Skip to Content

Näin Rakastat Sellaista, Joka Jatkuvasti Yliajattelee

Näin Rakastat Sellaista, Joka Jatkuvasti Yliajattelee

Jos rakastat yliajattelijaa, sinä todennäköisesti tiedät, että tämä on valtava haaste, mutta he ovat sen arvoisia. Sinä tiedät, että heidän aivonsa työskentelevät täysillä koko ajan.

Jokainen vastaus, jonka hänelle annat, heillä on siihen niin monta kysymystä valmiina, koska sillä tavalla he toimivat eivätkä he voi hallita sitä. He eivät vain pysty sulkemaan aivojaan.

He yliajattelevat koko ajan kaikesta, mitä heidän ympärillään tapahtuu. He eivät usko sinua, kun kerrot rakastavasi heitä, joten sinun täytyy todistaa se. He eivät usko, kun sanot, että kaikki järjestyy, joten heidän tulee odottaa ja nähdä se tapahtuvan.

He eivät usko, että teit jotain hyvää heidän puolestaan ennen kuin he kuulevat sen joltain toiselta. He ovat täynnä negatiivisia asioita ja jatkuvaa pohdiskelua. Joten sinun täytyy olla heidän oma sisäinen äänensä, kertoen heille, että ihmiset voivat oikeasti pitää sinusta ja ettet valehtele heille.

Sinun täytyy kertoa heille, että kaikki ystäväsi pitävät sinua hauskana, hyvänä ihmisenä ja että he haluavat viettää aikaa kanssasi. Sinun tulee kertoa heille ja myöhemmin näyttää, että sinä rakastat heitä ja vaikka he eivät ajattelisi niin, he ovat silti hyvin erityisiä ja ainutlaatuisia.

Sinun tulee aina olla siinä puolustamassa itseäsi asioilta, joita he kuulivat sinusta ja nyt syyttävät sinua niistä. Sinun tulee tietää, että he tuntevat pahoin, kun he saavat selville jotain, mitä et jakanut heidän kanssaan. He ajattelevat välittömästi, että sinä valehtelit heille ja otat heidät itsestään selvyytenä.

Näin yliajattelija ajattelee ja minun täytyy myöntää, ettei se ole ollenkaan helppoa. Ei väliä, kuinka paljon yrittäisit, et pysty muuttamaan heitä. Vaikka kuinka paljon he haluaisivat rentoutua, he eivät pysty, koska heillä on koko ajan tämä tunne, että jotain pahaa tulee tapahtumaan.

Siksi sinun tulee ymmärtää, että he tulevat kysymään sinulta samoja kysymyksiä uudelleen ja uudelleen. He kysyvät sinulta, rakastatko sinä heitä ja ovatko he sinulle tarpeeksi.

He kysyvät sinulta ,toivoisitko olevasi jonkun toisen kanssa vai onko elämä heidän kanssaan sitä, mitä olet etsinyt. He kysyvät sinulta, oletko onnellinen heidän kanssaan joka kerta, kun he näkevät sinun tuijottavan avaruuteen.

He ovat huolissaan koko ajan. Ja se on jotain, mitä eivät vain pysty muuttamaan.

Joten ole kärsivällinen. Ole rakastava. Ole huolehtiva. Yliajattelijat eivät tee tätä sinulle tahallaan.

He ovat upeita ihmisiä, mutta heillä on taipumus huolehtia ja ajatella muita enemmän. Siksi ihmiset tuomitsevat heidät ennalta.

He ajattelevat, että yliajattelijoita on vaikea käsitellä, että sinä et koskaan tule olemaan onnellinen jonkun tällaisen kanssa, koska he eivät pysty milloinkaan rentoutumaan tarpeeksi tehdäkseen sinut onnelliseksi ja tyytyväiseksi.

Mutta tämä ei ole totta. Jos annat heille mahdollisuuden, sinä voit olla onnellinen sellaisen kanssa, joka yliajattelee. Sinä tulet saamaan rakkauden, jota olet niin kovasti toivonut heidän kanssaan, jos vastaat heille samalla tavalla.

Sinä voit saada onnesi, tukesi, ymmärryksesi ja rehellisyytesi heiltä. Sinun vain tulee tuntea empatiaa heitä kohtaan, koska he tarvitsevat jonkun ymmärtävän sitä, mitä he oikeasti tuntevat.

He tarvitsevat jonkun kertomaan heille, että he ovat niin upeita juuri sellaisena kuin ovat ja että tunnet olevasi hyvin onnekas, kun sinulla on niin tunteikas ihminen elämässäsi. Heidän tulee tuntea olevansa arvokkaita. Heidän tulee tuntea olevansa tarpeeksi. Heidän tulee tuntea, että he ovat tärkeitä. Ja paras tapa näyttää heille tämä on rakastaa heitä ehdoitta.

Luota minuun, et tule katumaan sitä. Oikeastaan sinä tulet saamaan enemmän kuin kuvittelitkaan elämässä heidän kanssaan!