Skip to Content

Miksi Pettävät Aviomiehet Pysyvät Naimisissa? 12 Yleisintä Syytä

Miksi Pettävät Aviomiehet Pysyvät Naimisissa? 12 Yleisintä Syytä

Kun puoliso pettää kumppaniaan, loogisinta ja oikeudenmukaisinta olisi avioero, eikö niin? No, on olemassa uskottomia puolisoita, jotka pysyvät naimisissa, vaikka rikkovat pyhiä valojaan.

Heti kuuluisan kysymyksen “Miksi miehet pettävät?” jälkeen seuraava kysymys, jonka kaikki naiset haluaisivat tietää, on…. Miksi uskottomat aviomiehet pysyvät naimisissa? Miten he voivat jatkaa elämäänsä naisen kanssa, jonka he ovat pettäneet pahimmalla mahdollisella tavalla?

Tosiasia on, että näitä miehiä on olemassa, ja heillä on omat syynsä siihen, miksi he eivät eroa avioliiton ulkopuolisen suhteen jälkeen.

Tähän artikkeliin olen koonnut yleisimmät (ja varmasti ei niin viattomat) syyt, miksi miehet pysyvät naimisissa sen jälkeen, kun he ovat syyllistyneet tällaiseen petturuuteen.

Miksi pettävät aviomiehet pysyvät naimisissa? 12 syytä

Olen koonnut tähän listaan yleisimmät syyt, joiden vuoksi uskottomat miehet pysyvät kumppaninsa kanssa. Ja tietenkään lähes mikään niistä ei ole oikeutettu, koska ainoa syy, miksi sinun pitäisi olla suhteessa jonkun kanssa, on RAKKAUS.

1. Yksinäisyyden pelko

Jos miehellä on huono itsetunto ja hän on validoinnin etsijä, hän ei luultavasti osaa toimia yksin. Hän pelkää yksinäisyyttä, ja sinkkuelämä pelottaa häntä.

Hän pysyy naimisissa, koska pitää sitä turvallisena paikkanaan. Hänen vaimonsa tarjoaa hänelle kaipaamaansa turvallisuutta ja vakautta, ja niin kauan kuin hän tuntee niin, hän pysyy siinä avioliitossa.

2. Suhde oli virhe, jota he eivät aio toistaa enää koskaan.

Kyseessä oli luultavasti työkaveri tai tyttö, jonka hän tapasi sosiaalisessa mediassa. Hän pitää tyttöä pelkkänä sivuhetkenä, yhden illan seikkailuna, ja hän on jo lopettanut sen lopullisesti.

Hän on tietoinen tekemästään valtavasta virheestä ja katuu vilpittömästi sitä, että petti sinut. Lisäksi hän tietää, että se saattoi maksaa hänelle kaiken menettämisen, eikä hän aio toistaa sitä enää koskaan.

3. Toinen nainen on selvästi ilmoittanut, ettei hän halua suhdetta.

Jos hänen suhdepartnerinsa ei halua olla hänen kanssaan, jos hän oli vain yhden yön juttu, se voi olla syy siihen, että hän pysyy naimisissa. Hän ei yksinkertaisesti halua olla yksin, ja naimisissa pysyminen on tällä hetkellä ainoa vaihtoehto hänelle.

Hänellä on ihminen, joka kokkaa ja siivoaa hänelle, ja se riittää hänelle toistaiseksi. Jos hänen elämäänsä kuitenkin ilmestyy toinen nainen, joka haluaa olla hänen kanssaan, hän jättää vaimonsa aivan varmasti.

4. He säälivät vaimojaan

Tämä on hyvin väärä syy jäädä naimisiin jonkun kanssa. Et voi olla jonkun kanssa vain siksi, että säälit häntä. Tai siis voi, mutta siitä ei tule koskaan tervettä suhdetta.

On aina parempi olla rehellinen kumppanilleen. Vaimo loukkaantuu, ja hän kärsii… Se on väistämätöntä. Mutta totuus on, että hän kärsisi vielä enemmän, jos hän saisi tietää, että hänen miehensä pysyy hänen rinnallaan vain siksi, että hän säälii häntä.

5. Avioero voi maksaa heille paljon

He ovat tietoisia siitä, että heidän avioliittonsa päättyi heidän virheensä vuoksi, ja se tarkoittaa, että he joutuvat todennäköisesti maksamaan siitä. Eikä kyse ole vain rahasta.

Avioero voi maksaa heille myös sen, että he menettävät ystävänsä ja osan läheisistään. Ihmiset heidän ympärillään ovat luultavasti vihaisia heille, koska he loukkasivat kumppaniaan ja pettivät avioliittonsa.

Kukaan ei myöskään voi taata, että heidän suhdepartnerinsa pysyy heidän kanssaan, mikä tarkoittaa, että he saattavat menettää hänetkin ja jäädä yksin. Jos heillä on ollut lapsia, he saattavat myös pelätä, että lapset suuttuvat heille heidän tekojensa vuoksi, ja sitä he luultavasti pelkäävät eniten.

6. Lapset

Tämä on luultavasti yleisin syy siihen, että pettäjät pysyvät naimisissa. He eivät halua satuttaa lapsiaan tai pelkäävät, että he voivat menettää huoltajuuden avioerossa.

On hyvin surullista, että useimmat avioparit eivät ymmärrä, että näin he saattavat vain satuttaa lapsiaan vielä enemmän. Heidän lapsensa joutuvat kuuntelemaan heidän riitojaan, ja tällä myrkyllisellä ilmapiirillä voi olla hyvin huonoja seurauksia heidän mielenterveyteensä.

7. He yrittävät vakuuttaa itselleen ja kaikille ympärillään oleville, että he tulevat muuttumaan.

Minun on myönnettävä sinulle jotain. Olen uskottoman narsistin ylpeä ex-vaimo valepuvussa. Olin 19-vuotias, kun menimme naimisiin, ja tuolloin luulin, ettei hän koskaan satuttaisi minua, koska hän rakasti minua enemmän kuin mitään muuta maailmassa.

Olinpa minä väärässä. Olimme olleet naimisissa vasta kaksi vuotta, kun sain tietää hänen petturuudestaan. Näin jatkuvasti monia varoitusmerkkejä ja punaisia lippuja, joista kaikki varoittavat, mutta kieltäydyin uskomasta sitä.

Pysyin hänen kanssaan, vaikka hän oli myöntänyt uskottomuutensa minulle. Pysyin hänen kanssaan, koska hän oli niin suuri manipuloija, joka onnistui saamaan minut ja kaikki läheisemme uskomaan, että hän muuttuisi.

Tietenkään, kuten voitte olettaa, niin ei käynyt. Puolen vuoden kuluttua hän teki sen uudelleen, ja lopulta se oli viimeinen pisara. Kun paranemisprosessini oli onnistuneesti päättynyt, tapasin jonkun, ja olen edelleen onnellisessa, sitoutuneessa suhteessa tuon miehen kanssa, ja uskon rehellisesti, että hän on se oikea.

8. Yritän välttää kiinnijäämistä

Pettäjät saattavat pysyä suhteessa kumppaninsa kanssa myös siksi, että he pelkäävät ja häpeävät kiinnijäämistä. Näin heidän on helpompi manipuloida kumppaniaan ja saada hänet uskomaan valheisiinsa, jos kumppani joskus alkaa epäillä hänen uskollisuuttaan.

Äläkä luule, että he tekevät niin, koska rakastavat sinua tai koska he pelkäävät menettävänsä sinut.

He tekevät niin vain siksi, etteivät halua muiden ihmisten ajattelevan heistä huonosti. Jos he rakastaisivat sinua niin kuin luulet heidän rakastavan, he eivät koskaan tekisi tätä sinulle.

9. He saattavat olla valepuvussa oleva narsisti.

Olipa kyseessä sitten pettävä vaimo tai aviomies, jos kyseinen henkilö pysyy naimisissa, vaikka hän pettää kumppaniaan, se voi johtua hänen narsistisesta persoonallisuudestaan. Toisin sanoen he eivät pysy kumppaninsa vaan itsensä takia – he tietävät, että se on heille paras vaihtoehto.

Ja valitettavasti he todennäköisesti jatkavat toisen naisen tapaamista tai löytävät jonkun toisen. He pettävät sinua ja valehtelevat sinulle, eivätkä he välitä lainkaan siitä, miltä se sinusta tuntuu. Miksi? Koska he ovat naimisissa olevia pelaajia.

He pysyvät kanssasi niin kauan kuin sinä sallit sen. He jatkavat tunne- ja mielenterveytesi vahingoittamista, kunnes olet saanut siitä tarpeeksesi ja ajat heidät pois elämästäsi.

10. He ovat tietoisia siitä, että heidän vaimonsa on parempi kuin toinen nainen

Mielestäni tämä on aika looginen. Useimmissa tapauksissa pettävä kumppani pysyy merkittävän toisensa kanssa, koska hän tiedostaa, ettei koskaan löydä itseään parempaa kumppania.

Pettävä aviomies pysyy naimisissa, koska hän tietää, ettei yksikään toinen nainen rakasta, kunnioita ja kohtele häntä samalla tavalla kuin hänen vaimonsa. Ja sitä hän pelkää menettävänsä enemmän kuin mitään muuta.

11. He haluavat työskennellä avio-ongelmiensa voittamiseksi.

He ovat tietoisia siitä, että he ovat tehneet virheen. He kuitenkin uskovat myös, että se tapahtui joidenkin avioliitossaan esiintyneiden ongelmien vuoksi, ongelmien, joista he eivät puhuneet eivätkä ratkaisseet niitä ajoissa.

Siksi he haluavat työskennellä näiden asioiden korjaamiseksi ja tehdä avioliitostaan jälleen terveen. He ovat onnellisia siitä, että saivat toisen mahdollisuuden, ja he todella haluavat käyttää sen parhaalla mahdollisella tavalla.

Totuus on, ettei avioelämä ole aina auringonpaistetta ja ruusuja. Kaikkien avioparien on käytävä läpi monia asioita ja esteitä, joiden kanssa heidän on painittava pelastaakseen avioliittonsa. Lohdutuksen etsiminen toisesta ihmisestä ei kuitenkaan ole eikä sen pitäisi koskaan olla vastaus.

12. Useimmissa tapauksissa he eivät ole velvollisia tekemään valintaa.

Avioliittovuosien ja kaiken sen jälkeen, mitä he ovat käyneet läpi, myös vaimo todennäköisesti haluaa antaa avioliitolleen toisen mahdollisuuden. Hän ei eroa pettävästä miehestään, koska pelkää yksinäisyyttä.

Toisaalta toinen nainen saattaa jatkaa miehen tapailua satunnaisesti, ja näin kukaan ei pakota häntä tekemään valintaa.

Valitettavasti lopulta jonkun sydän särkyy, se on varmaa.

Rakastavatko pettävät aviomiehet yhä vaimoaan?

Sekä miehet että naiset pettävät niin monista syistä, ja kyllä, yksi näistä syistä voi olla se, että he ovat lakanneet rakastamasta kumppaniaan. On kuitenkin niin monia aviomiehiä, jotka ovat pettäneet vaimoaan ja sitten vannoneet rakastavansa häntä edelleen tehdystä virheestä huolimatta.

Minun mielestäni ei voi rakastaa toista ihmistä ja satuttaa häntä niin kamalalla tavalla. Ei voi väittää rakastavansa ja välittävänsä jostakusta niin paljon ja sitten tehdä hänestä elävää helvettiä.

Jos harrastat emotionaalista suhdetta jonkun toisen kanssa, kun olet naimisissa, se on selvä merkki siitä, ettet rakasta puolisoasi samalla tavalla kuin ennen. Täysi pysäytys.

Okei, olen samaa mieltä siitä, että me kaikki teemme joskus typeriä virheitä, emmekä ole tietoisia mahdollisista seurauksista noina hetkinä. Kumppanin pettäminen tällä tavalla on kuitenkin selvä merkki siitä, että se, mitä teillä kahdella on, ei ole todellista rakkautta.

Kuinka kauan avioliitto kestää uskottomuuden jälkeen?

Se riippuu todella monista tekijöistä. Tärkein on se, ovatko molemmat kumppanit valmiita unohtamaan tapahtuneen ja jättämään sen menneisyyteen. Jos toinen osapuoli ei pysty unohtamaan puolisonsa uskottomuutta, heidän avioliittonsa on tuomittu epäonnistumaan.

Se riippuu myös siitä, onko pettävä puoliso todella katuvainen teoistaan. Jos hän ei ole 100-prosenttisen varma siitä, ettei tällaista enää koskaan tapahdu, hänen avioliittonsa ei todennäköisesti kestä kauan, koska hän pettää kumppaniaan uudelleen.

Jos molemmat kumppanit suostuvat työskentelemään kaiken tämän voittamiseksi, panostavat valtavasti avioliittonsa korjaamiseen, aloittavat pariterapian… He voivat onnistua pelastamaan avioliittonsa. Siinä tapauksessa heidän avioliittonsa kestää, kunnes Jumala erottaa heidät.

Miksi naimisissa olevat miehet pettävät, jos he ovat onnellisesti naimisissa?

Asia on niin, että he eivät ole onnellisia. No, eivät ainakaan täysin onnellisia kaikilla avioliittonsa ja perhe-elämänsä osa-alueilla.

He saattavat rakastaa puolisoaan, mutta tuntevat itsensä emotionaalisesti tai fyysisesti tyytymättömiksi. Fyysisen läheisyyden puute on luultavasti edelleen yksi tärkeimmistä syistä, miksi naimisissa olevat ihmiset pettävät kumppaniaan.

Toisaalta joillakin miehillä on yksinkertaisesti uskoton luonne, eivätkä he voi mennä sitä vastaan. He ovat liiallisen flirttailevia, ja vaikka he rakastaisivat jotakuta kuinka paljon, he eivät voi koskaan sitoutua häneen täysin.

Yhteenvetona

Mitä mieltä sinä olet? Miksi pettävät aviomiehet pysyvät naimisissa? Johtuuko se siitä, että he haluavat pelastaa itsensä vai siitä, että he haluavat pitää perheensä kasassa?

Toivottavasti mielipiteeni on väärä, mutta mielestäni pettävät aviomiehet pysyvät naimisissa vääristä syistä. Ja valitettavasti he vahingoittavat tällä tavoin jatkuvasti itseään ja läheisiään.

Kun joku syyllistyy tällaiseen pettämiseen sellaista ihmistä kohtaan, jolle hän on vannonut olevansa uskollinen koko elämänsä ajan, hän ei yksinkertaisesti voi jatkaa elämän kulkua kumppaninsa kanssa. Ennemmin tai myöhemmin, ja halusivat he sitä tai eivät, heidän tiensä eroavat toisistaan.