Skip to Content

8 Syytä, Miksi Naisten Ei Pitäisi Pelata Vaikeasti Saatavaa.

8 Syytä, Miksi Naisten Ei Pitäisi Pelata Vaikeasti Saatavaa.

Rehellisesti sanottuna en usko, että suhteissa kannattaa pelata pelejä heti alusta alkaen. Suhde on jo sinällään vaikea, eikö niin?

Kaksi ihmistä yrittää kovasti löytää tasapainon ja kommunikoida kunnolla, joten miksi vaikeuttaa sitä teeskentelemällä tunteitaan? On paljon helpompaa kertoa suoraan tunteistaan kuin laskea, kuinka monta minuuttia sinun on odotettava, ennen kuin lähetät hänelle vastatekstin.

Siksi kaikille naispuolisille ystävilleni, jotka luulevat, että vaikeasti tavoiteltava leikki tuo heille menestystä rakkauselämässä, tässä on muutamia syitä miettiä asiaa uudelleen.

Useimmat miehet eivät “rakasta jahtaamista”.

Jos olet ihastunut mieheen, joka on kunnianhimoinen ja jolla on suunnitelmia elämänsä suhteen, hän ei halua tuhlata aikaa sellaisen tytön jahtaamiseen, joka pelaa pelejä hänen kanssaan.

Hän haluaa naisen, joka tietää, mitä haluaa, ja menee sen perässä. Tytöt pelaavat pelejä, naiset toimivat.

Hän on kiinnostuneempi

Istuin taannoin alas parin miespuolisen ystäväni kanssa, ja he kertoivat minulle, että jos he näkevät naisen olevan kiinnostunut heistä, he alkavat kiinnostua hänestä enemmän. Se tarkoittaa, että nainen on nähnyt heissä jotain, joka sai hänet ihastumaan heihin.

Joten vaikeasti tavoiteltava leikki vain ajaa heidät pois. Se on kuin tietäisi, ettei nainen ole tarpeeksi kiinnostunut aloittaakseen oikeasti keskustelun.

Se on erilaista

Olemme kaikki samaa mieltä siitä, että miehet rakastavat naisia, jotka erottuvat joukosta, naisia, jotka ovat erilaisia kuin muut.

Miehet ovat siis tottuneet olemaan takaa-ajajia, ja siksi on haastavaa tavata tyttö, joka ei leiki vaikeasti saatavaa. Se on mielenkiintoista ja jotain uutta, ja se saa miehet haluamaan häntä vielä enemmän.

Hän todella haluaa sinua

Jos hän on kiinnostunut sinusta vain siksi, että hän ei voi saada sinua, hän lähtee tavoittelemaan jotakuta toista heti, kun näkee, että hän on saanut sydämesi.

Jos olet rehellinen tunteistasi ja hän tekee vastapalveluksen, tiedät, että hän todella haluaa sinua eikä hän myöskään leiki kanssasi.

Se ei tee sinusta vähemmän naisellista

Jos mies leikkii takaa-ajajaa, se tarkoittaa, että hänellä on kaikki kortit hallussaan ja että hän on hallitseva, eikö niin? Väärin.

Se, että sanot, miltä sinusta tuntuu, ja olet rehellinen siitä, mitä ajattelet toisesta, ei ole valtapeliä. Kyse on rehellisyydestä.

Menetetyt tilaisuudet

Olet haaveillut tuon miehen takapuolesta viikkoja, mutta hän ei tunnu tajuavan, että olet kiinnostunut hänestä, eikö niin? No, miten hän voisi, jos lasket, kuinka paljon aikaa treffien välillä on kulunut?

Älä vain istu leikkimässä hänen kanssaan ajatusleikkejä, vaan mene ulos ja hanki se peppu! Muuten jäät paitsi niin monesta ihanasta miehestä, jotka ovat valmiita rakastamaan sinua, vain siksi, ettet pystynyt osoittamaan tarpeeksi kiinnostusta.

He kunnioittavat myös itseään

En asetu heidän puolelleen, mutta miehillä on paljon itsekunnioitusta. Jos heidän täytyy juosta perässäsi viikkoja, ehkä jopa kuukausia, koska olet liian epävarma sanoaksesi, että olet kiinnostunut, he vain kävelevät pois. Se on niin helppoa.

Ole oma itsesi

Milloin jostakusta pitämisestä tuli rikos? Nauti itsestäsi, pidä hauskaa! Ole rehellinen tunteistasi ja siitä, kuka olet!

Kukaan ei ole läheskään yhtä ihana kuin sinä, joten hyväksy se!