Skip to Content

10 Seksimielihalua, Joita Kaikilla Miehillä On

10 Seksimielihalua, Joita Kaikilla Miehillä On

Usko tai älä, miehet eivät unelmoi seksistä 24/7. En sano, ettei ole olemassa himokkaita ääliöitä, jotka ovat aina valmiina toimintaan, mutta useimmat miehet tarvitsevat tarpeeksi hyvän ’syyn’ tunteakseen näin.

Tässä on listattuna 10myleisintä mielihalua, joita kaikki miehet tuntevat. Sinun on paras olla varuillasi – tämä on kuuma aihe!

1. Hän pitää siitä, kun sinä olet suora

Jos haluat hänen tyydyttävän sinut kokonaan, sinun tulee nähdä vaivaa selittääksesi hänelle joitain asioita. Joten älä pelkää olla suora. Kerro hänelle, mistä pidät ja mistä et pidä.

Miehet pitävät siitä, että heidän naisensa kertovat heille, mitä he tarkalleen haluavat sängyssä. Jos mies rakastaa naistaan, hän tekee kaikkensa saadakseen hänet tyydyttyneeksi ja mikä voisi olla parempi keino tähän, kuin kertoa hänelle, mitä tehdä?

2. Hän rakastaa kaikkea visuaalista

Miehet ovat visuaalisia olentoja. Se, mitä he näkevät on se, mitä he saavat ja se saa heidät syttymään välittömästi. Jos te kaksi etsitte lisää adrenaliinia, voitte rakastella peilin edessä nähdäksenne kaikki liikkeenne. Olen varma, että saatte hetkessä orgasmin.

3. Hän haluaa sinun olevan varma siitä, mitä haluat sängyssä

Jos pidät pervoista asioista, kerro se. Jos pidät pehmeästä seksistä, kerro se hänelle. Ainoa totuus, jonka miehesi haluaa tietää, on kuulla sinun puolesi tarinasta, mutta hän häpeilee kysyä sitä.

Jos olette pitkäaikaisessa parisuhteessa, ei pitäisi olla mitään hävettävää välillänne. Jos et voi olla oma itsesi makuuhuoneessa, voit unohtaa yhteisen elämänne. Niin yksinkertaista se on!

4. Ole spontaani

Ei ole mitään niin pahaa, kuin rutiini parisuhteessa. Joten ole spontaani. Älä pelkää osoittaa ajatuksiasi seksistä.

Tee jotain uutta maustaaksesi asioita parisuhteessanne. Tämä vaiva sinun kannattaa nähdä, koska se maksaa itsensä takaisin.

5. Hän haluaa vaihtelua

Tiedän, kuinka hyvältä parit tuntevat olonsa, kun he ovat yhdessä pitkään ja seksi on pala kakkua heille. Ei ole draamaa eikä hermostuneisuutta, ei sydämentykytyksiä.

Melkein kuin olisit kuollut, vai mitä? Miehet haluavat sinun näkevän vaivaa ja näyttää, kuka on kuningatar makuuhuoneessa. He haluavat nähdä intohimosi.

He haluavat nähdä sinun janoavan heitä, juuri siinä, juuri nyt. Pidä tämä mielessäsi, jos haluat viedä mieheltäsi jalat alta!

6. Hän haluaa joskus toimia kuin eläin

En sano, että hän haluaa satuttaa sinua seksin aikana, mutta T-paitasi repiminen yltäsi voi olla hauska ja intohimoinen tapa hänelle olla alkukantainen. Joten, jos se on sinulle ok, anna hänen toimia tuhmasti.

Voitte kokeilla uusia asentoja, repiä vaatteet toistenne päältä ja harrastaa villiä seksiä sillä aikaa, kun muu maailma nukkuu.

7. Joskus hän ei halua tehdä yhtään mitään

Joka on ok jollain tasolla. Muista vain, kuinka käyttäydyitte suhteenne alussa. Olit meritähti, makasit selälläsi tekemättä mitään.

Silloin hän teki kaikkensa saadaksenne seksielämänne toimimaan. Nyt on sinun vuorosi!

8. Hän haluaa sinun olevan ohjissa

Ehkä hän haluaa leikkiä 50 Shades of Grey –peliä. Sinä olet dominoiva ja hän on alistuva. Kerro hänelle, ettei hän saa koskea sinuun, suudella sinua tai nuolla sinua ennen kuin annat luvan.

Tee hänet hulluksi koskettamalla herkimpiin kohtiin hänen vartalollaan. Sido hänen kätensä ja sido hänen silmänsä, jotta hän tuntee olevansa täysin voimaton. Ole dominoiva ja hoida tilanne. Olen varma, että miehesi tietää, kuinka maksaa tämä sinulle takaisin!

9. Hän haluaa olla pervo

Miehet ovat joskus liian ujoja myöntääkseen puolisolleen, että he haluavat kokeilla joitain pervoja juttuja sängyssä. Joten älä käyttäydy, kuin et tietäsi tätä.

Kun adrenaliinit nousevat tarpeeksi korkealle, tee jotain pervoa ja räjäytä hänen tajuntansa. Olen varma, että hän tuntee olevansa taivaissa!

10. Hän haluaa puhua fantasioistaan sinun kanssasi

Miehet eivät puhu niin paljon fantasioistaan puolisoilleen, koska he pelkäävät, että saavat heidät tuntemaan itsensä haavoittuviksi ja oudoksi. Jos ajattelet, että teillä kahdella on vahva side, ei pitäisi olla mitään hävettävää. Puhukaa jokaisesta fantasiasta, joita teillä on.

Keskustelkaa asioista, joita haluatte kokeilla sängyssä. Jos et sano sitä, et koskaan saa tietää, mitä hän oikeasti haluaa sängyssä. Kuka tietää, ehkä teillä kahdella on tismalleen samat ajatukset, joten ei ole vaikeaa toteuttaa unelmianne! Nauttikaa!