Skip to Content

Näin Sanot Hyvästi Sinun Ikuiselle Ihmisellesi

Näin Sanot Hyvästi Sinun Ikuiselle Ihmisellesi

Ikuisuuden ei pitäisi koskaan päättyä. Tämän ei tulisi tapahtua. Sydämesi ei pitäisi vuotaa tällä tavalla verta.

Tätä hyvästiä et ikinä kuvitellut sanovasi. Joten kun kuvittelematon tapahtuu, sinä olet shokissa.

Sinä olet niin suuren tuskan vallassa, että sitä on vaikea käsitellä. Sinä yrität saada kaikkeen jotain järkeä, mutta se on vaikeaa, koska olet epävarma onko tässä asiassa yhtään järkeä.

Sinä tunsit hänen sydämensä hakkaavan yhtä äänekkäästi kuin omasi silloin, kun ensi kertaa suutelitte. Sinä tunsit olevasi turvassa hänen lähellään.

Sinä tunsit olevasi siinä, missä sinun olisi kuulunut olla aina. Sinä rakastit ja sinua rakastettiin takaisin.

Mutta surullinen totuus on, että rakkaus yksinään ei aina ole tarpeeksi sille, että asiat kestävät.

Joskus tapaat oikean ihmisen väärään aikaan. Joskus elämän kirous tulee eteen. Joskus jotkin typerät päätökset repivät teidät erilleen.

Joskus rakkaus on järjetöntä, mutta mikään muu parisuhteessanne ei toimi. Joskus kohtalo tulee eteen ja löydät itsesi sanomassa viimeisiä hyvästejä eikä sinulla ole aavistustakaan, kuinka se tehdä.

Kun sanot hyvästi sinun ikuiselle ihmisellesi, ensimmäinen asia, joka sinun tulee tehdä, on hyväksyä, että joskus asiat vain tapahtuvat, elämä tapahtuu, rakastavaiset ajautuvat erilleen emmekä me voi tehdä asialle yhtään mitään.

Se on kontrollimme yläpuolella. Ja vaikka tekisit mitä, vaikka kuinka paljon rukoilisit ja pitäisit kiinni, sinun tulee luopua kaikesta ennen pitkää.

Pahinta, mitä voit itsellesi tehdä on yrittää unohtaa, että parisuhdetta koskaan edes oli olemassa ja että tuo tietty ihminen merkitsi sinulle koko elämää.

Se on sinun vaistosi, jonkinlainen puolustusmekanismi. Mutta mitä enemmän yrität potkaista häntä pois järjestelmästäsi, sitä tiukemmin hän on sinussa kiinni.

Älä yritä pyyhkiä kaikkia muistojasi, jota jossain kohtaa halusit tehdä. Nuo ovat sinun hetkiäsi täynnä onnea.

Se on se kohta elämääsi, jolloin tunsit olevasi onnesi kukkuloilla, silloin te ette pystyneet elämään ilman toistenne rakkautta. Ja se on jotain äärimmäisen arvokasta. Vaali sitä.

Jotkut ihmiset odottavat koko elämänsä tunteakseen jotain sellaista, jota sinulla oli oikeus tuntea. Kaikki eivät sitä koskaan tunne.

He käyttävät elämänsä etsien heidän omaa ikuista ihmistään, omaa kaksoisliekkiään, omaa sielunkumppaniaan, heidän sitä ainoaa oikeaa, mutta eivät koskaan sitä löydä.

He saattavat rakastaa, he saattavat mennä naimisiin ja saada lapsia, mutta he eivät koskaan saa olla heidän ikuisen ihmisensä kanssa.

Heillä on tämä aisti, että he jäivät vaille jotain suurta ja he katuvat, etteivät koskaan kokeneet sitä. He katuvat sitä, etteivät koskaan rakastuneet johonkin sellaiseen, joka tuntui kuin uni olisi käynyt todeksi.

Sinulla ei ole mitään kaduttavaa. Ole kiitollinen siitä, että se tapahtui.

Ole kiitollinen siitä ajasta, joka sinulla oli. Ole kiitollinen siitä, koska sinä sait kokea rakkautta aidoimmillaan, vaikka sen ei ollut tarkoitettu kestävän.

Ymmärrä, että vaikka se päättyi, se ei tee siitä yhtään vähempää totta. Se tulee jäämään sydämeesi ja asettuu sinne taloksi.

Vierailet muistoissasi vähemmän ja vähemmän joka päivä (vaikka se ei tunnu nyt siltä), mutta sinä tulet aina tuntemaan sen olemassaolon ja vaikka hän ei pystynyt jäämään rinnallesi, rakkaus säilyy ja tuo pieni osa sinua tulee aina kulkemaan myös hänen matkassaan.

Älä katso tuota aikaa taakkana tai kirouksena, jota sinun tulee kantaa mukanasi ikuisesti. Katso sitä lahjana. Rakkauden lahjana. Omaksu ajatus, että sinä rakastit ja sinua rakastettiin. Se tarkoitti jotain. Se tarkoitti kaikkea yhdessä kohdassa elämääsi.

Se tulee sattumaan järjettömästi. Se tuntuu, kuin tuska ei hellittäisi ikinä. Mutta sinä tulet toipumaan, kun sallit hänen pysyä sydämessäsi.

Sinä tulet toipumaan, kun hyväksyt sen, että sen piti päättyä. Ett jotkut ihmiset on tarkoitettu pysymään tietyn ajan elämässämme eikä minuuttiakaan kauempaa. Ainoa asia, joka on pysyy varmasti ikuisesti, olemme me itse.

Nojaudu itseesi. Ole oman itsesi sankari.

Jatka panostamista ja yrittämistä sen tärkeimmän ihmisen vuoksi, joka olet sinä itse. Sinä tulet selviytymään tästä.

Sinä tulet päästämään irti sellaisesta, jonka ajattelit olevan sinun omasi ikuisesti.

Sinä tulet pitämään muistosi ja sinä tulet olemaan ikuisesti kiitollinen, että hän näytti sinulle, mitä rakkaus tarkoittaa.

Sen vuoksi sinä pystyt rakastamaan uudelleen, vaikka hänellä on ikuisesti pala sinun sydäntäsi.