Skip to Content

Kuinka Saada Henkisesti Tavoittamaton Mies Rakastumaan: 5 Keinoa Tehdä Se

Kuinka Saada Henkisesti Tavoittamaton Mies Rakastumaan: 5 Keinoa Tehdä Se

Vaikka olet yrittänyt välttää sitä, olet rakastunut mieheen, joka on selvästikin henkisesti tavoittamattomissa tai hajalla etkä yksinkertaisesti tiedä, kuinka näyttää rakkautesi häntä kohtaan oikealla tavalla, kuinka näyttää hänelle, että hän voi luottaa sinuun ja mikä tärkeintä – kuinka saada hänet rakastamaan sinua.

Sinä kyselet itseltäsi, kuinka saada tämä henkisesti tavoittamaton mies rakastumaan sinuun. Ajan myötä olet alkanut tuntea itsesi toivottomaksi ja avuttomaksi, koska sinulla ei ole vastausta tähän kysymykseen.

Mutta mitä sinä et tiedä, on se, että on olemassa keinoja ja toimivia tapoja voittaa tällainen mies puolellesi. Ja tässä on 5 niistä.

1. Näytä hänelle, että olet hänen ystävänsä

Yksi ensimmäisistä treffailu-ohjeista silloin, kun kysymys on saada henkisesti tavoittamaton mies rakastumaan sinuun ei ole esittää itseäsi hänen potentiaalisena tyttöystävänään.

Tiedän, että lopullinen tavoitteesi on saada tästä miehestä poikaystävä tai jopa mennä hänen kanssaan naimisiin lopulta, mutta jos näytät kaikki korttisi saman tien, tämä mies saattaa säikähtää ja hän voi juosta karkuun luotasi ennen kuin antaa sinulle mahdollisuuden näyttää kaiken sen, mitä sinulla on tarjota.

Joten jos haluat häneen henkisen yhteyden, sinun tulee näyttää hänelle, että sinä et halua olla vain hänen rakastajansa – vaan haluat olla myös hänen ystävänsä. Tämän miehen tulee tuntea sinut ihmisenä ennen kuin hän tutustuu sinuun mahdollisena tyttöystävänään.

Sinun tulee ymmärtää, että hän ei koskaan tietoisesti päästä sinua elämäänsä niin kauan, kuin hän näkee sinun haluavan hänen sitoutua, koska hän näkee sen niin, että viet häneltä hänen vapautensa. Tämän vuoksi hänen tulee nähdä sinun ominaisuutesi ennen tätä. Hänen tulee nähdä sinut ihmisenä, johon hän voi luottaa ja hänen tulee nähdä sinut hänen tukenaan elämän läpi.

Kun te kaksi vietätte aikaa yhdessä ja kun alatte luoda henkistä sidettä, hän alkaa kasvattaa tunteitaan sinua kohtaan ilman, että hän on siitä edes tietoinen. Tämä on ainoa tapa päästä tämän miehen ihon alle. Hän hyväksyy sinut osaksi elämäänsä.

Ajan myötä hän tottuu sinuun ja hän ei pysty kuvittelemaan yhtäkään päivää ilman sinua ja se on tavoite, johon tähtäät.

2. Älä painosta häntä liian paljon

Tiedän, että sinä haluat sitoutua. Sinä uskot siihen ja haluat vakaan parisuhteen ja luonnollisesti haluat miehen rinnallasi tietävän tämän ja toivot, että hän haluaa samaa.

Mutta valitettavasti asiat eivät toimi tällä tavoin silloin, kun tavoittelet henkisesti tavoittamatonta miestä. Koska kun mies on henkisesti tavoittamattomissa, hän juoksee pakoon lujaa heti kun hän kuulee sanan ’sitoutuminen’, ’yksinoikeus’ tai ’parisuhde’, koska hänellä on sitoutumis-kammo.

Joten et yksinkertaisesti tiedä, mitä tehdä. Sinä et halua pelata hänen kanssaan pelejä ja haluat hänen tietävän sinun odotuksesi tältä parisuhteelta.

Vaikka siinä ei ole mitään väärää, että kerrot puolisollesi, mitä sinä haluat, mutta jos tämä mies on henkisesti tavoittamattomissa, varmistu, ettet painosta häntä liikaa, koska se saattaa vaikuttaa kielteisesti.

Sen sijaan, että jatkuvasti juttelet hänelle asioista teidän välillänne, käy hänen kanssaan vakava keskustelu aiheesta ja näe, missä on sinun paikkasi. Tämän jälkeen anna ajan tehdä tehtävänsä ja salli asioiden mennä eteenpäin omalla voimallaan.

Totuus on, että henkisesti tavoittamaton mies ei halua painostusta tai pakottamista mihinkään ja he pakenevat heti, kun tuntevat jonkun tekevän näin.

Viimeinen asia, jota haluat, on olla liian takertuva, tarvitseva tai epätoivoinen tämän miehen silmissä. Sen lisäksi, vaikka hän suostuu sitoutumaan sinuun, et halua tietää tämän tapahtuneen siksi, että sinä pakotit hänet siihen etkä halua hänen tekevän mitään sellaista, mitä hän ei oikeasti halua tehdä.

3. Älä puhu tulevaisuudesta

Jos mietit, kuinka saada henkisesti tavoittamaton mies rakastumaan, sinun tulee oppia nauttimaan elämästäsi tässä hetkessä ja sinun tulee tehdä parisuhteestasi hänen kanssa niin mahtavaa kuin pystyt nyt, ilman sen miettimistä, mitä huomenna saattaa tapahtua, koska tämä on ainoa tapa saada hänet pysymään.

Kyllä, tämä mies on todennäköisesti rikki ja kantaa suurta henkistä taakkaa menneisyydestä, mutta jos oikeasti haluat saada hänet rakastamaan itseäsi ja jos haluat tämän parisuhteen toimivan, sinun tulee lopettaa ajattelemasta asioita, jotka tekivät hänestä tällaisen ja aiheutti lopputuloksen.

Ja tiedän, että sinä haluat suunnitella tulevaisuuttanne ja että sinä haluat tietää, onko tämä mies, joka pystyy kulkemaan kanssasi läpi elämän, mutta jos jatkuvasti mainitset tästä hänelle ja jatkuvasti kyselet häneltä hänen tulevaisuuden suunnitelmiaan, sinä pelotat hänet tiehesi.

Sinä tiedät, missä vaiheessa tämä mies on nyt ja hän on todennäköisesti tehnyt sen sinulle täysin selväksi, ettei hän halua parisuhdetta tällä hetkellä. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla oli vaihtoehtoina lähteä pois tai hyväksyä hänen päätöksensä.

Sinä pysyit tämän miehen rinnalla, joten se tarkoitti, että sinä hyväksyit hänen ehtonsa.

Joten paras vaihtoehto sinulle on nauttia tästä hetkestä ja elää päivä kerrallaan. En sano sinulle, että sinun tulee hylätä tulevaisuutesi kokonaan – ohjeistan vain, ettet kuormita tällä asialla itseäsi liikaa, koska se pilaa jokaisen mahdollisuutesi tämän miehen kanssa.

4. Näytä hänelle voit elää ilman häntä

Kun seurustelet miehen kanssa, jota kohtaan sinulla on tunteita, haluat viettää jokaisen hetken hänen kanssaan ja haluat hänen tietävän, kuinka paljon sinä rakastat ja tarvitset häntä. Mutta sinun tulee tietää, että useimmat miehet rakastuvat henkisesti vahvoihin naisiin, jotka näyttävät heille, etteivät he tarvitse miestä ollakseen kokonainen.

Siksi jos haluat saada kenen tahansa miehen, erityisesti henkisesti tavoittamattomissa olevan, rakastumaan sinuun, sinun tulee näyttää hänelle, ettei hän ole sinulle pakollinen.

Kyllä, sinulla on vahvoja tunteita häntä kohtaan, mutta se ei tarkoita, että sinä jahtaat häntä tai kerjäät hänen rakkauttaan tai huomiotaan. Sinä olet itsenäinen nainen, joka voi elää ilman häntä, riippumatta siitä, millaisia tunteita sinulla on.

Tämä tarkoittaa sitä, että sinä et salli hänen kohdella itseäsi tavalla, jota et ansaitse ja että sinä et hyväksy hänen huonoa käytöstään sinua kohtaan.

Tämän lisäksi, hyväksymme sitä tai emme, miehet on syntyneet saalistajiksi. Se on heillä veressä ja se saa useimmat miehet lähestymään naista.

Siksi sinun tulee saada tämä mies tulemaan sinun luoksesi ja sinun tulee saada hänet jahtaamaan sinua ja tämä on yksi keino saada se toteutumaan. Tämä on yksi keino näyttää hänelle, että hän ei voi pitää sinua itsestään selvyytenä etkä suostu olemaan hänen varasuunnitelmansa.

Näytä tälle miehelle, että sinulla on oma elämäsi ilman häntä. Näytä hänelle, että sinulla on oma perhe, ystäväsi ja muita mielenkiinnon kohteita eikä hän ole sinun päällimmäinen kohteesi.

Ei ole mitään pahaa siinä, että teet hänet hieman mustasukkaiseksi ja näytät hänelle, että on olemassa muita miehiä, jotka ovat sinusta myös kiinnostuneita.

Yksi tapa tehdä tämä on aina näyttää viehättävältä silloin, kun hän on lähellä, mutta jättää häntä huomiotta aina silloin tällöin. Älä myöskään juokse hänen luokseen joka kerta, kun hän kutsuu ja näytä hänelle, että sinulla on myös muita vaihtoehtoja. Tämä saa hänet säikähtämään, että menettää sinut ja hän miettii varmasti uudelleen käyttäytymistään sinua kohtaan.

5. Avaudu hänelle

Yksi merkki henkisesti tavoittamattomissa olevasta miehestä on se, että hänellä on usein vaikeuksia avautua uusille ihmisille ja hänen on vaikea päästää ihmisiä sisälle. He ovat usein tällaisia, koska he pelkäävät ihmisiä, etenkin naisia, koska he voivat aiheuttaa henkistä tuskaa, käyttää heitä hyväkseen ja satuttaa heitä jollain muulla tapaa.

Ja kun sinä saavut tämän miehen elämään, hän todennäköisesti näkee sinut uhkana eikä hän pysty antaa sinun ohittaa hänen henkistä muuriaan.

Siksi, jos haluat henkisesti tavoittamattoman miehen rakastavan sinua, hänen tulee alkaa nähdä sinut luotettavana. Hänen tulee nähdä sinut naisena, johon hän voi luottaa ja naisena, joka ei käytä hänen heikkouksiaan tai haavoittuvuuttaan häntä vastaan. Hänen tulee nähdä sinut sellaisena, joka ei käytä hänen tunteitaan hyväksesi.

Ja jos suoriudut tästä, ensimmäinen asia on avautua tälle miehelle. Hänen tulee nähdä, että sinulla ei ole hankaluuksia jakaa salaisuuksiasi hänen kanssaan ja että sinä luotat häneen täysin.

Tämä on ainoa tapa saada hänet aloittamaan omien salaisuutensa jakaminen sinun kanssasi ja hänen tuntea olonsa turvalliseksi sinun lähelläsi.

Tämän lisäksi, tämä on yksi tapa tälle miehelle oppia tuntemaan sinut paremmin ja näkemään sinut naisena, joka on hänen arvoisensa ja jolle hän voi avata sydämensä.

Arja Kotiranta

Thursday 23rd of July 2020

Minulla on niin paljon asioita puhua DR Igbinoviasta. ja jokainen tarina on ollut minulle niin upea, joten tässä on tarina, minulla ja aviomiehellämme on ollut jonkin verran väärinkäsityksiä riidellä joka päivä 3 vuotta, se on ollut erittäin stressaava suhde, mutta tiedä asia, mitä minä edelleen rakastan häntä. hän huijasi minua ja minusta tuli erittäin loukkaantunut, se oli minulle kurja, joten paluuseksi huijain myös häntä, koska halusin hänen tuntevan kipua, mutta hän ei koskaan välitä, joten menimme erilleen, joten hän palasi entisen tyttöystävänsä luo.I Halusin hänen jättävän hänet ja antamaan meidän tulla takaisin yhdessä, rakastan häntä niin paljon ja haluan vain hänen tuntevan samalla tavalla kuin tunnen häntä, minulle onneksi DR Igbinovia oli se, joka toi Kotirannan takaisin minulle, hän on hyvä oikeinkirjoittaja, jos tarvitset apua, voit ottaa yhteyttä hänen sähköpostiosoitteeseensa: [email protected] tai WhatsApp / Viber häneen numeroon +2348144480786. Voit silti pelastaa avioliitto, jos u todella rakastat aviomiestäsi

frank donald

Friday 27th of March 2020

Todistukseni papin manukasta siitä, kuinka hän palautti rauhan takaisin perheelleni, kun vaimoni jätti minut ja lapset entiselle poikaystävälle, jonka hän päiväsi ennen kuin menimme naimisiin ja erotettiin perheestäni, elämä ilman häntä oli hyödytöntä minulle ja lapsille minä todella Tarvitsin hänen selkäänsä, enkä halua, että lapseni varttuisivat ilman asianmukaista hoitoa äidistä, mutta kiitos Jumalaa tänään siitä, että hän käytti papin manukaa palauttaakseen ja palauttaakseen hänet kotiinsa missä hän kuuluu. tässä hänen yhteydenpito kaikkiin, jotka lukevat todistukseni ja tarvitsevat hänen palvelua. [email protected] whatsapp +393512671600

Miina Sillanpää

Wednesday 30th of October 2019

Nimeni on Miina Sillanpää, muoto, Saariselkä. Avioliiton 12 vuoden jälkeen minä ja mieheni ovat olleet riitaa toisiinsa, kunnes hän lopulta jätti minut ja muutti Kaliforniaan ollakseen toisen naisen kanssa. Tunsin elämäni ohi ja lapseni ajattelivat, etteivätkö he koskaan näe isäänsä enää. Yritin olla vahva vain lapsille, mutta en pystynyt hallitsemaan sydäntäni kiusavia kipuja, sydämeni oli täynnä suruja ja kipuja, koska olin todella rakastunut mieheni. Joka päivä ja yö ajattelen häntä ja toivon aina, että hän palaa takaisin minuun, olin todella järkyttynyt ja tarvitsin apua, joten etsin apua verkosta ja löysin verkkosivuston, joka ehdotti, että tohtori Osagiede voi auttaa entisen takaisin saamista nopeasti . Joten tunsin, että minun pitäisi kokeilla häntä. Otin yhteyttä häneen ja hän kertoi minulle mitä tehdä ja minä tein sen sitten hän teki Rakkaus loitsun minulle. 48 tuntia myöhemmin, mieheni todella soitti minulle ja kertoi minulle, että kaipaa minua ja lapsia niin paljon, niin uskomattoman !! Joten näin hän tuli takaisin sinä päivänä, paljon rakkautta ja iloa, ja hän pyysi anteeksi virheestään ja kivustaan, jonka hän aiheutti minulle ja lapsille. Sitten siitä päivästä lähtien avioliitto oli nyt vahvempi kuin milloin se oli, kaikki kiitos tohtori Osagiedelle. hän on niin voimakas ja päätin jakaa tarinasi Internetissä, että tohtori Osagiede on todellinen ja voimakas loitsunpitäjä, jota rukoilen elääkseni pitkään auttamaan lapsiaan vaikeuksissa, jos olet täällä ja tarvitset Ex takaisin tai aviomiehesi muutti toisen naisen luo, älä itke enää, ota nyt yhteyttä tähän voimakkaaseen loitsuyrittäjään. Tässä on hänen yhteystietonsa osoitteessa: [email protected] tai whatsapp puhelinnumeroon + 2349014523836 tai viber +2349014523836