Skip to Content

Onneksi Olkoon, Menetit Tytön, Joka Oikeasti Halusi Olla Sinun Kanssasi.

Onneksi Olkoon, Menetit Tytön, Joka Oikeasti Halusi Olla Sinun Kanssasi.

Kuinka ihmeessä olet onnistunut menettämään tytön, joka oikeasti halusi olla sinun?

Kuinka saatoit työntää pois jonkun, joka olisi tehnyt mitä tahansa pysyäkseen kanssasi? Hän tarvitsi vain yhden syyn jäädäkseen.

Hän tarvitsi pienen todisteen siitä, että hänelle on onnellinen tulevaisuus ja että teet hänelle tilaa elämässäsi, mutta se oli selvästi liikaa vaadittu.

Kaikki mitä hän halusi, olit sinä.

Hän ei välittänyt vioistasi tai menneisyydestäsi. Hän ei välittänyt siitä, mitä muut sanoivat hänelle.

Hän halusi sinun olevan hyvä, joten hän uskoi sinulla olevan hyviä puolia, jotka odottavat tulemistaan pintaan. Hän ei välittänyt mistään maailmassa muusta kuin sinusta.

Hän halusi rakastaa sinua. Hän halusi olla vierelläsi. Hän halusi nähdä viestisi herätessään ja hän halusi nukkua ajatellen sinua. Hän halusi sinun olevan onnellinen.

Hän halusi tulevaisuuden kanssasi, pitää kättäsi kaikkien edessä ja sanoa ylpeästi: “Tämä on mies, jota rakastan ja joka rakastaa minua.” Hän ei vaatinut paljon. Hän halusi vain vapaasti rakastaa sinua ja tulla rakastetuksi sinun toimestasi.

Kaikki mitä sinun piti tehdä, oli kohdella häntä oikein.

Sinun ei tarvinnut antaa hänelle tähtiä, vaikka hän olisi ne ansainnut. Ei tarvinnut antaa kalliita lahjoja tai mitään, mitä oli liikaa pyytää.

Sinun tarvitsi vain kohdella häntä hyvin. Sinun tarvitsi vain näyttää, että hän merkitsee sinulle, näyttää välittävän hänestä, kertoa kuinka paljon hän sinulle merkitsee ja kuinka haluat samoja asioita kuin hän kahdelle teistä.

Kaikki mitä sinun tarvitsi tehdä, oli pieni vaiva saadaksesi hänet pysymään elämässäsi.

Mutta se oli liikaa vaadittu, eikö ollutkin?

Jopa “perusasiat”, jopa pienin ponnistus, jopa asiat, jotka hän ansaitsi saada, olivat sinulle liikaa antaa hänelle?

Et ollut valmis tekemään mitään hänen puolestaan, riippumatta siitä, mitä hän teki sinun hyväksesi.

Et vain ollut samalla aaltopituudella kuin hän oli. Et välittänyt niin paljon kuin hän. Mutta sinun olisi pitänyt.

Kieltäydyit valitsemasta häntä.

Kun hän ei nähnyt ketään muuta, kenen kanssa hän voisi olla, valitsit pitää vaihtoehdot avoinna ja pitää häntä käsivarrenmitan päässä – liian peloissasi menettää häntä, mutta liian pelkäät myös sitoutua.

Olit hänen elämässään satunnaisesti ja hänellä oli sinut elämässään vain toisinaan.

Et halunnut luopua muista mahdollisuuksista. Halusit pitää vaihtoehdot auki. Ajattelit, että ehkä ansaitset paljon enemmän kuin mitä hänellä oli tarjota, ja olit liian itsekäs ja ahnas.

Toisaalta hän oli niin epäitsekäs antaessaan rakkautensa sinulle.

Et tehnyt hänestä etusijaasi etkä arvostanut hänen ponnistelujaan.

Kaiken, mitä hän teki, hän teki teidän molempien hyväksi. Hän yritti ja yritti. Hän piti toivon löytämistä paikoista, joissa kukaan muu ei edes ajatellut katsoa.

Hän pysyi rinnallasi, vaikka kuka tahansa normaali ihminen olisi kävellyt pois jo kauan sitten.

Mutta et koskaan nähnyt mitään siitä. Tai ainakaan et vaivautunut näkemään sitä. Et koskaan tunnustanut hänen ponnistelujaan etkä vaivautunut kiittämään häntä taistelustaan sinun puolestasi. Sen sijaan otit kaiken itsestäänselvyytenä.

Ajattelit, että hän pysyisi rinnallasi, vaikka et antaisi hänelle mitään. Että hän taistelisi puolestasi vain koska. No, ajattelit väärin.

Hän kyllästyi taistelemaan jonkun puolesta, joka ei välittänyt, menettikö hänet vai ei.

Myönnä se, olit välinpitämätön. Tai ainakin luulit olevasi. Kerroit itsellesi, miten sinulla ei ole tunteita tuota tyttöä kohtaan ja miten muita parempia tyttöjä on olemassa. Hän oli siellä vahvistaaksesi egoasi ja ollaksesi suunnitelma B.

Ajattelit, että se on kaikki, miksi hän koskaan tulee olemaan kenellekään. Mutta ajattelit väärin taas kerran.

Menetit hänet, kun pakotit hänet anomaan aikaasi. Menetit hänet, kun näytit hänelle, että et välitä vähääkään hänen tunteistaan. Menetit hänet, kun kieltäydyit tekemästä vaivaa taistellaksesi hänen puolestaan.

Kesti hetken ennen kuin hän tajusi taistelleensa jonkun puolesta, joka oli ok menettämään hänet.

Hän todella suunnitteli jäädä, mutta työnsit hänet pois.

Työnsit hänet pois huonolla käytökselläsi, arvostelematta häntä, pitämällä häntä itsestäänselvyytenä, tekemällä hänet tuntemaan itsensä yksinäiseksi, vaikka hän oli kanssasi.

Onnea, menetit kerran elämässäsi olevan tytön.

Menetit tytön, joka halusi olla sinun. Menetit hyvän tytön – yhden, joka tarvitsi vain rakkauttasi ja arvostustasi eikä mitään muuta. Menetit tytön, joka olisi voinut tehdä sinut onnelliseksi, jos olisit vain antanut hänen tehdä sen.

Menetit tytön, joka kuka tahansa toinen mies kuolisi saadakseen. Menetit tytön, joka ei rakasta sinua samalla tavalla kuin hän teki.

He eivät kohtele sinua kunnioituksella, eivät katso sinua ihailulla kuten hän teki.

He eivät uhraa yhtä paljon kuin hän, eivätkä he pysy, kun näytät heille huonot puolesi. Kukaan ei ole yhtä hölmö kuin hän oli.

Mutta tiedätkö mitä? Teit hänelle yhden hyvän asian. Päästit hänet menemään ja teit tilaa jollekin, joka arvostaa häntä ja rakastaa häntä niin kuin hänen kuuluu. Kuka olisi ajatellut – lopulta teit jotain oikein.