Skip to Content

Mies Oli Hämillään Ja Tyttö Väsyi Odottamaan

Mies Oli Hämillään Ja Tyttö Väsyi Odottamaan

Tyttö väsyi odottamaan häntä, joka mietti, mitä hän haluaa. Tyttö oli siinä hänen vierellään täytenä varjona liian pitkään. On aika astua ulos.

Hän ansaitsee jonkun sellaisen, joka pitää hänestä kiinni lujasti eikä koskaan päästä irti. Hän ansaitsee jonkun sellaisen, joka vastaa hänen viesteihinsä sekunneissa, koska hän on tärkeintä kaikista.

Sellaisen, joka kehuskelee ystävilleen hänestä eikä piilottele häntä mistä lie syystä hän epäröikään.

Tyttö ansaitsee jonkun, joka tiedostaa, että hän on ainutlaatuinen löytö eikä miehelle ole mitään parempaa olemassa. Miehen, joka tietää katuvansa, jos päästää hänet menemään.

Tyttö vihaa vapaata seurustelua, koska oletettavasti hän on jumissa sellaisessa. Hän vihaa sitä, että häntä pidetään pimennossa sen vuoksi, ettei mies pysty tekemään päätöstään ollako hänen poikaystävä vai ystävä.

Tyttö ansaitsee tulla kohdelluksi kuin ihminen, koska hänenkin tunteisiinsa sattuu. Hän ansaitsee jonkun, joka on tietoinen siitä, että hänelläkin on sydän ja sekin vuotaa verta.

Tytöllä on tunne, että hän on vain ’varmuuden vuoksi’-tyttö. Varasuunnitelma, jos miehellä kaikki muu menee pieleen.

Hän ei halua tulla toisena. Hän ei halua olla siinä vain varmuuden vuoksi. Hän ansaitsee olla ykkönen eikä mies aseta häntä sille sijalle.

Sinä joko haluat hänet tai et halua, koska tuo ’melkein’ on hänelle kidutusta.

Hän ansaitsee jonkun, joka haluaa häntä ja rakastaa häntä hänen huonoinakin hetkinä. Kun hän on ärsyyntynyt ja vihainen, kun hän on allapäin ja kun hän ei halua nousta sängystä.

Hän tarvitsee jonkun, joka on hänen rinnallaan silloinkin, kun hän on raunioina. On helppo rakastaa häntä silloin, kun kaikki on hyvin, mutta jos rakastat silloin, kun kaikki on hajoamassa, se on aitoa ja se kestää.

Hän ansaitsee jonkun, joka saa hänet sydämensä hakkaamaan ja hänen silmänsä täyttymään ilosta, kun hän näkee hänet. Hän ansaitsee jonkun, joka saa hänet tuntemaan hassuja tunteita, jotain, mitä ei ole koskaan ennen tuntenut.

Hänen ei ollut tarkoitus päätyä rakkaudettomaan parisuhteeseen. Hänen ei ollut tarkoitus elää tuskassa ja itkeä paljon.

Sinulla oli hyvät päiväsi, mutta huonoina päivinäsi hän toivoi, ettei olisi koskaan syntynytkään. Hän toivoi sen kaiken olevan ohitse niin pian kuin mahdollista. Hänen olisi pitänyt tulla rakastetuksi huolimatta hänen omituisuuksiistaan.

Loppujen lopuksi, jokaisella on sellainen puoli itsessään. Hän ansaitsi tulla rakastetuksi yhtä paljon, kuin hän rakasti.

Hän ansaitsee jonkun, joka ei koskaan mieti päätöstään seurustella hänen kanssaan. Jonkun, joka ei herää yhtenä aamuna tajuamaan tehneensä virheen. Hän ansaitsee jonkun, joka on varma hänestä ja rakastaa häntä niin kauan kuin hän hengittää.

Hän ei ansaitse olla sellaisen kanssa, joka suutelee häntä, muttei ole läsnä. Hän ei ansaitse sellaista, joka on hänen kanssaan, mutta silloin kun hän tarvitsee häntä, hän ei ole missään näkyvissä. Hän ei ansaitse sitä tunnetta, että on yksin vaikka hän ei ole.

Hän ei ansaitse särkynyttä sydäntä siksi, että mies ei osannut päättää mitä hän haluaa.

Hän ei ansaitse rakkautta, joka johtaa hänet umpikujaan. Hän ansaitsee jonkun, joka rakastaa häntä helposti. Hän ansaitsee sellaisen, joka on odottanut häntä koko elämänsä ajan.