Skip to Content

Näin Kohtelee Sinua Tyttö, Joka Oikeasti Rakastaa Sinua

Näin Kohtelee Sinua Tyttö, Joka Oikeasti Rakastaa Sinua

Elämässäsi varrella tapaat monenlaisia tyttöjä. Useimmat näistä tytöistä tuntevat sinua kohtaan jotain ja he näyttävät sinulle joitain tapoja tuntea.

Jotkut heistä näkee sinut vain ystävänä, jotkut heistä ovat vain seksuaalisesti tai fyysisesti viehättyneitä sinusta, jotkut heistä rakastuvat sinuun ja jotkut rakastavat sinua.

Mutta kaikista näistä naisista, yksi erottuu joukosta ja vain yksi on se erityinen. Vain yksi tyttö on ainutlaatuinen ja erilainen.

En sano sinulle, että sinä tunnistat tämän tytön siinä hetkessä, kun luot katseesi häneen, koska se ei välttämättä tule tapahtumaan. En sano sinulle, että ajattelet, että olet tuntenut hänet koko elämäsi ajan enkä myöskään sano sinulle, että tunnet heti, että hän on sielunkumppanisi.

Koska se saattaa tapahtua tai sitten ei.

Voi olla mahdollista, että tämä tyttö vaikuttaa aluksi ihan samanlaiselta, kuin muutkin ja on mahdollista, että et ensin näe hänessä mitään erityistä.

Mutta vaikka niin kävisi, lopulta näet tämän tytön arvon ja näet hänen ainutlaatuisuutensa.

Ei, et näe, että hän erottuu joukosta ulkonäöllään tai viisaudellaan.

Näet, kuinka erityinen tämä tyttö on sen perusteella, miten hän kohtelee sinua ja näet sen tavalla, jolla hän rakastaa sinua.

Koska tämä tyttö todellakin kohtelee sinua erityisesti.

Tämä ei tarkoita, että hän alistuu sinulle eikä se ehdottomasti tarkoita sitä, että hän nyökyttelee kaikelle sanomallesi. Se ei tarkoita, että hän tukee sokeasti jokaista tekemääsi päätöstä eikä sitä, että hän ei seuraa sinua elämän läpi ilman omia ajatuksiaan.

Se ei tarkoita sitä, että tämä tyttö hyväksyisi pettämisesi tai aliarvostuksesi, koska sitä tämä tyttö ei taatusti tee.

Se ei tarkoita sitä, että hän sallisi sinun manipuloida häntä tai käyttää häntä hyväkseen millään tavalla.

Se ei tarkoita, että tämä tyttö ajattelee sinun olevan täydellinen tai sitä, että hän ei näkisi vikojasi. Ja se todellakin tekee hänestä erityisen, erilaisen kuin muut. Koska hän näkee epätäydellisyytesi ja hän rakastaa sinua vikojesi vuoksi, ei niistä huolimatta.

Hän on erilainen, koska hän näkee sinut juuri sellaisena kuin olet ja hän rakastaa oikeaa sinua. Ei – tämä tyttö ei koskaan yritä muuttaa sinua, koska hän tulee aina arvostamaan persoonallisuuttasi. Mutta jollain tapaa hän on ainoa tyttö, joka onnistuu muuttamaan sinut.

Tämä tyttö tulee olemaan tuuli siipiesi alla. Hän inspiroi sinua tulemaan paremmaksi mieheksi, ei häntä, vaan itseäsi varten.

Sinä haluat olla hänen rakkautensa ja arvostuksensa arvoinen ja sillä tavoin sinä muutat itsessäsi kaiken, jonka itse näet tarpeeksi muuttaa, ilman hänen painostustaan tehdä yhtään mitään.

Ja kyllä, hän kritisoi sinua ja päätöksiäsi. Mutta hän tekee sen vain kasvotusten. Hän puolustaa sinua kaikkia ja kaikkea vastaan, ilman pelkoa. Ja hän tekee kaikille selväksi sen, kuinka ylpeä hän on, kun hänellä on sinut.

Mutta tämä tyttö ei koskaan lähde viereltäsi. Hän on kanssasi pahimpina ja huonoimpina hetkinäsi.

Ja hän rakastaa sinua aina, koska hänen rakkautensa sinua kohtaan on ehdotonta.

Ja paras osa on se, että tämä tyttö ei koskaan pyydä mitään takaisin. Hän ei tarvitse sinun kiitollisuuttasi eikä hän tarvitse vastapalveluksiasi. Hän ei halua sinun ostavan hänelle kalliita lahjoja tai vievän häntä hienoille illallisille.

Hän haluaa vain rakkautesi, arvostuksesi ja vaivannäkösi. Hän haluaa vain nähdä sen, että arvostat sitä kaikkea, mitä hän tekee sinulle ja että sinäkin olet valmis näkemään vaivaa tähän parisuhteeseen.

Hän vain haluaa tietää olevansa sinulle tärkeä ja sen, ettet vahingoita hänen luottamustaan, ettet saa häntä pettymään ja ettet pilaa kaikkea sitä, mitä te kaksi olette rakentaneet.

Joten oikeastaan ainoa asia, mitä sinun on tehdä, olla olematta niin hölmö, että päästäisit tämän tytön menemään, koska et tule koskaan enää löytämään ketään muuta hänen kaltaistaan.