Skip to Content

Jos Minun Täytyy Jahdata Sinua, Silloin Et Ole Sen Arvoinen

Jos Minun Täytyy Jahdata Sinua, Silloin Et Ole Sen Arvoinen

Kaikista niistä asioista mitä elämältäni haluan, viimeisin on jahdata sinua.

En halua pakottaa mitään, rakastaa yksin. Jos minun täytyy juosta perääsi, jotta huomaisit minut tai jos minun täytyy taipua taaksepäin näyttääkseni sinulle, että olen arvokas, olen pahoillani. Silloin sinä et ole sen arvoinen.

Olen rakkautesi arvoinen juuri tällaisena kuin olen.

Eikö rakkaus ole hyväksymistä tuo ihminen juuri sellaisena kuin hän on?

Minun ei tarvitse esittää olevani sellainen, joka en ole, jotta sinä pitäisit minusta. Minun ei tarvitse hylätä kaikkea sitä, mitä haluan ja mihin uskon, jotta olisin sopiva sinulle.

Jos minun täytyy tehdä suuria fyysisiä muutoksia tai mitä vain, silloin minussa ei ole vika vaan sinussa.

Ja minä tiedän, että olen tarpeeksi.

Jos et pysty näkemään riittävyyttäni, olen varma, että joku toinen pystyy.

Olen täydellisen tietoinen, millainen ihminen minä olen. Tiedän kuinka paljon yritän joka päivä olla parempi versio itsestäni.

Tiedän, että siksi en tyydy koskaan mieheen, joka ei näe minua arvokkaana.

Olen työskennellyt niin kovasti rakentaakseni itseäni, joten jos ajattelet, että luovun kaikesta siitä niin helposti, sinä erehdyt.

En vain anna sinun tuhota itsevarmuuttani. En salli kenenkään kohdella minua huonommin, kuin ansaitsen.

Koska minä tiedän, kuinka paljon minä ansaitsen. Enkä minä ansaitse sitä, että joudun jahtaamaan enää.

Sinä et ehkä näe minua erityisenä, mutta olen varma, että on olemassa mies, joka näkee minut suurimpana aarteena tässä maailmassa.

Tiedän, että rakkaus on täynnä yhteistä vaivannäköä ja että joskus olen se, jonka tulee nähdä ylimääräistä vaivaa ja sitten tulee aika, jolloin sinun tulee yrittää kovemmin ja minulle se on täysin ok.

Mutta sen kanssa en ole ok, enkä tule koskaan olemana, että jahtaan jotain, joka ei ole tarpeeksi mies ja valitse yhtä naista.

Mihin en koskaan totu enkä tule hyväksymään on se, että ihmisen pitää todistaa jollekin arvoaan. En vain pysty sallimaan itseäni koskaan tulemasta tuollaiseksi ihmiseksi, koska jos sen teen, tiedän, että alan vihata itseäni jossain kohtaa.

Totta puhuen, ei ole mitään niin monimutkaista kuin parisuhteet. Jos haluat minut, näytä se. Jos haluat olla kanssani, valitse minut ja pysy luonani.

Tämä on jotain, jonka tulisi tulla luonnostaan. Koska kultaseni, jos minun täytyy taistella kynsin hampain vain, että huomaat minut, silloin sen ei ollut koskaan tarkoitettu olevan.

Olen oppinut vaikeimman kautta, mitä rakkaus ei ole.

Minä olen jo sallinut itseni jahdata jotain sellaista, joka ei koskaan suunnitellut olevani minun alun alkaenkaan. Eikä ole mitään rumempaa tässä maailmassa, kuin olla osa ’melkein’ parisuhdetta. Koska tiedät, että sinä olet ainoa, joka yrittää ja silti onnistut vakuuttamaan itsesi siitä, että totuus on toinen.

No, minä en petä itseäni uudestaan.

Minä olen saanut tarpeekseni siitä, että näen ihmiset parempina, kuin oikeasti ovat. En usko satuihin enää.

Eikä kukaan saa minua vakuuttuneeksi siitä, että se, mitä välillämme on meneillään, olisi rakkautta. Rakkauden ei koskaan tulisi tuntua näin vaikealta.

Jos haluat jonkun elämääsi, sinun täytyy tehdä hänelle siihen tilaa.

Jos oikeasti rakastat jotain, et koskaan mieti asiaa kahdesti. Sinä teet kaiken mahdollisen todistaaksesi tuolle ihmiselle tunteesi.

Ihminen, jota rakastat, tulee tietämään, että häntä rakastetaan eikä hänen tarvitse miettiä, mikä on hänen paikkansa elämässäsi. Sinä kerrot sen hänelle lujaa ja selkeästi.

Kaikki muu on vain surkeaa tekosyytä rakkaudelle. Ja minä olen kyllästynyt siihen. Minä ansaitsen enemmän.