Skip to Content

5 Horoskooppimerkkiä, Jotka Antavat Sinulle Tajunnan Räjäyttävän Orgasmin

5 Horoskooppimerkkiä, Jotka Antavat Sinulle Tajunnan Räjäyttävän Orgasmin

KAURIS

Kauris

Kauriit ovat hyvin älykkäitä ja nopeita oppimaan uusia asioita. Kun he asettavat tavoitteita, he saavat ne käymään toteen. Jos olet tarpeeksi onnekas olemaan kauriin tavoite, sinä et kadu sitä, koska kauris saa sinut kiljumaan nautinnosta.

Sen tosiasian vuoksi, että he tajuavat asiat nopeasti, he tietävät tarkalleen, mistä sinä pidät ja miten vartalosi reagoi. Siksi sinä koet elämäsi yön. Sinun ei tarvitse antaa hänelle ohjeita saadaksesi orgasmin. Sinun tulee vain maata aloillasi ja rentoutua, antaa heidän hoitaa homma.

VESIMIES

Vesimies

Vesimies maustaa asioita sängyssä esitellen roolipelejä. Valmistaudu elämään villeimmät fantasiasi, koska vesimies haluaa tehdä kaiken sen, mikä mieleesi juolahtaa.

Vesimies ei vierasta kokemuksia ja käyttää seksileluja tai kokeilee mielellään uusia asentoja ja kaiken huipuksi – hän on hyvä siinä!

Vesimiehet pitävät myös tuhmista puheista. Kun kuulet hänen kuiskivan tuhmuuksia korvaasi, se saa sinut tulemaan ilman kosketustakin. Sinä voit olla varma, ettet koe samaa kahdesti vesimiehen kanssa, koska he ovat innovatiivisia ja luovia.

JOUSIMIES

Jousimies

Tämä merkki pelaa hyvillä korteilla. Ei ole enemmän kokenutta, kuin jousimies ja kuten me kaikki tiedämme – kokemus=laatua!

Jousimies tuntee pelin liian hyvin tehdäkseen väärän liikkeen. Sellaista ei ole olemassa hänelle. Tämä merkki tekee liikkeitä, joita et ole koskaan nähnyt tai edes kuullut.

Hän jättää sinut ilahduttavasti uupuneeksi. Tämä horoskooppimerkki on täydellinen yhdenyön suhteille.

OINAS

Oinas

He ovat hyvin ennalta-arvaamattomia eivätkä he pelkää ottaa riskejä. Nopeat ja seksi uudessa, omituisessa ja julkisessa paikassa ovat asioita, jotka ovat heille tuttuja – ja ne tulevat sinullekin tutuiksi.

Voit olla varma siitä, että oinas täyttää jokaisen fantasiasi, ovat ne kuinka kinkyjä tahansa, koska fantasiat sytyttävät hänetkin. Tämä merkki saa sinut tuntemaan asioita, joita et ole koskaan aiemmin tuntenut ja voit olla varma, ettei seksielämäsi ole koskaan tylsää.

SKORPIONI

Skorpioni

Jos haluat pelata rajusti, etsi skorpioni. Heillä ei ole rajoja – mitä rajumpaa, sen parempaa.

He vetävät hiuksista, läpsivät sinua ja puhuvat tuhmia. He haluavat pelata kinkyjä pelejä ja käyttää leluja.

Älä ylläty, jos he sitovat sinut tai raudoittavat sinut ja ’kiduttavat’ sinut nautinnolla. He saavat sinut haluamaan heitä niin paljon, että anelet heitä antamaan sinulle hänen vartalonsa.

Jos olet tarpeeksi rohkea harrastamaan seksiä skorpionin kanssa, varmistu, ettei kukaan muu ole talossa, koska meteli tulee olemaan kova.