä kohti. Mutta sinun tulee ymmärtää, ettet pysty muuttamaan häntä, et pysty auttamaan häntä. Hän on ainoa, jolla on voimaa tehdä se ja jos hän ei halua tai koe tarvitsevansa apua, on turhaa jäädä.

Kun te olitte yhdessä ja asiat alkoivat muuttua, muistatko, miltä sinusta tuntui? Muistatko, että sinä olit se, joka oli vastuussa kaikesta tapahtuneesta pahasta? Sinä olit se, joka halusi asioiden toimivan teidän kahden välillä, sinä halusit pelastaa sen, mitä oli suhteestanne jäljellä. Sinä yritit niin kovasti katsoa kaikkien hänen typerien tekojensa läpi, mutta aina se kostautui sinulle.

Muistat, että teillä oli kauniita hetkiä yhdessä, kun unohdit kaiken sen, mitä oli meneillään. Sinä todella ajattelit, että suhteenne sai vanhan loistonsa takaisin, sinä luulit, että se oli ollut vain vaikea hetki ja kiitit luojaa siitä, koska rakastit häntä. No, se kupla puhkaistiin hetkessä, koska hänen käytöksensä muuttui jälleen yhtäkkiä. Hän sekosi ilman syytä. Hän haastoi riitoja tyhjästä.

Sinä et edes muista, kuinka se kaikki tapahtui, kuinka löysit itsesi tilanteista, joissa tunsit olevasi täysin paska, täysin kelvoton elämään. Kuinka saatoit itsesi sellaisiin tilanteisiin, jolloin hän huusi sinulle niin lujaa, kuin keuhkoistaan pystyi?

Kuinka on mahdollista hypätä täydellisen onnen hetkestä sellaiseen hetkeen, joka tuntuu olevan ikuista äärimmäistä surua?

Joka kerta, kun toivot palaavasi hänen luokseen, muista, että olit se henkilö, joka sai hänen turhautuneisuutensa valloilleen. Muista, että hänen vihansa ja raivonsa oli kohdistettu sinuun ja jälkeenpäin hän tunsi itsensä paremmaksi ja sinä tunsit itsesi roskaksi. Haluatko todella palata siihen uudelleen?

Hän ei ansaitse sinua eikä koskaan ansainnut.

Aluksi hän oli suloinen ja hän välitti sinusta. Hän soitti vain sanoakseen, että hän rakastaa sinua, mutta sitten kaikki tuo katosi, kuin joku olisi kääntänyt katkaisimesta. Hänestä tuli joku, jota et enää tunnistanut. Hän ei ollut sinun ihmisesi enää, hän oli vain ihminen.

Halusit päästä ulos silloin, mutta kuin hän olisi tiennyt sinun olevan lähtökuopissasi, hän käänsi takaisin vanhat hyvät ajat ja muutti itsensä siksi ihmiseksi, johon sinä rakastuit. Vain saadakseen sinut pysymään, kiristämään henkisesti sinua, saadakseen sinut tuntemaan syyllisyyttä siitä, että jätät hänet. Ja kun päätit jäädä, kaikki palasi ennalleen, hän lopetti välittämästä ja hän jätti sinut huomioimatta ja käyttäytyi, kuin sinua ei olisi edes olemassakaan.

Taas sinut jätettiin särjetyksi ja satutetuksi. Yksin suhteeseen miehen kanssa, joka muutti täydeksi hirviöksi.
Tiedän, että sinua pelotti jatkaa eteenpäin. Tiedän, että se oli uskomattoman vaikeaa sinulle lähteä, koska hän oli kaikki, mitä olit tuntenut jo jonkin aikaa. Epäilit itseäsi, koska ajattelit, että et pärjäisi päivääkään ilman häntä. Mutta olit väärässä. Sinä löysit voimasi ja sinä lähdit. Se oli paras asia, jonka koskaan olisit voinut tehdä.

Älä pilaa sitä palaamalla takaisin. Tulee aina olemaan vaikeita päiviä, jolloin et halua nousta ylös sängystä. Tulee aina olemaan päiviä, jolloin et pysty katsomaan itseäsi peilistä. Tulee olemaan päiviä, jolloin haluat palata hänen luokseen. Älä. Älä tee sitä. Sinun on parempi yksin. Ajattele tuskaa ja surkeutta, jota hän aiheutti sinulle ja muista, että mikään ei voi olla pahempaa kuin se.

Älä palaa hänen luokseen, koska ansaitset niin paljon enemmän, kuin hänet. Olet niin paljon vahvempi ja kauniimpi silloin, kun hän ei ole lähelläsi. Loistat kirkkaana silloin, kun olet kaukana hänestä, joten älä palaa hänen luokseen, ole kiltti.

Tiedät, että tämän tulee loppua joskus. Anna tämän olla se hetki. Älä palaa hänen luokseen.