Skip to Content

14 Nokkelaa Asiaa, Kun Hän Ei tekstaa Takaisin Päiväkausiin

14 Nokkelaa Asiaa, Kun Hän Ei tekstaa Takaisin Päiväkausiin

On hyvin vaikea tietää, mitä tehdä, kun hän ei vastaa tekstiviesteihin päiväkausiin ja olet jo aivan rakastunut häneen.

Et ole varma, pitäisikö sinun ottaa häneen yhteyttä sosiaalisessa mediassa vai soittaa hänelle. Alat miettiä: Odottaako hän, että lähetän hänelle ensin tekstiviestin?

Kamppailet etsiessäsi vastauksia niin moneen päässäsi pyörivään kysymykseen, mutta et löydä mitään ratkaisua.
Lopeta turhautuminen. Lähettämällä hänelle nämä kolme viestiä teet hänestä sinun niin kauan kuin haluat hänet.

Etsit parisuhdeneuvoja kaikista mahdollisista paikoista, mutta et silti tiedä, mitä tehdä.

Haluat häntä niin paljon, mutta et tiedä, onko hyvä idea soittaa hänelle tai lähettää hänelle tekstiviestiä.

Niinpä saat itsesi kiinni siitä, että tuijotat tyhjää ruutua, kun hän on luultavasti jossain pitämässä hauskaa eikä ajattele sinua lainkaan.

Et tiedä, milloin viimeksi sinusta on tuntunut tältä, ja vaikka kuinka yrität, et yksinkertaisesti pysty lopettamaan hänen ajattelemistaan.

Mutta älä enää murehdi, sillä jokaiseen ongelmaan on olemassa ratkaisu.

Mainitsen vain muutamia fiksuimpia asioita, joita voit tehdä, kun hän ei vastaa tekstiviesteihin päiväkausiin. Mennään siis asiaan!

1. Älä tekstaa hänelle missään tapauksessa

Jos kaveri ei ole lähettänyt sinulle tekstiviestiä takaisin päiväkausiin, sinä luultavasti sekoat ja haluat tietää, mitä hänelle tapahtuu. Tiedän, että ajattelet soittaa tai tekstata hänelle, mutta usko pois, se on pahinta, mitä voit tehdä.

Jos hän ei ole tekstannut päiväkausiin, sinun ei pitäisi olla se, joka murtaa jään ja soittaa hänelle kuin hullu. Sen sijaan jätä hänet rauhaan ja anna hänen tekstata sinulle takaisin, kun hän päättää niin tehdä.

En tarkoita, että sinun pitäisi olla huolissasi hänestä ja juosta hänen luokseen heti, kun hän soittaa.

Tarkoitan vain, että sinun ei pitäisi menettää arvokkuuttasi ja juosta sellaisen miehen perässä, joka ei välitä sinusta pätkääkään. Jos merkitset hänelle jotain, hän varmistaa, että hän tekstaa sinulle, koska hän tietää, että ajattelet häntä.

Mutta jos hänellä ei ole aikaa edes soittaa yhtään puhelua, on selvää, että olet hänelle pelkkä hetki ja että hänellä on todennäköisesti joku muu. Kun hän siis vihdoin soittaa tai tekstaa, tiedät, mitä tehdä.

Ainoa asia, jonka voit sanoa hänelle, on se, että hänen olisi pitänyt nähdä vähän vaivaa ja että hänen käytöksensä ei ole jotain, mitä et tule koskaan suvaitsemaan parisuhteessa.

Sinun pitäisi kertoa hänelle, että et ole joku, jota hän voi kiertää pikkusormensa ympäri, että hän voi jatkaa elämäänsä, koska sinä et aio tuhlata minuuttiakaan kallisarvoisesta ajastasi hänen kanssaan.

2. Älä edes ajattele häntä

Jos mies on lakannut vastaamasta tekstiviesteihisi, sinun pitäisi tietää, että jokin on pielessä. Jos olet kiinnostunut tytöstä, haluat viettää hänen kanssaan mahdollisimman paljon aikaa.

Soitat hänelle ja lähetät hänelle tekstiviestejä nähdäksesi, mitä hän tekee. Teet kaikkesi saadaksesi hänet puolellesi. Teet hänelle mukavia asioita, jotta hän tuntee itsensä erityiseksi.

Mutta jokainen mies, joka lakkaa tekemästä tällaisia mukavia asioita, ei ole kiinnostunut naisesta.

Jos hän ei siis ajattele sinua, miksi sinun pitäisi ajatella häntä? Miksi vaivaisit nättiä päätäsi miehen takia, joka ei osaa päättää, mitä haluaa?

Tiedän, että on vaikeaa lakata ajattelemasta jotakuta, jota kohtaan sinulla oli tunteita, mutta sinun on ajateltava itseäsi ja elämääsi.

Annatko yhden myrkyllisen miehen tuhota kaiken sen, mitä olit rakentamassa tähän mennessä? En usko niin. Elämässä ei ole kyse vain yhdestä miehestä. Elämä antaa sinulle niin monia mahdollisuuksia, ja sinun pitäisi valita itsellesi paras.

Sen miettiminen, mitä tapahtui ja miksi hän ei ole lähettänyt tekstiviestiä, ei ratkaise ongelmaasi. Se vain vie sinulta rauhan ja tunnet olosi paskaksi.

Ja sitä et ansaitse. Et ansaitse tuijottaa tyhjää ruutua.

Ansaitset miehen, joka rakastaa ja hyväksyy sinut juuri sellaisena kuin olet. Älä siis tyydy ennen kuin löydät miehen, jonka rakkaus tuntuu kodilta.

3. Pidä hauskaa ja varmista, että hän tietää sen

Jos mies ei tekstaa sinulle takaisin päiväkausiin etkä tiedä, mistä on kyse, sinun pitäisi tietää, että se on hänen vikansa. Elleivät ulkomaalaiset kidnappaa häntä, hänellä ei ole tekosyytä lopettaa tekstailu sinulle.

Mutta jos hän on menettänyt kiinnostuksensa eikä halua enää tekstata sinulle, sinun ei pitäisi olla huolissasi, koska se ei ole iso asia. Jos hän loukkasi sinua ja sinusta tuntuu kamalalta, älä anna hänen nähdä sitä. Pidä sen sijaan hauskaa ja varmista, että hän tietää sen.

Voit julkaista hulluja kuvia illanvietostanne sosiaalisen median sivustoilla tai tehdä hulluja asioita hänen ystäviensä edessä. He kertovat hänelle varmasti, että he näkivät sinut ja että sinulla oli hauskaa.

Ehkä se kauhea tunne siitä, että hän on menettänyt kiinnostuksensa sinuun, ei katoa noin vain, mutta ainakin sinulla on hauskaa ja unohdat hänet hetkeksi.

Jos hän lähettää sinulle tekstiviestin nähtyään, että sinulla on hauskaa ilman häntä, älä ole käytettävissä noin vain.

Laita hänet odottamaan aivan kuten sinä odotit häntä. Se tekee hänet luultavasti hulluksi, mutta se on vähintä, mitä hän ansaitsee kohdeltuaan sinua niin huonosti.

Näytä hänelle, että sinulla on muitakin vaihtoehtoja ja että voit myös kävellä pois. Mitä ikinä teetkin, älä anna hänen nähdä sinun kärsivän, koska et halua hänen ajattelevan, että välität yhä ja että hän loukkasi sinua.

Näytä hänelle, että pärjäät hyvin omillasi ja että et halua miestä, joka ei tiedä, mitä haluaa elämältään.

4. Keskity itseesi

Parasta, mitä voit tehdä, kun hän ei tekstaa takaisin päiväkausiin, on keskittyä itseesi. Jos hän välittäisi, hän varmistaisi, että tiedät sen.

Mutta jos hän lopetti tekstailun yllättäen, se tarkoittaa, että hän ei ollutkaan niin kiinnostunut sinusta kuin alussa väitti. Ja rehellisesti sanottuna et voi tehdä asialle paljoakaan.

Voit päättää jatkaa elämääsi tai pitää kiinni jostain, mikä ei ollut alusta asti aitoa. Siksi sinun on lakattava ajattelemasta häntä ja alettava sen sijaan ajatella itseäsi.

Sinun on ymmärrettävä, että tuhlasit kallista aikaasi ollessasi hänen kanssaan, ja nyt on aika ajatella vain omia tarpeitasi.

Jos joku ei saa sinua tuntemaan oloasi hyväksi, sinun pitäisi päästää hänet menemään. Tiedän, että se voi olla aluksi hieman vaikeaa, mutta jonkin ajan kuluttua tulet kiittämään itseäsi siitä, että olet tehnyt oikean päätöksen.

Elämä on kaunista, ja on niin paljon mukavia asioita, joita voit tehdä tai kokeilla. Älä anna yhden huonon miehen käytöksen saada sinua itkemään itsesi uneen. Älä anna tuon ääliön varastaa sisäistä rauhaa. Usko minua, hän ei ole sen arvoinen.

Sen sijaan, että jäät kotiin ihmettelemään, miksei hän ole lähettänyt viestiä, mene ulos ystävien kanssa ja nauti elämästä. Ja ei hätää, voit kiittää minua myöhemmin.

5. Varmista, ettet tekstaa hänelle humalassa

Tiedän, tiedän, voit todella vaikuttaa tähän, kun olet humalassa, mutta siksi sinulla on ystäväsi pitämässä sinusta huolta, kun et pysty siihen.

Olen varma, että kerrot aina parhaille ystävillesi, mitä elämässäsi tapahtuu, ja jos pyydät heitä varmistamaan, ettet tekstaa hänelle, he tekevät sen.

He haluavat sinulle parasta ja tekevät kaikkensa saadakseen sen kauniin hymyn takaisin kasvoillesi. Useimmat tytöt tekevät kännissä tekstiviestejä erotilanteessa, mutta se on pahinta, mitä voit tehdä.

Jos teet niin, näytät hänelle vain, ettet välitä itsestäsi yhtään ja hyväksyt kaikki hänen sääntönsä.

Tekstailemalla kännissä saat hänet uskomaan, että hän oli oikeassa, että hän voi kadota päiviksi ilmoittamatta sinulle, missä hän on, ja selvitä siitä.

Tiedä vain, että tämä ei saa sinua tuntemaan oloasi hyväksi ja että tällainen käytös ei ole normaalia vakaalle ja terveelle suhteelle.

6. Jätä hänet huomiotta, jos hän joskus soittaa sinulle

Yksi fiksuimmista asioista, jonka voit tehdä, kun hän ei vastaa tekstiviesteihin päiväkausiin, on jättää hänet kokonaan huomiotta, kun hän lopulta muistaa sinut.

Ei ole väliä, soittaako hän sinulle tai lähettääkö hän tekstiviestin, älä vastaa.

Näytä hänelle, ettei hän voi käyttäytyä noin kanssasi ja että arvostat itseäsi tarpeeksi polttaaksesi kaikki sillat välillänne.

Jättämällä hänet huomiotta kerrot hänelle enemmän kuin puhumalla hänelle oikeasti.

Hän saattaa kuulla osan sanoistasi ja jättää osan huomiotta, mutta kun alat antaa hänelle hiljaista kohtelua, hän tajuaa, mitä on tehnyt.

Tiedän, että tällaiset tilanteet voivat satuttaa paljon, mutta jos ajattelet asiaa, huomaat, että on parempi, että tämä tapahtui ennen kuin mitään vakavaa tapahtui.

Jos olisitte naimisissa ja teillä olisi lapsia ja hän tekisi jotain tällaista, se satuttaisi sinua niin paljon. Jos kuitenkin olette vasta suhteen alussa, pääset hänestä yli nopeammin kuin uskotkaan.

Älä siis ole surullinen – elämä on edessäsi ja meressä riittää kalaa.

Mitä ikinä teetkin, älä menetä uskoasi rakkauteen, sillä rakkaus on maailman kaunein asia. Se, että yksi mies oli paha, ei tarkoita, että kaikki muutkin ovat samanlaisia.

Kun paranet kunnolla, olet valmis jollekin uudelle. Mutta ennen kuin kaikki tapahtuu, anna itsellesi aikaa parantua kunnolla.

7. Näytä hänelle, mitä hän menetti

Jos haluat kostaa miehelle, joka juuri lopetti tekstiviestittelyn kanssasi, voit tehdä pari asiaa. Helpoin tapa saada hänet katumaan menettämistäsi on näyttää hänelle, mitä hän menetti. Mitä se tarkoittaa?

Se tarkoittaa, että sinun pitäisi olla paras versio itsestäsi. Pukeudu tappavasti, pidä hauskaa niin kuin et ole koskaan pitänyt ja nauti elämästäsi. Jos näet hänet klubilla tai kahvilassa, käyttäydy kuin onnellisin ihminen maailmassa.

Usko minua, onnellisuutesi satuttaa häntä enemmän kuin mikään muu, mitä voit sanoa hänelle. Älä anna hänen nähdä turvonneita kasvojasi kaikista kyynelistä, joita olet itkenyt hänen vuokseen.

Älä anna hänen nähdä surua silmissäsi, koska todella välitit hänestä, mutta hän piti sinua itsestäänselvyytenä.

Mitä ikinä teetkin, älä anna hänelle iloa siitä, että hän näkee, miten paljon sinua sattuu, koska hän ei ollut paikalla. Jos hän oli tarpeeksi tyhmä kävelläkseen pois, sinun pitäisi olla tarpeeksi fiksu päästää hänet menemään.

Mies, joka ei näe, miten upea olet suhteenne alussa, ei ansaitse saada sinua.

Hän ei koskaan pystyisi tekemään sinua onnelliseksi. Hänen kanssaan et koskaan kokisi sitä vintage-rakastusta ja etsisit aina jotain, mitä et voisi koskaan saada.

Sen sijaan, että antaisit hänelle vielä yhden tilaisuuden, jatka elämääsi ja jätä hänet kärsimään, kun hän tuntee, millaista on elää ilman sinua.

8. Pidä hauskaa toisen miehen kanssa

Hyvä tapa osoittaa hänelle, että olet päässyt hänestä yli, kun hän ei tekstaa sinulle takaisin päiväkausiin, on yksinkertaisesti korvata hänet toisella miehellä.

Jos haluat hänen tuntevan olonsa huonoksi aivan kuten sinusta silloin, kun hän ei ollut paikalla, varmista vain, että hän tietää, että sinulla on joku muu elämässäsi ja että et aio istua huoneessasi ja itkeä koko päivää.

Näytä hänelle, että aiot jatkaa elämääsi ja että löydät miehen, joka oikeasti välittää sinusta.

Voit julkaista kuvia sinusta ja uudesta miehestäsi sosiaalisen median sivustoilla, jotta exäsi voi nähdä ne ja tajuta, ettei hän oikeasti pystynyt satuttamaan sinua.

Näytä hänelle, että kaikesta siitä huolimatta, mitä hän on sinulle tehnyt, sinulla on yhä rohkeutta ja voimaa jatkaa eteenpäin kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

Teeskentele, että olet super kiireinen ja että sinulla on niin paljon tekemistä, koska se saa hänet miettimään, mitä elämässäsi tapahtuu.

Paras parisuhdeneuvo, jonka voit koskaan saada, on vain jatkaa elämääsi sen jälkeen, kun jotain tällaista on tapahtunut.

Joskus sinun tarvitsee vain olla onnellinen saadaksesi hänet maksamaan kaikesta siitä, mitä hän teki sinulle. Sinusta tulee mahtava olo ja hänestä tuntuu paskalta, koska hän menetti sinut ennen kuin hänellä oikeastaan edes oli sinua.

9. Hyväksy se, että hän menetti kiinnostuksensa

Jos et ole kuullut hänestä päiväkausiin, sinun on hyväksyttävä, mitä tapahtui. Sinun pitäisi tietää, että miehet eivät koskaan jätä naista huomiotta, jos he ovat kiinnostuneita hänestä.

Vain ne, jotka eivät halua mitään hänen kanssaan, käyttäytyvät näin. Jos hän siis kuuluu niihin, jotka aloittivat jotain ja nyt hän ei vastaa tekstiviesteihin, tiedä vain, että hän menetti kiinnostuksensa.

Mutta vaikka hän olisikin, se ei ole iso asia. Hän ei oikeastaan tiedä, millainen nainen olet, koska hän ei viettänyt tarpeeksi aikaa tutustuakseen sinuun paremmin.

Se on hänen menetyksensä, usko pois, eikä sinun kannata hikoilla pikkuasioista. Sen sijaan sinun pitäisi vain hyväksyä se merkkinä ja jatkaa elämääsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Älä vaivaa päätäsi sillä, miksi näin kävi. Älä ajattele, että kaikki oli sinun syytäsi. Ei se ole. Hän on vain joku, joka ei pystynyt päättämään, mitä haluaa, ja siksi tämä tapahtui alunperin.

Anna hänen jatkaa elämäänsä ja sinä teet kaikkesi nauttiaksesi omastasi.

10. Tunne arvosi

Jos olet tilanteessa, jossa hän ei tekstaa sinulle takaisin päiväkausiin, viimeinen asia, mitä sinun pitäisi tehdä, on syyttää itseäsi. Sinun ei pitäisi ajatella, että kaikki on sinun syytäsi ja että sinä olet suhteen ongelma.

Ajattele hieman häntä ja niitä asioita, joita hän on tehnyt (tai paremmin sanottuna ei ole tehnyt) puolestasi. Jos hän olisi ponnistellut, et varmasti seisoisi siinä miettimässä, mikä meni pieleen.

Kaikkien näiden asioiden takia sinun pitäisi tietää arvosi. Jos tiedät, millainen nainen olet, et kärsi niin paljon. Tiedän, että on vaikea päästä yli hänestä, varsinkin jos olette seurustelleet jonkin aikaa, mutta kyllä se lopulta järjestyy.

Jos sinulla on tarpeeksi itsetuntoa ja rohkeutta päästää hänestä irti, pärjäät kyllä. Vain jos luulet, ettet voi jatkaa elämääsi ilman häntä, päädyt onnettomaan suhteeseen, jossa ääntäsi ei kuulla.

Ja se on viimeinen asia, jonka haluat tapahtuvan. Joten sen sijaan, että itket ja murehdit, miksi hän jätti sinut ja miksi hän ei ota sinuun yhteyttä, jatka eteenpäin kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Mitä nopeammin totut tällaisiin tilanteisiin, sitä helpompaa se on sinulle.

11. Älä anna hänen tehdä sinusta hölmöä.

Vaikka hän olisi lopettanut tekstiviestittelyn, hän voi silti yrittää tehdä sinusta pellen ja kertoa, että hän yritti tavoittaa sinua, mutta ei pystynyt.

Jos annat hänen selvitä tällaisella tarinalla, tiedä, että hän huomaa, että hän voi käyttää sinua hyväkseen, ja hän tekee niin aina, kun haluaa.

Jotkut miehet ovat todella hyviä manipuloijia ja ovat niin kokeneita siinä mitä tekevät. Heillä ei ole mitään ongelmaa katsoa sinua silmiin ja valehdella.

He hallitsevat tuon taidon, eikä ole mitään keinoa huomata, että he venyttävät totuutta.

Jos miehesi on sellainen, hän yrittää vakuuttaa sinulle, että hän yritti tavoittaa sinua kännykälläsi, mutta et koskaan vastannut puhelimeen.

Hän keksii tarinan, joka vaikuttaa niin uskottavalta, että alat kysyä itseltäsi, oletko tulossa hulluksi. Tiedä vain, että tämä on taktiikka, jota kaikki manipuloijat ja narsistit käyttävät, ja sinun kannattaa varoa sitä.

Mitä ikinä teetkin, älä usko sanaakaan hänen suustaan.

Mies, joka katoaa päiviksi ja käyttäytyy palattuaan täysin normaalisti, ei ansaitse paikkaa elämässäsi eikä sydämessäsi.

12. Älä riitele hänen kanssaan

Tiedän, että sattuu, kun hän ei vastaa tekstiviesteihin päiväkausiin, mutta viimeinen asia, mitä tarvitset, on riidellä hänen kanssaan. Ajattele asiaa.

Jos soitat hänelle ja alat riidellä, hän syyttää sinua kaikista ongelmistanne ja kertoo, että hän tarvitsi tilaa ja siksi hän ei lähettänyt sinulle viestiä.

Menetät itsehillintää, hermostut ja alat huutaa hänelle. Mutta kun ajattelet asiaa tarkemmin, et todellakaan tarvitse tuota stressiä elämääsi.

Miksi tuhlaisit kallista aikaasi ja hermojasi mieheen, joka ei ansaitse sinua?

Miksi tekisit itsellesi pahaa, vaikka tiedät, ettei se muuta yhtään mitään? Joten jätä asia sikseen, jooko?

Älä alennu niin alas ja riitele hänen kanssaan, koska sitä hän haluaa. Hän haluaa manipuloida sinua ja saada sinut tuntemaan olosi huonoksi itsestäsi.

Mutta tiedän, että olet fiksumpi ja että et anna hänen tehdä sitä. Sen sijaan, että riitelet hänen kanssaan, jätä hänet huomiotta, koska hänen kaltaisilleen ihmisille tietämättömyys on paras kosto.

Jätä hänet vain rauhaan äläkä anna hänen pelotella sinua. Tiedän, että hän haluaa sitä, mutta sinun pitäisi olla häntä fiksumpi äläkä anna hänen pelata peliään.

Näytä hänelle, ettei hän voi pelleillä kanssasi ja ettet usko hänen paskapuheitaan noin vain.

Kun hän näkee, että sinusta ei tule yhtä hänen uhreistaan, joita hän voi käyttää henkisesti ja psyykkisesti hyväksi, hän perääntyy ja antaa sinun elää elämääsi rauhassa.

Ja usko minua, se on kaikki mitä tarvitset ollaksesi onnellinen.

13. Älä edes hyväksy hänen tapaamistaan henkilökohtaisesti

Jos hän päätti ottaa sinuun yhteyttä niin pitkän ajan kuluttua, jotta voisit tavata hänet henkilökohtaisesti, neuvoni on, että älä tee sitä.

On liian myöhäistä korjata asioita nyt, kun se on hänelle sopivaa. Hänen olisi pitänyt olla tukenasi silloin, kun tarvitsit häntä kipeästi.

Hänen olisi pitänyt olla siellä lähettämässä sinulle tekstiviestiä takaisin, kun tuijotit tyhjää ruutua murehtimalla, onko hän kunnossa.

Älä anna hänen kohdella sinua kuin paskaa äläkä hyväksy hänen typeriä tekosyitään. Jos hän haluaisi olla kanssasi, hän tekisi niin.

Mutta jos hän meni inkognitoon joksikin aikaa ja päätti ottaa sinuun yhteyttä, kun hänellä ei ollut ketään, jonka kanssa pitää hauskaa, älä ole käytettävissä.

Koska jos teet niin, lähetät hänelle viestin, jota et todellakaan halua. Jos hyväksyt kaikki hänen valheensa, annat hänelle vain ymmärtää, että hän voi saada mitä tahansa, kun hän haluaa.

Usko minua, sellaista naisen ei pitäisi saada mieheltä, jonka kanssa hän on suhteessa.

Jokainen nainen tarvitsee kunnioitusta, rakkautta, hellyyttä ja ymmärrystä. Jos sinulla ei ole sitä nyt, et saa sitä myöskään myöhemmin. Ole kiltti, älä koskaan unohda sitä.

14. Jatka elämääsi

Parasta, mitä voit tehdä, kun hän ei vastaa tekstiviesteihin päiväkausiin, on vain jatkaa elämääsi.

Jos hän ei halua sinun olevan osa hänen elämäänsä, se on täysin ok, eikä sinun kannata tehdä siitä suurta numeroa. Miksi sinun pitäisi olla huolissasi miehestä, joka ei edes soita kertoakseen sinulle, ettei hän tunne mitään sinua kohtaan?

Hänen olisi pitänyt tehdä niin, jos hän välittää sinusta, mutta hänen oli helpompi vain kadota ilman selitystä. Siksi sinun pitäisi unohtaa hänet ja jatkaa elämääsi.

Tiedän, ettei ole helppoa saada häntä pois mielestäsi, mutta on niin monia asioita, joita voit tehdä helpottaaksesi tätä prosessia itsellesi.

Suurin ongelma on tehdä päätös, että et halua olla missään tekemisissä hänen kanssaan. Mutta mutta kun teet sen, asiat eivät ole niin huonosti.

Opit elämään ilman häntä. Menet ulos ystävien kanssa ja teet vihdoin kaikkia niitä hienoja asioita, joita olet aina halunnut kokeilla.

Et enää keskity häneen, vaan pääpaino on tällä hetkellä sinussa. Ja usko minua, se on parasta, mitä sinulle voi tapahtua.

Kun otat muutoksen vastaan elämässäsi, olet vihdoin onnellinen.