Skip to Content

Miksi Jatkat Minulle Viestittämistä, Jos Et Ole Kiinnostunut Minusta?

Miksi Jatkat Minulle Viestittämistä, Jos Et Ole Kiinnostunut Minusta?

Miehet tekevät joskus liikkeitä, joita on vaikea selittää. Sinulle viestittely, vaikka hän kertoi tai näytti jollain tavalla, ettei hän ole kiinnostunut sinusta, kuuluu tällaisiin asioihin.

Miesten ja naisten väliset parisuhteet eivät ole koskaan helppoja. Epämääräinen viestittely tekee siitä vieläkin monimutkaisempaa.

Useimmilla meistä on taipumus ylianalysoida viestejä, joita saamme miehiltä, joista pidämme. Me usein teemme niistä merkityksellisempiä, kuin ne ovatkaan.

Ei välttämättä, mutta usein siksi, että useimmat miehet sanovat asioita liian epäsuorasti.

Kuitenkin on olemassa viestittelytilanteita, joita miehet käyttävät väärin. He vaikuttavat, etteivät ole kiinnostuneita, tai sanovat sen, mutta jatkavat viestittelyä.

Miehet pelaavat epäselvillä viesteillä ja se voi ajaa tytön todellakin hulluuden partaalle.

Siksi me näytämme sinulle joitain syitä sille, miksi he saattavat jatkaa sinulle viestittelyä, vaikka he eivät olisi sinusta kiinnostuneita:

1. He haluavat buustata egoaan

Miehet haluavat hyväksyntää ystäviltään. Joten sinä saatat olla yksi niistä naisista, jotka saavat heidät näyttämään hyvältä heidän ystäviensä silmissä.

Tämä liittyy myös heidän itsetuntoonsa – se ei välttämättä ole niin korkealla, joten he etsivät keinoja, joilla he voivat esittää sellaisen omaavansa.

Hän haluaa olla pahis, joka voi saada kenet tahansa tytön hän haluaa. Tai hän haluaa hänen ystäviensä ajattelevan niin.

Siksi hän pitää sinua kuin matkamuistona. Etkä halua olla tällainen. Usko minua.

2. Olet hänen varasuunnitelmansa

Jos asiat eivät toisen tytön kanssa sujuisi, olet hänen seuraava vaihtoehtonsa. Tai yksi hänen seuraavista vaihtoehdoistaan.

Merkit tästä saattaa olla sellaisia, että hän viestittelee sinulle vain silloin tällöin. Hänellä ei ole koskaan aikaa tavata sinua kun sinä haluat, kirjaimellisesti ei koskaan. Tai sinä näet hänen viestilistansa, kun vilkaiset hänen puhelintaan, kun olette yhdessä.

Pitämällä sinua penkillä tällä tavoin on hyvin laimeaa. Sinä olet niin paljon enemmän arvoinen ja sinun tulee olla jonkun ensimmäinen valinta eikä vaihtoehto. Älä tyydy mihinkään vähempään.

3. Olet ystävyys-vyöhykkeellä

Ja tämä on vyöhyke, jossa et oikeasti halua olla. Mutta tämä tapahtuu, kun olet jumissa tässä. Hän viestittää sinulle halutakseen neuvoa.

Mistä tahansa. Vaikka neuvoa liittyen hänen eksäänsä, nykyiseensä tai tulevaan tyttöystäväänsä.

Sinä olet todennäköisesti todella hyvä ystävä ja oikein hyvä kuuntelija, joten hän nauttii viestittelystä kanssasi ja viettää mielellään aikaa seurassasi. Teidän väliset viestinne saattavat olla jopa intiimimpiä kuin muiden yhteisten ystävienne kanssa.

Teillä saattaa olla myös sisäpiirin vitsejä. Mutta hän aina viittaa sinuun ystävänään.

Hän pitää sinua tarpeeksi lähellä, jotta et lähtisi, mutta hän ei käyttäydy kuin sellainen, jolla olisi muuta kuin ystävyys mielessään.

4. Hän viestittää sinulle, koska on tylsistynyt

Tämä on yksinkertaista. Vaikka se saattaa kuulostaa typerältä, jotkut miehet tekevät tällaista. hänellä ei ole mitään parempaa tekemistä ja numerosi on kätevästi yhä hänen puhelimessaan.

Ensimmäinen merkki tällaisista viesteistä on sellainen, että hänellä kestää kauan vastata. Se saattaa kestää viikkoja tai jopa kuukausia.

Hän saattaa myös antaa sinulle jotain laimeita tekosyitä, miksi hänen vastauksensa kesti niin pitkään, mutta hän oikeasti ikävöi seuraasi. Älä usko tätä.

5. Hän on pelimies

Hän on vain tottunut pelaamaan naisten kanssa etkä sinä ole poikkeus. tämä ei välttämättä tarkoita sitä, etteikö hän olisi sinusta kiinnostunut, mutta hän ottaa aikansa päästäkseen sinne.

Hän on todennäköisesti epävarma ja haluaa testata paikkansa. Hän saattaa myös koittaa ottaa selville, mitä hän oikeasti haluaa.

Hän jatkaa viestittelyä, koska haluaa pitää sinun mielenkiintosi yllä, mutta hän ei koskaan anna liikaa. Hän ei viestitä päiviin ja sitten hän palaa taas sulopuheineen.

Te viestittelette ja sitten hän taas yhtäkkiä katoaa.

Hän ottaa aikansa vastatakseen ja antaa sinun odottaa ja haluta enemmän, miettien, mitä hän kirjoittaa seuraavaksi.

Se on hämähäkin verkko ja jos et ole varovainen, sinä saatat juuttua viestittelyyn jonkin ajan kuluttua.

6. Sinua johdetaan harhaan

Hän kertoi sinulle suoraan, ettei hyän halua mitään vakavaa juuri nyt ja sinä olet koukussa tuossa sanassa nyt, toivoen, että asia muuttuu tulevaisuudessa. Mutta ollakseni täysin realistinen, ennuste on se, ettei asiat muutu.

Hän on rehellinen ja kertoi sinulle sen, mitä hän oikeasti tarkoittaa.

7. Hän vain flirttailee

Joillekin miehille flirttailu on osa heidän persoonallisuuttaan. He eivät mahda itselleen mitään.

He saattavat olla parisuhteessa tai naimisissa, mutta heillä on tarve tulla muiden naisten huomioiduksi. Vaikka he olisivat vain ystäviä kanssasi, he saattavat liioitella ja johdattaa sinua tahtomattaan.

8. Panopuhelut

Hän on vain yhtä asiaa vailla ja sinä olet siitä tietoinen. Yhdestä syystä tai toisesta, sinä saatat ignoorata vaistosi.

Jos hän viestittää sinulle vain myöhään illalla yhtäkkiä; jos hän viestittää sinulle vain humalassa (alkoholi antaa hänelle voimaa kysyä asioita, joita hän ei kysyisi selvin päin), hän vain käyttää sitä hyväkseen, että käyt kuumana häneen tai sinulla on jopa tunteita häntä kohtaan.

Myöskin jos hänen viestinsä vihjaa, että hän on kiinnostunut vain seksistä. Hän viestittää asioita, kuten: ”Näytät niin kuumalta profiilikuvassasi, sinun peppusi näyttää upealta noissa farkuissa.” tai jotain vastaavaa. Hän tekee aikeensa hyvin selviksi.

Jos toivot häneltä jotain enemmän tai että hän muuttuisi ajan myötä ja näkee arvosi, olen pahoillani. Tämä ei tule tapahtumaan.

Viestittely on yleisesti ottaen hyvä asia. Se vähentää stressiä.

Etenkin, jos vasta tapasit ihmisen ja aloitte tapailla. Se antaa sinulle mahdollisuuden tutustua häneen paremmin ennen kuin sitoudutte johonkin vakavampaan.

Huono puoli viestittelyssä on se, että joku voi käyttää niitä väärin. He voivat käyttää viestittelyä manipuloidakseen sinua ja saadakseen sinut tekemään asiat hänen tavallaan.

Tässä on vain joitain asioita, joita sinun tulee pitää silmällä. Pidä mielessäsi, että jotkut asiat saattavat olla harhaanjohtavia ja oikeita keskusteluja ei koskaan tulisi korvata viesteillä.

Miehet ovat yleensä suoria ja he käyttävät lauseita ilman piilotettuja merkityksiä. Joten älä pidä kiinni pienistä asioista, joita he käyttävät viesteissä, kuten ehkä, ei nyt, katsotaan. Odotat turhaan.

Joitain syitä miehien epäsuoruudelle on listattuna yllä. Heillä on jokin motiivi tehdä tämä. Nämä syyt saattavat auttaa sinua selvittämään, käyttävätkö he tunteitasi heitä kohtaan hyödykseen ja voit näin hukata aikaasi ja energiaasi.

Pidä mielessäsi, että parhaat miehet eivät käytä viestejä aseenaan manipulointiin – he käyttävät niitä sopiakseen treffejä kanssasi.

He keskustelevat ennemmin kanssasi kasvotusten ja välttävät hyödytöntä viestittelyä. He arvostavat sinua ja aikaasi.

Joten säästä aikasi ja energiasi tällaisille miehille.