Skip to Content

Lue Tämä Aina, Kun Meinaat Hajota Palasiksi

Lue Tämä Aina, Kun Meinaat Hajota Palasiksi

Sinä saat hajota. Kukaan ei odota sinun pitävän hajoamatonta naamiota kasvoillasi. Me voimme kävellä ympäriinsä nämä naamiot päällämme, piilotella maailmalta ja valmistaa itseämme siihen, että meitä sattuu.

Mutta kun tulemme kotiin, kaikki valepuvut riisutaan ja olemme paljaita – yksin ajatustemme ja oikeiden tunteidemme kanssa.

Silloin tiedät, että sinä voit hajota. Tiedät, ettei kukaan katso. Tiedät, ettei kukaan näe heikkouttasi. Voit sulkea makuuhuoneen oven ja itkeä kylmille seinillesi. Ne eivät kerro kellekään. Ne antavat sinulle hiljaiset aplodit ja sinä pääset eteenpäin.

Sinä saat itkeä ilman syytä. Sinusta tuntuu, että sinun pitää itkeä. Sinun pitää päästä eroon noista sumuisista tunteista, jotka vaivaavat sinua.

Ne tekevät sinun olosi epämukavaksi. Ne ovat pilviä, jotka peittävät aurinkosi mielessäsi.

Sinä saat itkeä menneisyyttäsi. Sinä saat olla päästämättä jostain asioista irti. Sinun pitää itkeä ne ulos ja sitten päästää irti.

Se tulee olemaan asian loppuun saattaminen. Ehkä sinulla ei ollut mahdollisuutta lopettaa tuota kappaletta elämässäsi. Ehkä nyt on aika päästää siitä irti.

Ei ole häpeä, jos sinulla ei ole ketään, jonka kanssa jakaa tuska. Sinulla on sinut. Voit jakaa sen itsesi kanssa.

Sinä olet se, joka tietää, mikä on sinulle parasta. Sinä olet se, joka tietää, mikä on parasta sydämellesi ja mielellesi. Sinä selviydyt.

Ei ole häpeä kiljua ja nyyhkyttää tyynyysi, jotta kukaan ei kuule sinua. On ok herätä pään maatessa kyynelten kastelemalla tyynylläsi. Sinä peset ne pois, kuten peset pois nuo tunteesikin kyyneleidesi avulla.

Voit valehdella, että voit hyvin. Sinun tulee valehdella, koska sinulla on vahva maskisi ylläsi.

Se saa sinut selviytymään päivästä ihmisten parissa silloin, kun sinun tekisi mieli vain hautautua itseksesi syvälle pimeimpään huoneesi nurkkaan itkemään.

Sinä saat viipyä kylpyhuoneessa peiliin tuijottaen ja verestäviin silmiisi tuijottaen, yrittäen rauhoittaa itseäsi, koska sinun tulee astua ulos huoneeseen, joka on täynnä ihmisiä, jotka tulevat huomaamaan sinun itkeneen.

Sinä tulet pesemään kasvosi ja yrittämään kasata itsesi, kunnes näytät taas normaalilta. Ja vaikka joku huomaisikin, sinä tulet valehtelemaan ja sanomaan, että sinulla on kaikki ok.

Eipä kun, sinä voit mahtavasti. Et ole koskaan voinut paremmin.

Sinä saat hajota toisen ihmisen edessä. Tuo toinen tulee yrittämään auttaa sinua. On ok saada apua. Me kaikki tarvitsemme sitä.

Me olemme ihmisiä, meillä on tunteita ja me kaikki tarvitsemme apua. Niin sinäkin. Se ei tee sinusta vähempää naista.

Sinä saat piileskellä luomasi maskin takana. Sinä saat ottaa sen pois, kun saavut kotiin.

Sinä saat hajota palasiksi, koska sinä tulet kokoamaan itsesi uudelleen.

On upeaa, että olet yhteydessä vartalosi, sydämesi, sielusi ja mielesi kanssa.

Teette työtä yhdessä. Sinä tulet olemaan kunnossa.