Skip to Content

Jos Rakastat Häntä, Lopeta Hänen Hajottamisensa

Jos Rakastat Häntä, Lopeta Hänen Hajottamisensa

Ehkä et tee sitä tarkoituksella. Ehkä et vain ymmärrä, mitä teet hänelle. Ehkä kukaan ei välittänyt opettaa sinulle, kuinka kohdella tyttöä oikein. Ehkä se ei ole sitä, mitä haluat tehdä, mutta sinä teet sitä… hajotat häntä.

Teoillasi, kaikilla niillä asioilla, joita sinä teet ja valitset olla tekemättä, sinä hajotat hänen sydäntään pala palalta.

Sinä hajotat häntä pikku hiljaa joka kerta, kun valitset muut hänen ylitseen.

Kun näytät hänelle, että muut tulevat ennen häntä kaiken aikaa, kun asetat muiden ihmisten tunteet hänen edelleen, kun kiirehdit pelastamaan muita, mutta jätät hänen sydämensä huomiotta, se on se, mikä sattuu kuin terävin miekka suorana hänen sydämessään.

Sinä hajotat häntä pikku hiljaa joka kerta, kun ignooraat hänet.

Joka kerta, kun jätät hänet luetuksi, joka kerta, kun hänen viestiinsä ei vastata, joka kerta, kun olet ystäviesi kanssa ulkona etkä vastaa hänen puheluunsa, olkoon se tarkoituksellista tai vahinko, sinä saat hänet tuntemaan, ettei hän ole niin tärkeä sinulle.

Sinä hajotat häntä pikku hiljaa joka kerta, kun väheksyt häntä.

Katsos, kun sinä et välitä hänestä, kun jätät hänen tunteensa huomioimatta, kun hänen rakkautensa ja huolenpitonsa jäävät huomiotta, kun et vastaa siihen, mitä hän antaa sinulle, kun et kuuntele mitä hän sinulle puhuu, hänen sielunsa kuihtuu hiljalleen.

Sinä hajotat häntä pikku hiljaa joka kerta, kun kyseenalaistat hänen arvonsa.

Kun sinä et huomaa, kuinka kauniisti hän on pukeutunut vain sinua varten, kun kerrot hänelle, ettei hän tiedä, mistä hän puhuu, kun haukottelet jollekin, jota hän yrittää sinulle kertoa silmissään palo, kun saat hänet tuntemaan, että hän on vain virheitä ja vikoja, sinä revit hänen itsevarmuutensa riekaleiksi.

Sinä hajotat häntä pikku hiljaa joka kerta, kun kieltäydyt sitoutumasta häneen.

Jatkat edelleen muiden tyttöjen kanssa viestittelyä, se ei ole sitoutumista. Kun tapat muita, kun olet hänen ’kanssaan’, ei ole sitoutumista. Lähtemällä pois ja tulemalla takaisin ei ole sitoutumista. Olemalla aktiivinen monissa treffi-sivuissa ei ole sitoutumista.

Hänen kädestään kiinni pitäminen kaikkien edessä ja kertominen hänelle, että hän on sinun ainoasi ja oikein käyttäytyminen on sitoutumista. Se, ettei sinulla ole varasuunnitelmaa, on sitoutumista. Tulevaisuuden lupaaminen hänelle on sitoutumista. Kaikki muu on vain tekosyytä.

Sinä hajotat häntä pikku hiljaa joka kerta, kun sanot rakastavasi häntä, muttet tee mitään todistaaksesi sitä.

Kun kaikki, mitä hän saa on vain sanoja ilman tekoja, kun sinä puhut hänelle tunteistasi hänen edessään, mutta et näytä hänelle yhtään niistä, kun sanot, kuinka rakastat häntä etkä pystyisi kuvittelemaan elämääsi ilman häntä ja sitten jatkuvasti jätät hänet yksin ja todistat hänelle kaikkea päinvastaista, mitä sanoit. Silloin vain sekoitat hänen päänsä ja sitä on todella vaikea korjata.

Jos rakastat häntä, lopeta hänen sydämensä hajoittaminen.

Älä pakota häntä lähtemään, kun kaikki mitä hän haluaa, on jäädä.

Hän haluaa olla vierelläsi. Hän haluaa teidän olevan onnellisia yhdessä. Ei ole mitään muuta hänen elämässään, jota hän haluaisi yhtä paljon kuin rakastaa sinua ja tulla sinun rakastetuksi. Luona, tämä tyttö ei vaadi liikaa. Hän ei pyydä taivaalta tähtiä. Hän vain pyytää sinua kohtelemaan häntä, kuin rakastunut tyttö ansaitsee tulla kohdelluksi.

Älä työnnä häntä pois teoillasi. Hän haluaa jäädä. Mutta hän ei jää, ellet lopeta hänen sydämensä särkemistä.

Älä hajota häntä, koska hän ei koskaan pysty enää rakastamaan.

Hän on saanut tarpeeksi. Hän on käynyt jo läpi helvetin. Hänet on rikottu niin monta kertaa aiemmin ja siitä huolimatta hän päätti luottaa sinuun. Hän päätti yrittää sinun kanssasi, antaa sinulle mahdollisuuden. Hän kieltäytyi kahlitsemasta sydäntään tai rakentamaan muureja. Ole kiltti, älä näytä hänelle, että hän teki virheen.

Jos rakastat häntä, rakasta häntä oikein. Lopeta hänen sydämensä hajottaminen.