Skip to Content

Tässä Minä Olen Viimein Päästämässä Irti

Tässä Minä Olen Viimein Päästämässä Irti

Tässä olen minä viimein lopettamassa välittämästä meistä kahdesta tippaakaan. Minä lopulta luovutan villin hanhen metsästyksestä. Selvitin niin monta asiaa, jotka olivat epäselviä minulle pitkän aikaa. Olen niin väsynyt olemaan ainoa, joka panostaa meidän parisuhteeseemme ja aina tekee ylimääräistä saadakseen kaiken toimimaan. Olen niin väsynyt ajattelemaan ja toimimaan meidän molempien puolesta.

En lähtenyt tällaiseen parisuhteeseen mukaan. Tämä on jotain, mitä en koskaan halunnut enkä todellakaan odottanut tällaisen tapahtuvan minulle. Ajattelin olevani viisaampi, mutta kävi ilmi, että koskaan ei voit tietää, mitä tulevaisuudessa tapahtuu.

Tässä minä olen viimein toimimassa. Tässä minä olen vihdoin ymmärtämässä, että on olemassa vain yksi elämä. Se yhtäkkiä kolahti minulle, että on olemassa vain yksi mahdollisuus saavuttaa kaikki se, mitä haluaa.

Joten, jos joku seisoo tielläsi sen sijaan, että saa sinut tavoittelemaan enemmän ja tekee elämästäsi paremman, silloin heidän tulee lähteä. He eivät tee sinua onnelliseksi eivätkä he toimi sinun hyväksesi.

Ymmärsin, että en tuhlaa ainoaa tilaisuuttani elää elämääni sillä tavalla, kuin sen haluan elää. Halua kaiken enkä anna sinun olla esteenäni. Totuus on, että sinä et oikeasti ansaitse minua. Et yhtään tippaa.

Tässä minä olen viimein lopettamassa yrittämisen. Olen väsynyt selittelemään puolestasi joka kerta, kun mokaat asiat. Olen saanut tarpeekseni itseni hölmöksi tekemisestä, kun ajattelin, ettet tekisi samaa virhettä uudelleen ja uudelleen. Olen saanut tarpeekseni yrittäessäni todistella kaiken sinulle vain koska minä rakastan sinua.

Sinä et enää saa uusia mahdollisuuksia. Sinä mokasit niin monta kertaa. Imit minut kuiviin ja voimani, jotka laitoin meidän pelastamiseen ja yrittäessäni tehdä meistä jotain sellaista, joka kestäisi ikuisesti.

En halua olla enää suurempi ihminen. Haluan pitäytyä siinä, mihin uskon ja siihen en enää tarvitse tai halua sinua. En halua niellä jatkuvasti ylpeyttäni ja taipua kerta toisensa jälkeen sinun vuoksesi. Tein sitä niin pitkään ja en saanut yhtään mitään takaisin. En enää.

Ymmärsin viimein sen, mitä minä haluan, eikä se ole yksipuoleinen parisuhde. Ansaitsen niin paljon enemmän ja minä saan sen. Mutta ensin agendallani on päästä eroon sinusta.

Tässä minä olen ja näen sinut oikeasti. Minä sokaistuin rakkaudesta. En nähnyt asioita oikein. Mutta nyt kun olen herännyt unestani, usva on poissa. Näen kirkkaasti ja tiedän, kuka sinä oikeasti olet.

Näen suoraan läpi jokaisen valheen ja sinun petoksesi. Nuo tyhjät sanat, jotka tulevat ulos suustasi, jotka eivät merkitse mitään. Kaikki mitä sanot tai teet ovat vain hyvin peiteltyä valhetta.

Kun ensin tapasin sinut, teeskentelit olevasi jotain, mitä et ole. Se oli kaikki huoliteltua peitetarinaa, jotta pystyit hurmaamaan minut ja saamaan minut rakastumaan sinuun. Se oli paras esityksesi, jonka olet tähän mennessä esittänyt ja minä nielin sen kaiken.

Tässä minä olen viimein keräämässä itsekunnioitusta takaisin. Tässä minä viimein puolustan itseäni. Tässä minä laitan stopin sinun epäkunnioituksellesi. Ymmärsin viimein, että sinä et ole koskaan siinä minua varten. Sinä et juhli kanssani, kun saavutan jotain. Sinä et ole olkapää, jota vasten voin itkeä, kun kaadun.

Sinä olet aina jossain puolessa välissä, enkä minä tarvitse sellaista. Minä tarvitsen jonkun sellaisen, joka on vierelläni jokaisena elämäni hetkenä, oli ne sitten hyviä tai pahoja. Tarvitsen jonkun sellaisen, joka saa minut uskomaan itseeni ja joka pakottaa minut taistelemaan sellaisten asioiden puolesta, joihin uskon ja joita haluan. Tarvitsen sellaisen ihmisen, joka vaalii minua ja auttaa minun itsetuntoni kasvaa ennemmin kuin kadota.

Tässä minä olen saavuttamassa viimein rauhan sen tosiasian kanssa, että olen paljon enemmän, kuin mitä sinä ansaitset. Nyt tiedän, mitä minä haluan. Haluan oikean ehdottoman rakkauden ja sinä et ole se, joka pystyy sen minulle antamaan. Minä haluan hyvän huomenen viestin vain koska joku muistaa minut. Haluan jonkun, joka ei koskaan väsy keskustelemana kanssani tai kuulemaan, jos minulla on ongelmia.

Haluan jonkun, jonka kanssa voin jakaa salaisuuteni, pelkoni ja toiveeni. Halua jonkun, joka ansaitsee ehdottoman luottamukseni. Haluan jonkun loppuelämäkseni. Valitettavasti se et ole sinä.

Tässä minä olen viimein ymmärtämässä, että en halua tuhlata enää enempää aikaani sinuun tai sinunlaiseesi mieheen. Olen ennemmin sinkku ja odotan sitä oikeaa, jonka kanssa tiedän haluavani viettää lopun elämääni.

Tässä minä olen viimein luovuttamassa kaikista sellaisista, jotka saavat minut tuntemaan, että minua on vaikea rakastaa. Minua ei ole vaikea rakastaa, se olet sinä, joka et koskaan oppinut rakastamaan minua. Mutta se on oikeasti hyvä asia, koska me emme koskaan kuuluneet toisillemme.

Tässä minä olen viimein ottamassa ohjat omasta elämästäni ja onnellisuudestani. Tässä minä olen päättämässä, että olen paljon enemmän arvoinen, kuin sinä olet halukas myöntämään ja tässä minä luovun henkisesti epäkypsästä miehestä – sinusta.