Skip to Content

8 Seksiliikettä, Jotka Saavat Hänet Huutamaan Ja Anomaan Lisää

8 Seksiliikettä, Jotka Saavat Hänet Huutamaan Ja Anomaan Lisää

Varmaankin olet kanssani samaa mieltä siitä, että seksi on olennainen osa elämäämme. Siksi jonkin niin tärkeän asian vuoksi on valmis tekemään hieman ylimääräistäkin ja tehdä siitä uskomattoman kokemuksen.

Jos et ole aivan varma, kuinka tehdä se, tässä on joitain upeita vinkkejä unohtumattomaan seksikokemukseen, jotka saavat miehesi huutamaan ja anomaan lisää.

Ei ongelmaa, sinä kiität minua myöhemmin!

1. Tee se hitaasti

Vaikka se ei ole jotain, josta minun pitäisi sinua muistuttaa, monet usein unohtavat sen ja haluavat sen olevan ohi sekunnissa. He vain unohtavat nauttia jokaisesta suudelmasta, jokaisesta kosketuksesta ja jokaisesta voihkaisusta.

Joten ehdotukseni on tehdä se niin hitaasti, kuin pystyt. Nauti jokaisesta suudelmasta, jonka annat miehellesi.

Yritä imaista umpimähkäisiä paikkoja hänen vartalollaan ja tee se hitaasti samalla tuhmia puhuen. Anna hänen nähdä vain sinut ja saa hänet tajuamaan, kuinka onnekas hän on ollut tavattuaan sinun kaltaisesi naisen.

2. Seksiä sohvalla

Miksi pitäisi aina mennä makuuhuoneeseen joka kerta kun haluttaa? Tee se missä vain, koska se saa varmasti adrenaliinisi korkealle. Voit myös kokeilla tehdä sitä jossain kielletyssä paikassa, kuten lentokoneessa tai elokuvateatterissa.

Jos päätätte pysyä kotona, voitte tehdä sen sohvalla. Kuvittele, kuinka te kaksi katsotte elokuvaa viltin alla ja yhtäkkiä tunnet hänen sormensa joka puolella itseäsi.

Tämä on se hetki, kun sinun tulee ottaa ohjat ja istua hänen syliinsä, älä anna hänen koskea sinuun, ellet pyydä sitä. Olen varma, että hän syö sydäntään, kun hän on niin lähellä, mutta silti niin kaukana sinusta.

3. Seksiä peilin edessä

Ajattele sitä – kun katsot peilin edessä sitä, mitä te kaksi olette tekemässä, mahdollisuudet huippuun on hyvin nopeaa. Peilin edessä tapahtuvan seksin juttu on siinä, että ette pystyisi näkemään sitä, jos tekisitte sitä muualla.

Joten jos sinulla ei ole peiliä missään makuuhuoneen lähettyvillä, varmista, että tuot sellaisen sinne tai aseta se kattoon. Nautinto on 100% varma!

4. Puhu suuseksin aikana

Onko olemassa kuumempaa, kuin nainen joka puhuu tuhmia suihin oton aikana samalla kun katsoo puolisoaan silmiin? Hmm, enpä usko.

Tämä uskomaton temppu saa jokaisen miehen huutamaan ja anomaan lisää, koska tyttö, saatat hänen fantasiansa todeksi ja hän ei pysty peittelemään onneaan. Varmista, että teet sen hitaasti ja tee se niin hyvin kuin pystyt.

5. Anna hänen tietää, mistä sinä pidät

Kun mies saa annoksensa onnea (ja orgasmin) hän tekee mitä tahansa tyydyttääkseen naisensa. Joten, lava on sinun! Kerro hänelle, mitä haluat hänen tekevän sinulle ja voihki hänen tehdessään sitä näyttääksesi hänelle, että pidät siitä.

Hän tuntee itsensä alfa-urokseksi tuon voihkimisen vuoksi, jotka hän saa aikaan! Hän todella syttyy tästä!

6. Sinut tulee sitoa

Jos se tuntuu sinusta mukavalta, anna miehesi sitoa sinut sänkyyn. Sen voi tehdä seksikkäillä käsiraudoilla ja tällä tavoin tuot parisuhteesi aivan uudelle tasolle.

Tämä tarkoittaa, että hän on se, joka hallitsee sillä välin, kun sinä voit nauttia vain silloin kun hän sen sinulle sallii. Tämä kuuma leikki sytyttää hänet niin kovasti, että vain pienet hetket erottavat hänet orgasmista.

7. Seksiä suihkussa

Jos et ole koskaan kokeillut tällaista seksiä, kehotan sinua tekemään sen. Kuvittele kuinka hyvältä te kaksi näytätte alastomina ja märkinä, samalla kun vesi valuu vartalollanne.

Vain yksi katse märällä ja alastomalla vartalollasi tekee hänet niin himokkaaksi, joten tällä tavoin voitte saada lisämaustetta seksielämäänne. Ja loppuhuipennus on se, kun ’vahingossa’ tiputat saippuan. Luota minuun, se toimii aina.

8. Leiki hänen kiveksillään 

No niin tytöt, on olemassa yksi osa miehen vartalossa, jota ei tule laiminlyödä – hänen kiveksensä.

Kun otat häneltä suihin, sinun ei tarvitse keskittyä vain hänen penikseensä, koska hänen kiveksensä ovat myös ruumiinosa, joita oikein koskettamalla saavat hänet tuntemaan olonsa taivaalliseksi.

Tämä on hyvin herkkä alue ja jos niitä kohtelee oikein, tämä voi saada hänet täysin valloilleen!