Skip to Content

7 Kiistatonta Merkkiä Siitä, Että Olet Paljon Kuumempi Kuin Luulet Olevasi

7 Kiistatonta Merkkiä Siitä, Että Olet Paljon Kuumempi Kuin Luulet Olevasi

Jokainen tyttö maailmassa tulee kohtaamaan elämässään tilanteen, jolloin hän puntaroi, onko hän kuuma vai ei. Avain oikeaan onnellisuuteen ei ole näyttää Barbie-nukelta, vaan se, että tuntee olonsa erittäin hyväksi omissa nahoissaan.

Joten, jos sinulla ei ole kova itsetunto, tulet viettämään epämukavia iltoja ulkona siitä huolimatta, kuinka paljon aikaa vietät laittaaksesi hiukset nätiksi ja meikataksesi.

Ollaksesi oikeasti tyytyväinen ja näyttääksesi mahdollisimman hyvältä, ehdotan että hyväksyt itsesi sellaisena kuin olet. Totuus on, että maailmassa ei ole olemassa rumaa ihmistä ja joka ikinen ihminen on kaunis omalla tavallaan.

Mutta jos olet kuumempi, kun keskivertoihminen, ihmiset näyttävät sinulle sen. Tässä on joitain kiistattomia merkkejä, että olet paljon kuumempi kuin tiedät olevasikaan. Sinä onnekas!

1. Kun astut huoneeseen, ihmiset katsovat

nainen ottaa selfiet

Jos olet kuuma, koet tämän joka kerta kun astut sisään huoneeseen, joka on täynnä ihmisiä. On luonnollista, että ihmiset katsovat jotain kaunista, joten ei ole omituista, että he huomaavat, kun saavut paikalle. Tiedän, että tämä voi olla turhauttavaa, koska mietit miksi ihmeessä kaikki ihmiset kahvilassa tuijottavat sinua.

Ajattelet, että ehkä vaatteissasi tai meikissäsi on jotain vikaa, mutta totuus on, että kaikki on hyvin ja ihmiset eivät vain saa silmiään irti sinusta.

2. Olet itsevarma

Sanon aina, ettei ole mitään seksikkäämpää kuin itsevarma tyttö. Tällaisen tytön ei tarvitse pelätä kokeilla uusia asioita ja tavatakseen uusia ihmisiä.

Hän tekee helposti ensimmäisen siirron mielenkiintoista poikaa kohtaan ja poika lankeaa hänen taikansa alle hetkessä. Mitä useimmat tytöt eivät ymmärrä nykyään on se, että kuumana olemisessa ei ole mitään tekemistä sen kanssa, kuinka seksikkäitä vaatteita käyttää tai kuinka paljon on meikannut.

Se on jotain sisäistä, joka vie sinut eteenpäin. Se on se tunne, kun elää jokaista päivää kuin viimeistä. Se on ystävien kanssa hulluna olemista keskellä yötä, kun muu maailma nukkuu.

Se on jokaisen juhlan sieluna olemista ja sitä, että tuntee olonsa hyväksi omissa nahoissaan.

3. Naiset eivät kehu sinua

kaunis nuori nainen hymyilee

Ankara totuus on se, että muut naiset ovat kateellisia sinulle ja he eivät edes ajattele kehuvansa sinua. He ajattelevat, että koska näytät Victoria Secretin mallilta, saat niin paljon kehuja, ettet tarvitse enempää.

Joten vaikka olisit pukeutunut upeasti, he eivät sano sanaakaan siitä sinut kohdatessaan. Jos he sanoisivat, he tuntisivat olonsa huonoksi, koska he eivät näytä ja käyttäydy kuten sinä.

Eikä unohdeta sitä, että naiset eivät pidä siitä, että joku näyttää paremmalta kuin he itse, joten ei ihme, että he katsovat sinua tappavalla katseella.

4. Persoonasi on uskomattoman ihana

Kun ihmiset viettävät aikaa kanssasi, kaikki viihtyvät ja nauravat. Kun olet juhlissa, kaikki ovat hyvällä tuulella, koska osaat luoda tunnelmaa.

Vaikka joku ei tuntisi oloaan hyväksi, saat heidät ymmärtämään, että heidän tulisi pitää hauskaa sen sijaan, että istut paikoillasi koko illan. Tunnet ihmiset hyvin, joten näet helposti, jos joku on allapäin.

Olet se, joka lohduttaa ihmisiä, mutta myös kertoo vitsejä ja saa heidät nauramaan. Siksi ihmiset pitävät seurastasi ja sinä tunnet itsesi hyväksi omissa nahoissasi.

5. Kokeilet uusia asioita

Virran mukana kulkeminen ei ole sinun juttusi. Sen sijaan tykkäät kokeilla uusia asioita ja nautit niistä. Ei väliä, aloititko juuri ompelukurssin tai otatko laulutunteja, tiedät tekeväsi jotain, josta pidät.

Ja sinulle on täysin ok, mikäli epäonnistut. Et olisi koskaan saanut tietää, ettet osaa jotain, jos et olisi kokeillut. Miehet pitävät naisista, jotka tekevät erilaisia asioita ja sitä kautta koittavat löytää asioita, joissa he ovat hyviä.

Joten jos tunnistat itsesi tästä kuvauksesta, tyttö sinä olet liekeissä!

6. Sivuutat asiat, joilla ei ole väliä

Jos et hikoile pienistä, se tarkoittaa sitä, että olet tarpeeksi rento ajattelemaan positiivisesti. Usko tai älä, tämä on hyvin seksikästä. Sinua sattuu, kun jotain pahaa tapahtuu, mutta et totisesti menetä malttiasi katkenneesta kynnestä.

Miehet eivät pidä naisista, jotka sekoavat näistä typeristä asioista, joten rentoudu ja nauti vain. Jos et voi johonkin asiaan vaikuttaa, anna sen vain olla.

7. Olet onnellinen

kaunis nuori itsevarma nainen

Vain onnelliset ja positiiviset ihmiset voivat olla kuumia. Jos olet murheinen ja puhut asioista, jotka ovat elämässäsi huonosti, usko minua, kukaan ei pidä sinua kuumana.

Ihmiset ajattelevat sinun hikoilevan pienestä, etkä osaa nauttia pienistä asioista. Ja ne pienet asiat ovat niitä, jotka lopulta merkitsevät eniten.

Ihmiset rakastavat viettää aikaa kanssasi, koska vaikka he olisivat allapäin, sinä onnistut nostamaan heidän mielialansa ylös ja saat heidät tuntemaan olonsa hyväksi.

Myöskin sinä onnistut olemaan muille kohtelias samalla kun tunnet itsesi hyväksi samaan aikaan. Joten jatka onnellisena olemista, koska se on sitä mikä lopulta merkitsee.