Skip to Content

Miksi Tytöt Suurella Sydämellä Ja Sarkastisella Mielikuvituksella Ovat Jokaisen Miehen Unelma

Miksi Tytöt Suurella Sydämellä Ja Sarkastisella Mielikuvituksella Ovat Jokaisen Miehen Unelma

Ollakseen sujuvasti sarkastinen on jotain, joksi ihminen on syntynyt. Äärimmäisen välkky huumorintaju ja nokkeluus yhdistettynä puhtaimpiin tunteisiin on voittoyhdistelmä.

Jos olet tarpeeksi onnekas treffataksesi tytön suurella sydämellä ja sarkastisella mielikuvituksella, elämäsi ei enää koskaan tule olemaan tylsää.

Hänellä on taipumus tehdä asiat mielenkiintoisiksi hänen omalla tavallaan. Näiden kahden ominaisuuden yhdistelmä on parasta, mitä voit tytössä löytää.

1. Hän on pahis, mutta myös herkkä.

Heidän kovuutensa on vain päällä. Heillä on suuri sydän kovan ulkokuoren alla. Hänellä on kaikki pelissä. Hänen tunteensa ovat syviä ja hän rakastaa ehdoitta. Kun murrat hänen suojamuurinsa, olet oikea onnen poika.

2. Hän on ”erittäin nopea jaloistaan”.

Hänellä on terävä mieli ja hän on merkittävän nokkela. Hän pystyy sopeutumaan mihin tahansa tilanteeseen. Hän pitää kaikkia tilanteita mielenkiintoisina.

Hän ei tee sarkastisia huomautuksia ilkeyttään – ne ovat osa hänen charmiaan, heijastus hänen älykkyydestään.

3. Hän ei murru paineen alla.

Hänen viileä mielensä ja kontrolloimaton suunsa ovat läsnä kaikissa tilanteissa. Mutta, kun tilanne rauhoittuu, hänen tunteensa nousevat pintaan.

Voi tulla myös kyyneleitä – kaikki pullotetut tunteet tulee vapauttaa jollain tavalla.

4. Sekoittaako hän sinua vai onko hän vilpitön – et koskaan tiedä.

Oletat aina hänen vain sekoittavan sinua. Monesti hän niin tekeekin. Mutta silloinkin kun hän yrittää näyttää sinulle tunteitaan, sinä ajattelet hänen olevan vain sarkastinen.

Se on aina epävarmaa. Se saa sinut yrittämään enemmän ottamaan selvää hänestä. Se pitää sinut kiinnostuneena.

5. Hän vastaa sinun huumorintajuusi.

Miksi Tytöt Suurella Sydämellä Ja Sarkastisella Mielikuvituksella Ovat Jokaisen Miehen Unelma

Sinulla on oltava hyvä huumorintaju voidaksesi seurustella tällaisen tytön kanssa. Muutoin sinä pitäisit häntä uhkaavana.

Tiedät, ettei hän koskaan tarkoita vahingoittaa. Tällä tavoin pelaat mukana ja todistat omaa näppäryyttäsi. Ja pidät hauskaa.

6. Hän ei pelkää hyviä takaisintulemisia.

Voit sekoilla hänen kanssaan, miten haluat. Sinun tulee kuitenkin olla varovainen, koska sarkastisella huomautuksella ja ilkeänä olemisella on eronsa.

Jos kohtaat hänen näppäryytensä, hän rakastaa sinua vieläkin enemmän. Jos sanot asioita, jotka loukkaavat häntä, ja me puhumme tytöstä, joka ei helposti loukkaannu, hän katkaisee välinne.

Hän ottaa asiat sydämelleen ja hän ei voi sietää, jos pelaat alhaista ja likaista peliä.

7. Hänen tunteensa ei ole tarkoitettu kaikkien nähtäväksi.

Hän peittää ne hyvin, mutta tiedät, että hän rakastaa sinua ja tekisi kaikkensa sinun vuoksesi. Hän peittää tunteensa, vaikka hän olisi kuolemassa sisältä.

Vaikka hän ei niitä näytä, näet ne hänen käytöksessään. Hän on huolehtivaisempi ja rakastavampi kuin kaikki ne tytöt, jotka näyttävät sen avoimesti eivätkä peitä sitä sarkasmin taakse.

8. Hänellä on omituiset tavat osoittaa mielenkiintoa.

“Hei ääliö, minä todella rakastan sinua” summaa sen hyvin.

Se on yhdistelmä suurta sydäntä ja sarkastista mielikuvitusta yhdessä lauseessa. Ja hän rakastaa sinua. Siitä voit olla varma.