Skip to Content

Näin Tapahtuu, Kun Lopulta Hylkäät Manipuloivan Narsistin

Näin Tapahtuu, Kun Lopulta Hylkäät Manipuloivan Narsistin

Narsistisesta parisuhteesta lähteminen on äärimmäisen vaikeaa. Valehteleva kusipää pyyhkäisee itsetuntosi ja itsekunnioituksesi pois.

Kun olet valmis hänen suhteensa, sinulla ei ole voimia siirtyä eteenpäin. Ihmisiin luottaminen on viimeinen asia, joka mieleesi tulee.

Vasta sen jälkeen, kun olet selviytynyt pitkästä ja kivuliaasta parantumisprosessista ja sen jälkeen, kun olet ymmärtänyt, ettei se ollut sinun syytäsi, ettei asiat ratkenneet ja että hän sai sinut uskomaan asioihin, jotka eivät olleet totta, pystyt näkemään elämää toiselta kantilta.

Narsistiset parisuhteet ovat addiktoivia. Totut heidän kaltoinkohteluunsa ja siitä tulee sinun elämäsi. Hänestä tulee kuin annos, joka sinun tulee ottaa joka päivä, muuten ajaudut kriisiin.

Hänen loukkauksistaan ja manipulaatiostaan tulee ilmaa, jota hengität, etkä halua tukehtua. Siksi jäät.

Narsistiset parisuhteet ovat haastavia. Jotkut naiset pysyvät parisuhteessa, vaikka ovat onnettomia, koska he toivovat asioiden muuttuvan. He pitäytyvät ajatuksessa, että he voivat muuttaa häntä ja tehdä hänestä hyvän ihmisen.

Itse asiassa narsistit ovat loistavia näyttelijöitä ja he tietävät tarkasti, missä kohtaa esittää, että ovat muuttuneet – sillä hetkellä, kun nainen on saanut tarpeekseen ja taas kerran he manipuloivat tämän jäämään.

Narsistiset parisuhteet ovat nöyryyttäviä. Nämä ihmiset ottavat kaiken positiivisen sinusta. He ottavat tahtosi elää. He ajavat sinut nurkkaan ilman toivoa ulospääsystä. Kierrät ympyrää toivoen löytäväsi ulospääsyn, mutta niin ei tapahdu.

Hän muuttaa sinut vain varjoksi siitä naisesta, joka kerran olit. Hän ottaa sinusta kaiken mitä sinulla on ja luo sinusta hänen makunsa mukaisen naisen – sellaisen, jota hän voi kontrolloida ja lopulta tuhota.

Mutta ihminen voi ottaa vain tietyn määrän väärinkohtelua. Kaikki naiset panevat lopulta stopin tälle käytökselle. Narsistit saavat ajettua heidät siihen pisteeseen, jossa he eivät enää välitä siitä, mitä heille tapahtuu.

He eivät enää pelkää ja heidän tietoisuutensa palaa. Se pieni voima, joka on jäljellä, kiljuu ulospääsyä ja he lopulta hylkäävät tuon luihun ääliön.

Mutta taistelu ei pääty tähän. Matka on vasta alussa. Tämä oli vasta ensimmäinen askel, jonka he rohkeasti ottivat.

Nyt tulee vaikea kohta. Kaikki naiset, jotka löysivät voiman päättää narsistisen parisuhteen, joutuvat etsimään uudelleen rakkauden itseään kohtaan.

He kohtaavat haasteita löytääkseen itsekunnioituksensa ja antaakseen anteeksi itselleen, koska uskoivat narsistin valheita ja joutuivat manipuloiduiksi.

Naisten tulee parantua ja taistella tiensä takaisin. Katsos, narsistit eivät voi elää ilman uhriaan. Heillä tulee olla joku, jonka verta imeä.

Heillä täytyy olla joku, jota käyttää nyrkkeilysäkkinään, joku joka saa heidät tuntemaan itsensä paremmaksi ja joku, joka huitaista sivuun. Ja he tekevät kaikkensa saadakseen sinut takaisin.

Tätä sinun tulee odottaa, kun lopulta hylkäät narsistin:

1. Hän vaanii ja häiriköi sinua

Näin Tapahtuu, Kun Lopulta Hylkäät Manipuloivan Narsistin

Jokainen normaali ihminen ymmärtää sen, jos ei heti niin myöhemmin, että sinun piti jättää parisuhde, joka tuotti sinulle enemmän kärsimystä kuin onnea.

Mutta, toisin kuin normaali ihminen, narsisti näkee lähtösi sinun voittonasi eikä hän voi hyväksyä lyödyksi tulemista. Hän ei pysty näkemään sinun pelänneesi turvallisuutesi puolesta ja hän näkee lähtösi hänen hylkäämisenään.

Mutta kukaanhan ei voi hylätä häntä, koska hän on omasta mielestään täydellinen. Hän näkee parisuhteenne kilpailuna ja sinä voitit.

Koska hän ei voi hyväksyä faktaa, että sinä jätit hänet ensin, hän vaanii ja häiriköi sinua kuukausia ja jopa vuosia eronne jälkeen.

Hän vakoilee sinua sosiaalisessa mediassa, tulee kotiisi, lähettää tekstiviestejä, soittaa sinulle tai jopa käyttää jotain toista yrittäessään manipuloida sinua takaisin luokseen.

Hän on valmis kirjaimellisesti tekemään mitä tahansa tietokoneesi hakkeroinnista pääsi sekoittamiseen ja sinun uhkailemiseen asti.

2. Hän syyttää sinua kaikesta

Aluksi hän esitti, että hän oli onnekas kohdatessaan sinut ja että sinä olet vastaus rukouksiin. Hän esittää olevansa hyvin onnekas voittaessaan itselleen jonkun niin hyvän, kuin sinä.

Mutta parisuhde ottaa toisen kurssin ja hän alkaa näyttää oikeita kasvojaan, asiat heikkenevät. Siitä hän syyttää sinua. Hän keksii typeriä tekosyitä asettaakseen syyt parisuhteen rikkoontumisesta sinun päällesi.

Syy on merkityksetön – mikä merkitsee, on se, että kaikki on sinun vikasi.

Se on niin järkyttävää ja kipeää ja narsistit tekevät sen vain, koska he näkevät, ettei millään ole mahdollista, että te kaksi palaatte takaisin yhteen, joten he varmistavat puhdistavansa nimensä ja huijaavat itsensä ajattelemaan, etteivät he tehneet mitään väärin.

3. Eron jälkeinen triangulaatia

Hän yrittää tarkoituksella luoda rakkauden kolmion saadaksesi olosi tuntumaan vähäiseksi ja asettaakseen mielesi takaisin aikaan, jolloin olit hänen kanssaan.

Näissä tilanteissa sinun tulee olla varovainen sosiaalisessa mediassa, välttää sitä ja yrittää olla menemättä paikkoihin, joissa voisit törmätä häneen.

Tämä on hyvin tärkeää, koska olet vielä keskellä parantumisprosessia ja vilaus hänestä tai jopa epäonnistunut yritys sinut mustasukkaiseksi saamisesta saattaa palauttaa epäilyksesi ja kunnioituksen puutteesi.

Sinun tulee olla varma, ettet ota narsistiisi mitään yhteyttä, jotta voit evätä häneltä mahdollisuuden imaista sinut takaisin helvettiin, jossa elit.

4. Hän syyllistää sinua pysymään

Kun vihdoin hylkäät narsistin, hän yrittää syyllistämis-kikkaa saadakseen sinut palaamaan luokseen. Hän muistuttaa sinua kaikista ihanista asioista, joita hän on sinulle tehnyt yhdessäoloaikananne ja niitä on paljon.

Mutta valitettavasti jokaisen sellaisen teon takana on piilotettu motiivi. Joka kerta kun hän teki sinulle jotain hyvää, hän halusi jotain takaisin.

Hän työntää nämä asiat kasvojesi eteen, toivoen sinun muistavan ainoastaan hyvät asiat ja antamaan hänelle uuden mahdollisuuden.

5. Hän saa sinut näyttämään huonolta

Et voi väistää tätä luotia. Et voi peitellä totuutta siitä, että sinä jätit, koska narsisti varmistaa jokaisen tietävän, että sinä jätit ja nyt on ihmisten aika valita puolensa.

Narsistisi haluaa sinun kokevan totaalisen hylkäämisen ystäviesi puolelta. Hän levittää sinusta huonoja asioita sosiaalisessa mediassa ja juoruilee sinusta aina kun saa siihen mahdollisuuden.

Hän yrittää uskotella ihmisille, että sinä teit kaikki ne asiat, jotka tosi asiassa hän teki sinulle. Hän haluaa kerätä niin paljon sympatiaa, kuin mahdollista ja tehdä sinut näyttämään pahalta osapuolelta.