Skip to Content

7 Syytä, Miksi Sinun Ei Tulisi Vaivautua Pysymään Ystävinä Eksäsi Kanssa

7 Syytä, Miksi Sinun Ei Tulisi Vaivautua Pysymään Ystävinä Eksäsi Kanssa

Ei väliä, kuinka kova esität olevasi, erot ovat aina tuskaisia kaikille meille. Tarkoitan, että se on ihminen, jota rakastamme ja pidämme hyvin tärkeänä, joka lähtee elämästämme eikä todennäköisesti koskaan enää palaa romanttisessa mielessä. Siksi meillä on tapana pitää kiinni näistä ihmisistä lujasti, ajatellen, että pitämällä heidät elämässämme edes ystävinä olisi hyvä idea.

Mutta usko minua, se ei ole hyvä idea. On joitain asioita, jotka eivät vain salli teidän kahden olla ystäviä ilman, että sinä (tai molemmat) hajoatte enemmän. Joten kuuntele minua, sinä et voi pysyä ystävinä eksäsi kanssa seuraavista syistä:

1. Se ei ole terveellistä

Kuvittele tilanne, että hän löytää uuden tyttöystävän, heillä on mahtavaa aikaa yhdessä ja hän esittelee teidät kahdet toisillenne. Ajattele sitä asiaa, että sinulla oli (ja ehkä on vieläkin) tunteita häntä kohtaan, on mahdotonta olla olematta mustasukkainen. Sinä olet kateellinen tälle naiselle siitä syystä, että hänellä on tämä mies ja että mies ei pidä sinua käsivarsillaan.

Aina kun nainen kertoo jostain asiasta, jonka mies on tehnyt hänelle, se muistuttaa sinua menneisyydestäsi miehen kanssa ja se vain sattuu sinuun jälleen kerran. Älä tee tätä itsellesi. Sinä juutut muistoihisi ja kamalaan kateuden tunteeseen.

2. Sinä et pysty menemään eteenpäin

Vaikka sinä tapaat uuden miehen, olet sidoksissa eksääsi. Sinä aina palaat hänen luokseen, koska hän tuntee sinut parhaiten ja jos pysytte läheisinä ystävinä, hän konsultoi sinua uudesta puolisostasi. Sinä tulet vertaamaan heitä toisiinsa ja näin tekemällä pilaat mahdollisuutesi kokonaan uuteen alkuun jonkun kanssa, joka ei ole tehnyt mitään satuttaakseen sinua.

3. Päädytte yhdessä sänkyyn

Kuvitteletko oikeasti voivasi olla ystävä sellaisen kanssa, joka on nähnyt sinut alasti? Ja uskotko tosiaan, että te kaksi voitte mennä ulos, juoda itsenne humalaan ja ette päätyisi samaan sänkyyn yhdessä? Hän tietää, miten sinä haluat itseäsi kosketettavan ja sinä tiedät, mikä saa hänet sekaisin hurmioista. Te kaksi olette katastrofi, joka odottaa tapahtumistaan.

4. Uudella puolisollasi tulee olemaan ongelma tämän asian kanssa

Vaikka saisit tilaisuutesi siirtyä eteenpäin ja löydät uuden poikaystävän, ajatteletko tosiaan, että hänelle on OK se, että istutte saman pöydän ääressä eksäsi kanssa? Ei tietenkään. Se on epäkunnioittavaa eikä sinun tulisi edes yrittää saada heistä kahdesta ystävää. Se tietää vain ongelmia. Kunnioita puolisoasi ja hylkää eksäsi.

5. Toinen teistä päätyy sydänsuruun

Jo se, että ero oli kamala, mutta kun te kaksi päätitte pysyä ystävinä, on taattua, että toinen teistä särkee sydämensä uudelleen. Toinen teistä jatkaa merkkien väärin lukemista tai toinen teistä saattaa löytää syyn yrittää ja pyytää uutta alkua parisuhteellenne, mutta toinen vain nauraa ajatukselle. Miksi edes haluaisit koskaan päätyä tuollaiseen tilanteeseen?

6. Parisuhteen päättyminen tulisi kohdistaa henkilökohtaiseen kasvuun

Kun päätät parisuhteen, ei ole väliä, olitko se sinä, joka satutit toista vai se, jota satutettiin, sinun tulee aina katsoa ero uutena alkuna. Kuin aloittaisit uuden elämän eikä mikään voi sinua pysäyttää.

Tämä on oikea aika kokeilla kaikkia niitä asioita, joita et voinut kokeilla parisuhteen aikana – lähde ulos, ole seksikäs, humallu jne. Joten miksi sinulla pitäisi olla muistutus vierelläsi aiemmasta kokemuksestasi, sinun särkyneestä sydämestäsi?

7. Se ei ole tarpeellista

On olemassa niin paljon upeita ihmisiä, jotka haluavat olla ystäviäsi. Joten mikset anna heille tilaisuutta? Miksi pysyä ystävinä eksän kanssa, joka ei todennäköisesti arvosta sinua tarpeeksi ollakseen siinä silloin, kun häntä tarvitset?

Tietenkään en sano, että teidän pitäisi olla vihollisia, silloin tällöin moikkaaminen ohikulkiessa on OK. Mutta yhdessä hengailu ja esittäminen, että mitään ei koskaan tapahtunut on suuri virhe.