Skip to Content

10 Poikien Lähettämiä Tekstejä, Joilla On Salaisia Merkityksiä (älä lankea niihin!)

10 Poikien Lähettämiä Tekstejä, Joilla On Salaisia Merkityksiä (älä lankea niihin!)

On yleisesti tunnettu tosiasia, että miehet voivat olla melkoisia mestareita puhumaan kauniisti ja että naiset tutkivat huolellisesti jokaisen yrityksensä.

Jotkut epäonnistuvat surkeasti, mutta jotkut (jos he ovat tarpeeksi sinnikkäitä ja viehättäviä) saavat satunnaisesti vihreää valoa.

Etenkin jos olet juuri aloittanut seurustelun miehen kanssa, tekstiviestittely voi olla melkoista vaivaa. Ja tarkoitan sitä vain siinä mielessä, että et vielä tunne hänen tekstailutapojaan tarpeeksi hyvin, jotta voisit tulkita joitakin kyseenalaisia tekstejä.

Naiset osaavat nyt tarvittaessa muuttua todellisiksi etsiviksi, eikä kukaan säästy, jos naisen kuudes aisti käskee häntä juoksemaan kukkuloille.

Mutta toisinaan (suhteen maagisissa alkuvaiheissa) on kuitenkin tilanteita, joissa haluat vain antaa miehelle mahdollisuuden epäillä.

Ja vaikka jotkut miehet ansaitsevat sen (koska he todella tarkoittavat sitä, mitä sanovat), on myös valitettavaa (mutta tosiasia), että nämä miehet ovat sukupuuttoon kuoleva laji.

Koska todennäköisyys ei ole sinun puolellasi, katsotaanpa muutamia hämäräperäisiä tekstejä, joita mies tyypillisesti lähettää sinulle. Onko taustalla piilotettu agenda vai tarkoittaako hän oikeasti sitä, mitä sanoo?

1. ”Hei, oletko hereillä?

Jep… mutta voit jatkaa risteilyä. Myöhäiseen aikaan tuleva tekstiviesti tämän suuntainen ei tarkoita mitään muuta kuin mitä siinä sanotaan. Kaveri on tylsistynyt kuoliaaksi eikä viitsi sanoa mitään mielekkäämpää.

Hän luultavasti toivoo nopeaa vastausta ja mahdollista seurustelua.

Jos hän oikeasti välittäisi sinusta, hän sanoisi jotain sellaista kuin: “Hei, minulla on univaikeuksia, ajattelin, että voisit pitää minulle seuraa. Oletko mahdollisesti hereillä?”

Tässä tekstissä on enemmän syvyyttä, eikä se kerro hänen tylsistymisestään tai panopuhelusta.

Edellinen tarkoittaa, että hän haluaa vain tuhlata aikaa, ja sinä olit luultavasti kolmas henkilö, jolle hän tekstasi.

2. ”Anteeksi eilinen. Minulla oli todella kiireitä.”

Jos hän yhtäkkiä vain lopetti tekstailun sinulle tarjoamatta mitään selitystä tai perusteluja, se tarkoittaa todennäköisesti, että hän sai paremman tarjouksen muualta. Olemme KAIKKI käyttäneet tätä tekosyytä, joten tiedämme, mitä se oikeasti tarkoittaa.

Jos haluat tekstata jonkun kanssa, tee se! Mutta jos saat paremman tarjouksen tai kyllästyt häneen, haamutat häntä ja tarjoat tämän pestyn tekosyyn myöhemmin.

Totuus on, että jos hänellä olisi TODELLA kiire, hän vain kertoisi siitä sinulle ja palaisi asiaan heti, kun hän olisi valmis. Mutta jos hän vain katosi jäljettömiin, hän ei todellakaan välitä paljon.

3. ”Olet todella hieno ihminen.”

Tämä on periaatteessa potku vatsaan. Oikeastaan se tarkoittaa: ”Olet ihan hyvä… mutta et minulle.”

Tällä tekstillä hän kertoo sinulle, ettei hänen kanssaan ole tulevaisuutta. Hän yrittää (ehkä?) säästää tunteitasi tällä hienovaraisella torjunnalla.

Älä pitkitä väistämätöntä – lopeta tekstiviestit hänelle. Löydät jonkun, joka on suorapuheinen ja aito.

4. ”Haha, se on siistiä.”

Kääntäen – minulla ei ole mitään muuta sanottavaa. Kun hän tekstaa tämän sen jälkeen, kun olet lähettänyt pitkän tekstiviestin, se tarkoittaa, ettei häntä todellakaan kiinnosta jatkaa keskustelua.

Periaatteessa hän vastaa vain ollakseen kohtelias, mutta siinä kaikki. Keskustelu on saavuttanut huippunsa (ainakin hänen mielestään), ja hän jatkaa eteenpäin.

5. ”Hei, meidän pitäisi ehdottomasti chillailla pian!”

Huomaa tämän tekstin tunnelma. Se ei ole vakava. Se ei ole erikoinen. Se on melko epämääräinen, ja kuten hän sen sanoisi – chill.

Mikä tarkoittaa, että hänellä ei kirjaimellisesti ole mitään parempaa tekemistä, joten hän luultavasti ehdottaa tapaamista samana iltana (kysyy sinulta viime hetkellä) ja tekee kaikkensa saadakseen onnea.

Se ei tarkoita mitään muuta, koska jos se tarkoittaisi, hän ei tekstaisi sinulle viime hetkellä ja käyttäisi eri sanamuotoa.

Tämä on vain satunnainen tekstiviesti, jolla hän haluaa nähdä, oletko valmis hauskanpitoon, mutta ei mitään sen kummempaa.

6. ”En ole kuullut sinusta vähään aikaan. Mitä kuuluu?”

Hän luultavasti selaili vanhoja tekstiviestejään, näki nimesi jossain keskellä ja päätti testata tilannetta.

Todennäköisesti hän halusi vain nähdä, onko mahdollisuutta sytyttää vanha liekki uudelleen.

Mutta se voi myös tarkoittaa, että hän haluaa vilpittömästi nähdä, miten voit, varsinkin jos teillä kahdella on yhteistä historiaa.

Kaikki riippuu suuresti siitä, miten keskustelu jatkuu. Sinä tiedät parhaiten, yrittääkö hän vain päästä kanssasi juttusille vai vain jutella vanhan ystävän/tyttöystävän kanssa.

7. ”Voinko ottaa lykkäyksen? Jotain odottamatonta tuli eteen.”

Jos tämä olisi totta, hän vain täsmentäisi, mitä tuli eteen. Jos hän jää näin epämääräiseksi, se tarkoittaa luultavasti, että hän ei ole enää kiinnostunut tai että hän on menossa ulos jonkun muun kanssa.

Tämä on tyypillinen tekosyy perua suunnitelmat viime hetkellä. Älä lankea siihen, ellei hän tarjoa todellista, uskottavaa syytä.

8. ”Voinko kysyä sinulta jotain epätavallista / outoa…?”

Okei, tämä tarkoittaa periaatteessa sitä, että sinua tullaan kohta kummastuttamaan. Hän aikoo kysyä jotain, mitä hänen ei todellakaan pitäisi kysyä, ja hän käyttää ”epätavallista” -korttia päästäkseen pälkähästä.

Varo, mitä seuraavaksi voi tulla, ja lopeta tekstiviestittely, jos hän ylittää rajan (mikä on erittäin todennäköistä).

9. ”Mikä on tilanne <syöttäkää ystävänne nimi> kanssa?”

Hän on kiinnostunut ystävästäsi. Se on niin yksinkertaista kuin se on. Jos kaveri kysyy sinulta tätä, hän yrittää selvästi saada hyväksynnän lähteä ystäväsi perään ja samalla antaa hienovaraisesti ymmärtää, että olet poissa hänen listaltaan.

Kaveri, joka uskaltaa tehdä näin, on luultavasti muutenkin ääliö, joten pysy kaukana hänestä ja varoita ystävääsi!

10. ”En ole varma juuri nyt. Ilmoitan sinulle sitten.”

Kysyt häneltä, onko hän vapaa tekemään jotain yhdessä, ja tämä on hänen vastauksensa.

Käännös – hän haluaa nähdä, onko hänellä parempia vaihtoehtoja, ja jos kaikki muu epäonnistuu, hän lähtee kanssasi. Hän periaatteessa pitää sinut varasuunnitelmana.

Se ei ole maailman huonoin asia, mutta se on ehdottomasti syvältä.

Etsi mies, joka innostuu viettämään aikaa kanssasi, eikä joku, joka pitää sinua varalla.

Se on vain paskamaista käytöstä ja isku kasvoihin. Pysy kaukana.