Skip to Content

Todelliset Miehet Eivät Keksi Tekosyitä – He Ponnistelevat

Todelliset Miehet Eivät Keksi Tekosyitä – He Ponnistelevat

Todellisia miehiä on nykyään todella vaikea löytää. Ehkä et etsi kunnolla tai he ovat yksinkertaisesti oppineet pysymään piilossa.

Voi myös olla, että he seisovat edessänne, mutta myrkyllisten miesten meressä ette pysty tunnistamaan heitä.

Mikä tekee miehestä todellisen?

Riittääkö hänen olemassaolonsa yksinkertaisesti luonnehtimaan häntä todelliseksi? Onko se jotain siinä, miten hän kävelee, puhuu? Ehkä siinä, miten hän suutelee?

Ei!

Suurin ero poikien ja todellisten miesten välillä on se, että todelliset miehet eivät keksi tekosyitä.

Sen sijaan he ponnistelevat. Pojat sanovat rakastavansa sinua, eivätkä tee mitään todistaakseen sen, mutta oikeat miehet sanovat rakastavansa sinua ja tukevat sitä teoillaan.

Pojat pelkäävät liikaa menestystäsi ja itsevarmuuttasi, kun taas oikeat miehet ovat ylpeitä sinusta. Todelliset miehet eivät koskaan anna sinun odottaa, että he ilmestyvät treffeille.

He pyrkivät aina olemaan se, joka odottaa sinua. Todelliset miehet eivät koskaan manipuloi sinua, jotta he voisivat tuntea olonsa paremmaksi.

He ponnistelevat saadakseen sinut tuntemaan olosi paremmaksi, koska sinun onnellisuutesi merkitsee heille itselleen.

Todelliset miehet ovat suojelevia.

Todelliset miehet eivät keksi tekosyitä sille, etteivät he ilmesty paikalle tai vastaa puhelimeen silloin, kun tarvitset heitä eniten. He ovat aina saatavilla, vaikka sinä luulet, etteivät he ole.

Oikeat miehet pitävät sinua sylissään ja kävelevät kilometrin, jos jalkojasi särkee. He eivät keksi tekosyitä siitä, etteivät he voi kovin hyvin tai teeskentele olevansa väsyneitä.

Turvallisuutesi on heidän ykkösprioriteettinsa, ja he löytävät aina keinon todistaa sen.

Päivän päätteeksi hän pitää päätäsi rintaansa vasten varmistaakseen, että tunnet olosi turvalliseksi silloinkin, kun uneksit.

Todelliset miehet asettavat oman onnellisuutesi ja nautintosi heidän omansa edelle.

Heidän suurin saavutuksensa on tehdä nainen tyytyväiseksi. He luopuvat omasta tyydytyksen tunteestaan, jos se tekee sinut onnelliseksi.

Todelliset miehet ponnistelevat osoittaakseen kiintymystään sinua kohtaan, koska he pelkäävät menettävänsä sinut. He arvostavat jokaista kanssasi vietettyä minuuttia, koska sinä olet heille ensisijainen.

Tekemällä tekosyitä kuten: Unohdin soittaa sinulle, koska ystäväni soitti minulle tai myöhästyn illalliselta, koska minun on saatava työni valmiiksi, ei ole heidän juttunsa. He arvostavat vaivannäköäsi ja menevät yli itsensä todistaakseen sen sinulle.

Hymysi on heidän suurin palkintonsa, ja he tekevät parhaansa saadakseen sinut hymyilemään useammin.

Todelliset miehet kohtelevat sinua kunnioittavasti.

He eivät koskaan saa sinua tuntemaan itseäsi vähemmän arvokkaaksi tai keksi tekosyitä sille, etteivät kohtele sinua ansaitsemallasi tavalla. Todelliset miehet pyrkivät kunnioittamaan sinua vaikeissakin tilanteissa, joissa on vaikea pysyä rauhallisena.

Et koskaan kuule heidän pyytelevän anteeksi sitä, etteivät he kohtele sinua oikein, koska he eivät koskaan antaisi itselleen anteeksi, jos niin kävisi. He haluavat, että olet tietoinen heidän kunnioituksestaan elämäsi jokaisella osa-alueella.

Vaikka he eivät pitäisikään siitä, mitä teet juuri nyt, he kunnioittavat sinua.

Todelliset miehet tietävät, mitä he haluavat.

Todelliset miehet ovat itsevarmoja, he tietävät, mitä he haluavat, ja se, mitä he haluavat, olet SINÄ. Heillä ei ole aikaa jahdata muita, koska heillä on liian kiire jahdata sinua.

He eivät koskaan sano yhtä asiaa ja muuta sitten mieltään siitä, koska kun he kerran sanovat sen, he pitävät siitä kiinni. Todelliset miehet eivät koskaan keksi tekosyitä, kun jokin menee pieleen suhteessanne.

He myöntävät, jos tekevät jotain väärin, ja pyytävät anteeksi, koska he tietävät, mitä haluavat.

He haluavat, että annat heille anteeksi ja ymmärrät, että he välittävät sinusta, koska he tietävät, että jos he eivät anna anteeksi, joku muu antaa.

Todelliset miehet eivät pelkää ilmaista tunteitaan.

He eivät pelkää sanoa: “RAKASTAN SINUA”, vaikka se tarkoittaisi sen sanomista tuhannen muun ihmisen edessä tai suurimmasta pilvenpiirtäjästä. Todelliset miehet haluavat jakaa rakkautensa sinuun koko maailman kanssa ja huutaa, kuinka ihastuneita he ovat sinuun.

He eivät keksi poikamaisia tekosyitä kuten: En ole tottunut ilmaisemaan tunteitani. En ole varma, miten.

Oikeat miehet keksivät keinon ilmaista tunteensa silloinkin, kun heitä ei huvita.

He yrittävät sata kertaa, kunnes onnistuvat siinä, koska he haluavat nähdä hymyn kasvoillasi ja saada sinut ylpeäksi yrityksestään.

Todellisilla miehillä on suunnitelmia tulevaisuuden varalle.

Todelliset miehet eivät elä päivä kerrallaan tietämättä, mitä he tekevät tai miten se päättyy.

He tekevät suunnitelmia tulevaisuutta varten ja pitävät huolen siitä, että olet mukana niissä. He eivät keksi tekosyitä työstään, pomostaan tai muusta.

He ottavat asiat omiin käsiinsä ja keksivät tavan saada ne toimimaan. Ja he ponnistelevat, kunnes onnistuvat siinä, koska sinun saaminen heidän elämäänsä on heille ensisijaista.

Tulevaisuus ilman sinua siinä on heille yksinkertaisesti merkityksetön.

Todelliset miehet eivät pelkää haastaa sinua.

He eivät pelkää haastaa sinua, koska he uskovat sinuun koko sydämestään. He löytävät aina keinon auttaa sinua saavuttamaan jotain aloittamaasi, koska saavutuksesi merkitsee heille itselleen.

Todelliset miehet tekevät jatkuvasti töitä itsensä eteen, koska he haluavat olla paras versio itsestään sinua varten. He tietävät, että yrittäminen tekee heistä täydellisiä.

Todelliset miehet eivät pelkää rakkautta.

Todelliset miehet eivät pelkää antaa tai vastaanottaa rakkautta. He antavat sitä pyyteettömästi koko sydämestään ja ottavat sen kiitollisena vastaan avoimin mielin.