Skip to Content

Kiitos Kun Hajotit Minut

Kiitos Kun Hajotit Minut

Luulen, että minun tulee kiittää sinua siitä, että kohtelit minua sillä tavalla kuin kohtelit. Koska nyt tiedän, kuinka minä ansaitsen tulla kohdelluksi.

Ansaitsen miehen, joka kuuntelee minua. Miehen, joka ei keksi vitsejä vioistani vain koska ne saa hänet nauramaan.

Ansaitsen miehen, joka kunnioittaa minua. Ansaitsen jonkun, joka on siinä minua varten. Ansaitsen jonkun, joka suutelee pois kyyneleeni – eikä saa minua itkemään.

Kiitos kun petit minua – monta kertaa. Nyt tiedän, ettei se, etten ollut koskaan sinulle tarpeeksi, ollut minun syytäni.

Ja kiitos kun lopulta jätit minut yhden sellaisen vuoksi – en ole varma, kenen niistä. Se pelasti elämäni.

Minun tulisi myös kiittää sinua siitä, ettet rakastanut minua. Nyt rakastan itseäni tavalla, johon sinä et koskaan pystynyt. Rakastan nauruani – sitä ääntä, jota sinä vihasit.

Sanoit, että kuulostan käynnistyvältä moottorilta. Rakastan arpiani, koska ne kertovat tarinan selviytymisestäni.

Sinä sanoit, että ne olivat rumia, että minun tulisi peittää ne. Rakastan ryppyjäni, omituisia varpaitani ja raskausarpiani.

Rakastan epätäydellistä vartaloani täydellisesti. Kiitos, että jätit minut, kun tarvitsin sinua. Se opetti minulle, kuinka pitää huolta itsestäni.

Ja viimeiseksi, kiitos siitä, että olit pahinta, jota minulle on koskaan tapahtunut. Kiitos kun opetit, miltä myrkyllinen parisuhde näyttää.

Kiitos kun murskasit minut palasiksi, jotta voin kerätä itseni ja rakastaa joka ikistä rikkinäistä palaani itsessäni.

Minä häpesin niin kauan, jätin huomiotta kaiken, minkä minulle teit. Piileskelin perheeltäni, ystäviltäni – vain yrittääkseni piilottaa sitä tosiasiaa, että pysyin tuollaisessa parisuhteessa niin pitkään.

Mutta en enää. En enää häpeä sitä, että pysyin. Häpeän sitä, että luotin sinuun ja rakastin sinua täydestä sydämestäni. Siitä olen vain häpeissäni, että kesti niin kauan ymmärtää tämä.