Skip to Content

9 Todistettua Merkkiä Siitä, Että Mies On Vahvasti Ihastunut Sinuun

9 Todistettua Merkkiä Siitä, Että Mies On Vahvasti Ihastunut Sinuun

Kuinka monta kertaa olet kuullut sanottavan, että naiset ovat monimutkaisia?

Minä epäilen, että olisimme monimutkaisia – meillä vain on korkeampi taipumus yliajatella ja ylianalysoida asioita, mutta se johtuu pääosin siitä, ettemme halua jättää mitään asiaa huomaamatta.

Me haluamme pohtia läpi kaikki vaihtoehdot ja olla vahvasti tietoisia siitä, mihin olemme menossa tehdäksemme lopullisen päätöksen.

Tästä yliajattelemisen taipumuksen johdosta me usein löydämme itsemme erittelemässä joka ikistä tekoa, jonka mies tekee, saadaksemme selville heidän perimmäisen tarkoituksensa.

Siksi me usein käytämme tunteja ja lukemattomia öitä sängyssämme maaten, yrittäessämme selvittää, onko joku mies, josta pidämme, ihastunut meihin ja millä tasolla.

Selvittäessämme vahvoja merkkejä miehen kiinnostuksesta saattaa olla uuvuttavaa, mutta ei, jos tiedät todistetut merkit, jotka voivat auttaa sinua saamaan vastauksen paljon nopeammin ja lopettamaan sinut valvomaan kaikkia niitä öitä, jotka omistit selvittääksesi tätä mysteeriä tähän asti.

Miehesi saattaa ajatella, ettet huomaa, mutta kaikki hänessä kiljuu, että hän on oikeasti kiinnostunut sinusta ja nämä merkit paljastavat hänet useimmiten.

Jos mies on sinuun ihastunut:

Hän haluaa tietää, kuinka päiväsi sujui.

Hän ei kysy sitä halutakseen kuulla jonkin mehukkaan juorun asioista, joita tapahtui toimistollasi vain jutellakseen kanssasi, hän kysyy sitä sinulta, koska hän on oikeasti kiinnostunut sinusta ja asioista, jotka kuuluvat elämääsi.

Hän haluaa tietää kaiken, mitä sinulle on päivän aikana tapahtunut ja jos hän voisi tehdä jotain saadakseen päiväsi kirkkaammaksi.

Hän haluaa tietää, mikäli ikävöit häntä.

Kun on kyse miehistä, heidän vahvimman kiinnostuksensa hetkellä, he muuttuvat täydellisiksi vauvoiksi ja janoavat naisen huomiota.

Se, että hän tietää sinun ikävöivän häntä tarkoittaa hänelle paljon enemmän, kuin voisit edes kuvitella.

Se kertoo hänelle, kuinka paljon haluat häntä ja jos hänellä on syytä jatkaa taisteluaan voittaakseen sinut puolelleen.

Hän haluaa tietää, mitä olet puuhannut.

Kun on kyse sinusta, hän haluaa tietää kaiken, etenkin jos on jotain asioita, joita suunnittelet tekeväsi.

Syy tähän on se, että hänellä on aikomus kutsua itsensä mukaan ja olla osana sitä, mitä ikinä ajattelet tehdä.

Jos miehellä tuntee vahvaa ihastusta sinuun:

Hänellä on tarve koskettaa sinua.

Se ei ole seksuaalista, vaikka ei hänellä siitäkään kiinnostuksesta ole puutetta. Hän nauttii, kun saa koskettaa kättäsi tai mitä tahansa osaa sinusta.

Hän kertoo, että sinulla on kauniit hiukset ja hän käyttää tilaisuuden hyväkseen koskettaa niitä. Se on vahvin merkki siitä, että hän on ihastunut sinuun.

Hänellä on tarve saada sinut nauramaan.

Jos hän on ihastunut sinuun, sinun naurusi on musiikkia hänen korvilleen.

Hän tekee mitä tahansa nähdäkseen hymyn sen naisen kasvoilla, johon hän on ihastunut – nähdäkseen sinun hymysi.

Hänellä on tarve kertoa koko maailmalle teistä kahdesta.

Hän ei piilottele sinua tai sitä, mitä hän tuntee sinua kohtaan tai sitä, kuinka paljon hän haluaa sinut.

Hän tekee varmaksi, että kaikki hänen ympärillään ja kaikki sinun ympärilläsi ovat tietoisia siitä, että hän on ihastunut sinuun.

Hänen ystävänsä tietävät sinusta, hänen perheensä ihmettelee, kuka on tuo tyttö, joka varasti hänen mielensä ja sydämensä eikä hän ole häpeissään vastatessaan noihin kysymyksiin.

Jos hän on voimakkaasti ihastunut sinuun:

Hän on mustasukkainen.

Hän näyttää hienovaraisia merkkejä mustasukkaisuudesta. Jos hänen ihastuksensa on voimakasta, hän haluaa tietää, kenen kanssa olet menossa treffeille.

Hän on kiinnostunut näkemään, jos on olemassa miehiä, jotka ovat vielä mahdollisesti pelissä mukana ja hän muistaa heidät.

Mutta muista huomioida, että viaton mustasukkaisuus saattaa puhua hänen ihastumisensa tasosta, mutta jos on liikaa mustasukkaisuutta, saatat olla ongelmissa.

Hän on suojelevainen.

Suojelevaisuus sinua kohtaan on sellaista, joka tulee hänelle luonnostaan.

Se saattaa olla jotain, jota joissain miehissä on syntymästään asti ketä naista tahansa kohtaan, mutta hänen tarvitsee suojella sinua toisella tavalla.

Huolehtimisen tason perusteella sinun on mahdollisuus kertoa, onko hänen ihastumisensa voimakasta vai ei.

Hän on parempi versio omasta itsestään.

Hän tekee kaikkensa ollakseen paras versio itsestään. Hän yrittää jatkuvasti parantaa itseään ja hän tekee kaikkensa antaakseen sinun nähdä parhaat puolensa voittaakseen sinut puolelleen.

Hän tekee mitä pystyy saadakseen sinut valitsemaan hänet ja pysymään hänen kanssaan.

Tämä on äärimmäinen tapa miehen voimakkaasta ihastumisesta.