Skip to Content

Kuinka Pitää Miehen Mielenkiinto Yllä Sen Jälkeen, Kun Olet Maannut Hänen Kanssaan: 12 Klassista Tapaa Tehdä Se

Kuinka Pitää Miehen Mielenkiinto Yllä Sen Jälkeen, Kun Olet Maannut Hänen Kanssaan: 12 Klassista Tapaa Tehdä Se

Sinä makasit miehen kanssa ja kaikki sujui mainiosti. Mutta nyt ainoa asia mielessäsi on, että kuinka pidät hänen mielenkiintonsa yllä.

Kuinka teet itsestäsi haluttavan hänen silmissään ja kuinka saat luotua häneen henkisen yhteyden ilman, että vaikutat epätoivoiselta.

Tässä on 12 tehokasta ja vähän vaivannäköä vaativaa tapaa saada hänet koukkuusi.

1. Ole spontaani

Yksi ensimmäisistä asioista, joka sinun tulee olla yrittäessäsi pitää miehen mielenkiinnon yllä sen jälkeen, kun olet maannut hänen kanssaan ensimmäisen kerran, on olla spontaani.

Se tarkoittaa sitä, ettei sinun tule muuttua draamakuningattareksi heti, kun olet maannut hänen kanssaan. Sen sijaan, pidä mielesi rentoja ja käyttäydy samoin kuin ennen seksuaalista kanssakäymistänne. Koska tämä on aina tapa teille molemmille pitää hauskaa.

En sano, että sinun ei tulisi miettiä asioita halki ja etteikö sinun vain tulisi antaa virran viedä mukanaan, mutta jos sinusta tulee liian kireä, tämä mies tuntee sen ja se tekee asioista vain monimutkaista.

Tietysti seksi on iso asia sinulle ja on OK tehdä se selväksi, mutta älä tee siitä itsellesi taakkaa ja muutu joksikin toiseksi ihmiseksi heti, kun olet maannut miehen kanssa.

Älä suunnittele jokaista liikettäsi äläkä näytä hänelle, että ainoa asia mielessäsi on se, mitä tapahtuu seuraavaksi. Sen sijaan ole rento ja se saa hänet haluamaan sinua enemmän.

2. Tee aloitteita ja ole innovatiivinen

Valitettavasti monet naiset ovat passiivisia sängyssä, etenkin aluksi. Sinä et todennäköisesti ole vielä täysin rento hänen edessään etkä pysty hellittämään jarrupolkimelta.

Sinä pelkäät olla aloitteellinen ja annat hänen tehdä suurimman osan työstä. Mutta tämä on juuri sitä, mitä sinun ei tulisi tehdä, jos haluat pitää hänen mielenkiintonsa yllä sen jälkeen, kun hän on maannut kanssasi.

Mitä sinun tulee tietää, että viehättävin asia, mitä kukaan nainen voi omata on hänen itsevarmuutensa tehdä aloitteita ja sinä näytät tällä tavoin, että olet varma itsestäsi sekä vahva ja itsenäinen nainen.

Se osoittaa hänelle, että sinä tiedät kuka olet ja mitä haluat etkä pelkää tavoitella sitä. Ohjien ottaminen makuuhuoneessa sytyttää kenet tahansa miehen. Sen lisäksi se voimaannuttaa ja saa sinut tuntemaan olosi paremmaksi ja hänkin huomaa sen.

Muista, että miehet eivät ole ajatustenlukijoita ja he joskus tarvitsevat pientä työntämistä.

Älä siis pelkää antaa miehesi tietää, että olet sillä tuulella äläkä pelkää tehdä ensimmäistä siirtoa tai kertoa hänelle, mitä sinä haluat sängyssä tapahtuvan. Luota minuun, se yllättää hänet ja saa hänet haluamaan sinua entistä enemmän.

Älä myöskään pelkää ehdottaa uusia asioita makuuhuoneessa. Tällä tavoin mies, jonka kanssa makaat, näkee sinut avomielisenä eikä hän pelkää kertoa sinulle hänen syvimpiä salaisuuksiaan ja toiveitaan.

Hän alkaa nähdä seksielämänne mielenkiintoisena ja ennustamattomana. Ja juuri sellaisena haluat hänen sen näkevänkin.

3. Älä ole epävarma

Kun katsot itseäsi peilistä, et näe täydellistä vartaloa. Näet monta epätäydellisyyttä ja olet tietoinen vioistasi.

Vaikka tämä on joskus hyvä asia, koska se saattaa auttaa sinua parantamaan ulkonäköäsi, sinun tulee unohtaa se silloin, kun on kyse makuuhuoneesta. Unohda ajatus siitä, että sinulla tulee olla täydellinen vartalo sytyttääksesi miehen, koska se on kaukana totuudesta.

Lopeta itsesi vertaileminen supermalleihin ja pornotähtiin ja muista, että miehesi ei katso vikojasi ellet sinä tee samoin. Sen sijaan, että keskittyisit epätäydellisyyksiisi, keskity naisellisiin ominaisuuksiisi ja asioihin, jotka tiedät sytyttävän hänet.

Sinun tulee opetella, kuinka pitää itseäsi seksuaalisena olentona ja sinun tulee alkaa ajatella itseäsi seksikkäänä ja kuumana, niin kumppanisi seuraa esimerkkiäsi. Kerran kun opit syleilemään seksuaalisuuttasi, hän näkee itsevarmuutesi ja luota minuun – hän ei huomaa yhtään vikaasi.

4. Kiusoittele hanta

Jos kysyt itseltäsi, kuinka pitää miehen mielenkiinto yllä sen jälkeen, kun olet maannut hänen kanssaan, ensimmäinen asia, joka sinun tulee tietää on se, että seksielämäsi ei ala ja lopu makuuhuoneeseen.

Sen sijaan koko päiväsi voi olla valmistelua siihen, mitä illalla tulee tapahtumaan, vaikka viettäisitte sen erillänne. Tällä tavoin kasvatat miehesi uteliaisuutta, mielenkiintoa ja odotuksia ja mikä voisi olla tätä parempaa?

Varmista, että viettelet hänet ja opit, kuinka rakentaa seksuaalista jännitettä teidän kahden välille. Voit aloittaa lähettämällä hänelle tuhmia viestejä, jossa kuvailet kaikkea, mitä sinä haluaisit tehdä hänelle.

On ok puhua tuhmia ja sinun ei tule hävetä tehdä sitä, koska luota minuun – se maksaa itsensä takaisin. Yksi paras keino kiusoitella häntä on lähettää hänelle tuhma viesti tai seksikäs kuva kesken työpäivän.

Tällä tavalla varmistut, ettei hän malta odottaa päästäkseen käsiksi sinuun. Yksi tapa pitää hehku yllä on flirttailla miehesi kanssa, vaikka olisitte julkisella paikalla.

Varmista, että pelaat hänen mielikuvituksellaan, mutta älä paljasta liikaa. Kun te kaksi olette julkisella paikalla, voit puraista alahuultasi, tanssia hänelle tai katsoa häntä provosoivasti syvälle silmiin.

Sen lisäksi, että rakennat seksuaalista jännitettä, tämä myös auttaa sinua syventämään yhteyttänne, koska se saa hänet tuntemaan olevansa sinun rikoskumppanisi.

5. Älä ole liian takertuva

Yksi pahimmista asioista, joita voit tehdä sen jälkeen, kun olet maannut hänen kanssaan ja haluat pitää hänen mielenkiintonsa yllä, on ryhtyä äärimmäisen takertuvaksi.

Tiedän, että olet todennäköisesti korviasi myöten rakastunut tähän mieheen sen jälkeen, kun olette maanneet yhdessä ja ainoa asia, mitä pystyt ajatella on se, kuinka tekisitte sen uudelleen ja kuinka pitää hänet rinnallasi.

Sinä ajattelet, että hän on se mies, johon voit ihan oikeasti rakastua ja sinä yrität löytää tapoja pitää hänet elämässäsi.

Sinä pelkäät, että hän piti sinua vain yhden yön juttuna tai merkityksettömänä ihastuksena etkä tiedä mitä voisit tehdä muuttaakseen hänen näkökulmansa.

Joten sinä päätit pysyä lähellä tätä miestä ja pysyä hänen elämässään keinolla tai toisella. Sinä ajattelet, että paras keino tehdä tämä on soitella hänelle ja lähetellä hänelle viestejä koko ajan ja ehdotella seuraavia treffejä, koska tämä estää häntä unohtamasta sinua.

Mutta anna kun kerron sinulle, että tämä on juuri sitä, mitä sinun ei tulisi tehdä, koska tällä on päinvastainen seuraus eikä se saa häntä haluamaan viettää aikaa sinun kanssasi.

Sinulle seksi on yksityinen asia ja sinä olet luonut yhteyden tähän mieheen ilman, että aioit tehdä niin. Tässä ei ole mitään väärää.

Sinun täytyy vain varmistua, ettet ole liian takertuvainen, koska kukaan ei pidä siitä. Jos mies alkaa tuntea, että sinä uhkaat häntä, se saa hänet vain juoksemaan pakoon ja vaikutat tylsältä ja epävarmalta. Se on viimeisintä, mitä haluat hänen näkevän sinussa.

6. Älä odota häneltä liikoja vain, koska sinä harrastit hänen kanssaan seksiä

Kun ensimmäisen kerran makasit miehen kanssa, on mahdollista, että sinä ajattelet tämän olleen tärkeämpää kuin hänelle. On tunnettu fakta, että miehet ja naiset katsovat seksiä eri tavalla.

Joskus seksi on vain fyysinen toiminta miehille, kun naiset ajattelevat siinä olleen syvempi merkitys ja osa heidän rakkauselämäänsä. Mutta sinun tulee ymmärtää, että makaaminen tämän miehen kanssa oli jotain, mitä te molemmat halusitte ja te molemmat nautitte siitä.

Sinä et tehnyt hänelle palvelusta. Siksi sinun ei tulisi tuntea oloasi käytetyksi eikä sinun tule käyttäytyä, kuin hän omistaisi sinut vain, koska harrastitte seksiä yhdessä.

Joten paras asia, mitä voit tehdä sen jälkeen, kun olet maannut miehen kanssa, on laskea odotuksiasi. Ensimmäiseksi, se näyttää hänelle, että olet rento kaikesta tapahtuneesta ja se saa hänet haluamaan sinua enemmän.

Sen lisäksi se on paras asia, mitä voit tehdä itsellesi myös. Tällä tavoin sinä et pety, jos tämä mitä teidän välillänne on, ei kehity suuremmaksi.

7. Älä painosta hanta

Jos sinä ajattelet, kuinka pidät miehen mielenkiinnon yllä sen jälkeen, kun olet maannut hänen kanssaan, viimeisin asia, mitä sinä haluat tehdä, on painostaa häntä.

Tiedän, että todennäköisesti haluat tietää, mikä teidän tilanteenne on ja haluaisit määritellä asiat ajoissa, ennen kuin kiinnyt häneen henkisesti ja ennen kuin on liian myöhäistä lähteä pois.

Haluat käydä ’tuon keskustelun’, jossa molemmat teistä paljastavat odotuksensa.

”Meillä oli seksiä, mitä nyt? Haluaako hän yhden yön suhteen? Haluaako hän olla ystäviä hyödyillä? Tai toivooko hän, että tämä muuttuu oikeaksi parisuhteeksi? Kuinka voin varmistaa, että hän rakastuu minuun?”

Nämä ovat kysymyksiä, jotka pyörivät päässäsi, koska tiedät hyvin, mitä sinä haluat. On täysin ymmärrettävää, että et halua kenenkään johdatella sinua ja haluat tietää, kuinka asiat ovat tästä eteenpäin.

Mutta on tärkeää, ettet painosta seksikumppaniasi antamaan kaikki vastauksia alusta asti. On mahdollista, ettei hän ole varma tunteistaan ja aikeistaan ja hän tarvitsee aikaa selvittääkseen ajatuksensa.

Viimeisin asia, mitä haluat, on pelotella hänet tiehensä ja sitä juuri teet, jos saat hänet tuntemaan painostusta päätöksensä teossa saman tien. Jos vaadit häntä määrittelemään asiat alusta lähtien, sinä vain pelotat hänet tiehensä ja jäät itse roikkumaan.

8. Kiihoita hänen mieltään

Jos kysyt itseltäsi, kuinka pitää miehen mielenkiinto yllä sen jälkeen, kun olet maannut hänen kanssaan, sinun tulee tietää, että sinun ei tulisi keskittyä kiihottamaan häntä vain seksuaalisesti.

Sen sijaan sinun tulee myös kiihottaa hänen mieltään ja varmistaa, että hänellä on sinun kanssasi hauskaa makuuhuoneen ulkopuolellakin. Sinun tulee räjäyttää hänen mielensä ennen kuin räjäytät hänen vartalonsa ja näin hän on sinuun koukussa.

Muista, että aivoillasi on paljon voimaa ja jos käytät niitä oikein, siitä voi tulla suurin seksi-elimesi.

Useimmat naiset pelkäävät, että heidän seksikumppaninsa näkee heidät vain seksiobjektina eivätkä osaa näyttää heille muita ominaisuuksiaan. Siksi sinun tulee näyttää tälle miehelle, että olet kokonainen ihminen etkä vain hänen fyysisten halujensa kohde.

Sinun tulee näyttää hänelle, että olet älykäs ja mielenkiintoinen ja että sinulla on paljon tarjottavaa makuuhuone-taitojesi lisäksi. Varmista myös, ettet ajattele vain vartalollasi – sisällytä mielesi aina prosessiin.

Saa tämä mies näkemään sinut kuin ystävänsä ja kunnioitettavana olentona. Jaa ajatuksesi ja ideasi elämästä hänen kanssaan ja viettele hänet sanoilla. Tällä tavoin räjäytät hänen mielensä ja hän lankeaa sinuun täysin ja tämä on se asia, mitä sinä haluat.

9. Näytä hänelle, että hän on arvokas

Vaikka moni mies haluaa tulla nähdyksi kovana ja tunteettomana, totuus on usein aivan toinen. Useimmilla miehillä on haavoittuva ego ja he ovat tietoisia epätäydellisyyksistään ja virheistään.

He ovat erityisen haavoittuvaisia silloin, kun he ovat aloittaneet seksuaalisen suhteen jonkun uuden kanssa. He ovat huolissaan siitä, tekivätkö he hyvää työtä ja onnistuivatko he tyydyttämään sinut.

Joten jos haluat pitää miehen mielenkiinnon yllä sen jälkeen, kun olet maannut hänen kanssaan, buustaa hänen egoaan. Tämä tarkoittaa, että sinun tulee ylistää hänen seksuaalisia taitojaan ja antaa hänen tietää, että hän tyydytti sinut.

Tietysti tämä ei tarkoita sitä, etteikö sinun tule olla avoin asioista, joista et pitänyt tai etteikö sinun tule kertoa hänelle, jos hänen tulisi muuttaa jotain. Mutta vaikka teetkin sen, varmista, että teet sen hellävaroin.

Yksi keino pitää hänet koukussa on kertoa hänelle pieniä valkoisia valheita. Voit aloittaa kertomalla hänelle, että hän on paras mies, joka sinulla on koskaan ollut tai kertoa hänelle, että hän sytyttää sinut tavalla, jolla kukaan ei koskaan aiemmin ole tehnyt.

Tämä auttaa häntä epävarmuuksissaan ja se auttaa häntä tuntemaan olonsa paremmaksi, kun on sinun seurassasi. Sinun ei koskaan tulisi väheksyä hänen maskuliinisuuttaan eikä hän saa koskaan tuntea, ettei hänessä olisi tarpeeksi miestä sinulle.

Näytä hänelle myös, että hän on aikasi ja vaivannäkösi arvoinen makuuhuoneen ulkopuolellakin.

10. Pysy seksikkäänä ja salaperäisenä

Yksi tärkeä asia, joka sinun tulee tehdä kun haluat pitää miehen mielenkiinnon yllä, on pysyä seksikkäänä ja salaperäisenä. Se tarkoittaa, että sinun tulisi aina yrittää näyttäytyä parhaimmillasi hänen edessään, ilman, että hän huomaa sinun näkevän ulkonäköösi niin paljon vaivaa.

Näytä hänelle parhaat puolesi ja ominaisuutesi. Yksi tapa tehdä tämä on pukeutua seksikkäisiin, mutta ei halpoihin, alusvaatteisiin kun olette kaksin makuuhuoneessa.

On myös tärkeää miellyttää häntä arkisissa asioissa makuuhuoneen ulkopuolellakin. Varmista, että pukeudut parhaimpiisi ilman, että paljastat liikaa.

Tämä auttaa sinua pysymään hieman salaperäisenä ilman, että asetat kaikki korttisi pöydälle ja se saa hänet miettimään, mitä sinulla on vaatteidesi alla.

On tärkeää, ettet anna vaikutelmaa yrittäväsi kovasti olla täydellinen, joten varmistu, että näytät vartaloasi ilman, että olet tyrkky.

Kun olet hänen lähellään, käytä aina samaa parfyymiä. Hän muistaa näin tuoksusi ja se on asia, joka muistuttaa häntä aina sinusta. On tärkeää, että tuoksut aina hyvältä tämän miehen läsnä ollessasi, mutta myös on tärkeää, ettet liioittele aggressiivisella tuoksulla.

Hymyile tälle miehelle ja flirttaile hänelle satunnaisesti joka tilanteessa. Kosketa häntä odottamatta ja rennosti, mutta älä heittäydy hänen eteensä. Tällä tavoin saat hänet haluamaan sinua enemmän joka tilanteessa.

11. Anna hänen jahdata sinua

Miehet ovat saalistajia. Se on heillä luoteessa ja se on ainoa totuus, kertoo kuka tahansa muuta. Joten jos oikeasti haluat pitää miehen mielenkiinnon yllä, anna hänen tulla perääsi.

Älä pelkää pelata kylmää ja kuumaa hänen kanssaan tai ignoorata häntä silloin tällöin. Se ei tarkoita, että sinun tulisi olla ilkeä tai tunteeton; se vain tarkoittaa sitä, että sinun ei tule antaa kaikkea itsestäsi heti alkuun.

Näytä hänelle, että sinulla on rajat ja anna hänen jahdata sinua, jos hän haluaa sinut omakseen. Mutta varmistu, ettet liioittele tätä, koska se saattaa saada hänet menettämään mielenkiintonsa.

Anna hänen olla se, joka soittaa sinulle ja ehdottaa useimmiten yhteydenpitoa aluksi. Näytä hänelle, että olet hänen panostuksensa arvoinen ja ettei hän saa sinulta kaikkea niin helposti ja se on varma keino saada hänet henkisesti kiintymään.

12. Ole oma itsesi

Kun ihastut johonkin uuteen ihmiseen, ensimmäinen asia mielessämme on tehdä mitä tahansa saadaksemme tämä ihminen pitämään itsestämme enemmän ja se on täysin luonnollista.

Mutta sinun ei tulisi muuttaa itseäsi kenenkään vuoksi, etenkään miehen vuoksi, jonka kanssa olet juuri maannut. Kun aloitat uuden parisuhteen, sinun tulee varmistua, että pidät itsekunnioituksestasi ja omasta persoonallisuudestasi kiinni.

Tiedän, että haluat tämän miehen pitävän sinusta, mutta et saa olla liian epätoivoinen etkä voi näyttää hänelle tätä. Sen sijaan paras keino viehättää jotain on olla oma itsesi.

Jos päätät esittää olevasi joku, joka et ole, luota minua – hän tuntee sen ja hän näkee sen mahdollisuutenaan manipuloida sinua. Sen lisäksi, jos muutat itseäsi, näytät hänelle omat epävarmuutesi ja itsevarmuuden puutteesi ja se ei ole koskaan viehättävää.

Muista olla aina aito oma itsesi ja se on aina parempi kuin esittää olevansa joku toinen. Tämä saa hänet kunnioittamaan sinua ja haluamaan sinua enemmän.