Skip to Content

Miten Saada Hänet Tuntemaan Pahoillensa Ilman Sanoja

Miten Saada Hänet Tuntemaan Pahoillensa Ilman Sanoja

Miehet sanovat aina, että naiset ovat monimutkaisia olentoja, ja se on kai reilua, kun se tulee ihmisryhmältä, joka tuskin pystyy keskittymään useampaan kuin yhteen tehtävään (jos ette usko minua, katsokaa itse – se on todistettu).

En sano, että on välttämättä huono asia, että he ajattelevat näin, mutta se alkaa ärsyttää. Se, että haluaa, että tunteensa tunnustetaan, ei ole monimutkaista, sen pitäisi olla normaalia.

Jos miehesi tekee jatkuvasti samaa asiaa uudestaan ja uudestaan ja kohtelee sinua jatkuvasti huonosti, sinun on saatava viestisi perille olematta tungetteleva ja vaikuttamatta tarvitsevalta.

Siksi sinun on saatava hänet tuntemaan pahoillensa ilman sanoja – ja minulla on idioottivarma menetelmä.

Okei, olet luultavasti kuullut tämän ennenkin, mutta vain siksi, että se toimii – lopeta olemasta saatavilla. Se on melko yksinkertaista.

Lakkaa käyttäytymästä kuin hän ei olisi tehnyt mitään väärää. Sinun on muutettava käyttäytymistäsi, jotta asiat muuttuisivat, toisin sanoen – lakkaa olemasta saatavilla.

Jos hän kohtelee sinua kuin toissijaista ajatusta, miksi sinun pitäisi kohdella häntä ensisijaisena? Kun vain toinen panostaa suhteeseen, epätasapaino vahingoittaa lopulta sitä, joka antaa enemmän.

Kaikki haluavat huomiota, ja he haluavat sitä erityisesti siltä ihmiseltä, jota rakastavat. Kun he eivät saa sitä, he alkavat kysyä itseltään, miksi.

Juuri sitä sinä haluat. Haluat, että hän menee ja avaa kaikki kansiot mielessään löytääkseen virheen, joka on aiheuttanut tämän huomion puutteen.

Kun hän on miettinyt sitä, hän miettii myös niitä tekojaan, jotka johtivat siihen, ja lopulta myöntää olleensa väärässä.

Kun hän on pahoillaan, varmista, että saat hänet ymmärtämään, miltä hänen toimintansa sai sinut tuntemaan ja miksi se on sietämätöntä.

Seuraava vinkki on tavallaan helpompi lähestymistapa ensimmäiseen menetelmään verrattuna, ainakin sinulle.

Jos olet päättänyt tehdä itsesi saavuttamattomaksi, sinun on oltava vakuuttava ja varmistettava, ettet huku tunteisiin, jotka saattaisivat pudottaa sinut kurssilta.

Siksi tarvitset ystäviäsi. Hengaile porukkasi kanssa. Anna heidän viedä ajatuksesi pois hänestä. Älä aliarvioi hyvän seuran ja hauskanpidon merkitystä.

Muistat, miten hyvä on olla oma itsensä ilman tarvetta selitellä kaikkea tekemistäsi.

Anna itsesi pitää hauskaa ja varmista, että näytät upealta sitä tehdessäsi. Käytä aikaa ulkonäöstäsi huolehtimiseen, koska haluat tuntea olosi hyväksi ja itsevarmaksi ja haluat, että hän näkee sinut sellaisena.

Ulkonäöstä huolehtiminen vain tuntuu hyvältä. Se on kuin investoisi energiaa itseesi; se on itsesi arvostamista.

Muistuta häntä siitä, kuka olet ja miksi et tarvitse häntä. Ole hurja. Itseluottamus on viehättävin asia ihmisessä, ja se on piirre, joka saa ihmiset kaipaamaan seuraasi.

Laita hänet muistamaan, miksi hän alun perin ihastui sinuun – ja pahoittamaan mielensä, koska hän ei voinut nähdä sitä koko ajan.

Miten sinun pitäisi käyttäytyä, kun olet hänen seurassaan? Jos näet hänet, älä jätä häntä huomiotta – esitä viileää. Monet neuvovat, että on hyvä olla välittämättä miehestä, mutta olen eri mieltä.

Jos jätät hänet huomiotta, se vain ärsyttää häntä, eikä hän tule katumaan.

Mitä viileästi leikkiminen oikeastaan tarkoittaa? Tärkeintä on käyttäytyä normaalisti mutta vähemmän innostuneesti. Älä kerro liikaa, älä osallistu liikaa. Varmista, että hän ymmärtää, ettei hän ole universumisi keskipiste.

Älä muuten lähetä hänelle tekstiviestiä tai soita hänelle takaisin heti viestin saatuasi. Kieltäydy toisinaan, kun hän pyytää sinua ulos.

Mikä tärkeintä, pidä itsesi kiireisenä. Tee uusia asioita kertomatta hänelle. Hän ei luultavasti pidä siitä, mutta se saa hänet ihmettelemään.

Kaiken kaikkiaan itsenäisyys ja itseluottamus ovat parhaita tapoja näyttää ihmisille, ettet tarvitse heitä, ja saada heidät siten ymmärtämään, miksi he tarvitsevat sinua.

Se, että olet paras itsesi ilman häntä, saa hänet katumaan. Jos hän on todella pahoillaan, saat tietää siitä, koska hän lopulta avautuu.

Älä lakaise asioita maton alle – toimi sen mukaan, mistä et pidä, sillä vain siten voit saada suhteen toimimaan.