Skip to Content

Jos Mies Rakastaa Sinua, Sinun Ei Tarvitse Anella Häneltä Mitään

Jos Mies Rakastaa Sinua, Sinun Ei Tarvitse Anella Häneltä Mitään

Joskus miehet eivät ole niin monimutkaisia. Kun mies on oikea mies ja kun hän on rakastunut, sinun ei tarvitse valvoa öitä pystymättä nukahtamaan, koska mietit, mikä on sinun paikkasi hänen elämässään. Jos mies oikeasti rakastaa sinua, hänen tekonsa puhuvat lujemmin, kuin hänen sanansa.

Jos mies rakastaa sinua, sinun ei tarvitse anella häneltä mitään tai kirjaimellisesti luomaan listaa asioista, joita odotat hänen tekevän, koska hän antaa mieluusti sinulle kaiken, mitä sinä ansaitset.

Jos mies haluaa olla sinun kanssasi, hän on sinun kanssasi. Piste. Ei ole tekosyitä tai draamaa tai sumua tai epävarmuutta. Ja kaikkein tärkeintä, sinun ei tarvitse anella häneltä mitään, ei kertaakaan, ei milloinkaan.

Jos mies rakastaa sinua, sinun ei tarvitse anella häntä olemaan osa elämääsi. Hän on halukas ja tekee itse tilaa elämässään sinulle. Hän näyttää avoimesti, kuinka paljon sinä hänelle merkitset, kuulet hänen suunnittelevan tulevaisuuttaan siten, että sinä sisällyt pääosassa ja hän varmistaa, että kaikki tietävät sinun olevan hänen kanssaan.

Hän ei piilottele sinua, hän haluaa näyttää sinut maailmalle ja kaikkien tietävän sinun olevan hänen. Kun mies rakastaa, hän ei häpeile näyttää sitä.

Jos mies rakastaa sinua, sinun ei tarvitse anella häntä viestittämään sinulle. Hän lähettää huomaavaisia viestejä omasta tahdostaan, koska hän haluaa hyväillä sinua huomiollaan kaiken aikaa.

Hän haluaa näyttää sinulle jokaisella pienellä teollaan, kuinka paljon merkitset hänelle ja kuinka paljon hän sinusta välittää. Lähettämällä viestin silloin tällöin päivän aikana ei ole hänelle ongelma.

Se on hänen työkalunsa saadakseen tuntemaan olosi halutuksi, koska kun mies rakastaa sinua, hän haluaa sinun tietävän, että olet numero yksi hänelle.

Jos mies rakastaa sinua, sinun ei tarvitse anella häntä käyttäytymään ystäviesi ja perheesi läsnäollessa. Sinun ei tarvitse keksiä tekosyitä hänen huonolle käytökselleen, koska sellaista ei ole parisuhteessanne. Hän on jatkuvasti tietoinen siitä, kuinka tärkeitä nuo ihmiset sinulle ovat ja hän tekee kaikkensa, että he pitävät hänestä.

Hän näkee paljon vaivaa saadakseen heidät pitämään itsestään sinun vuoksesi. Hän haluaa olla hyvissä väleissä sinun elämäsi tärkeiden ihmisten kanssa. Siitä tiedät, että hän on totisesti rakastunut sinuun.

Jos mies rakastaa sinua, sinun ei tarvitse anella yhtään minuuttia hänen ajastaan kertoaksesi päivästäsi, koska hän kysyy siitä itse. Hän jatkuvasti haluaa tietää kaikki asiat, joita sinulle on tapahtunut päivän aikana, koska hän on totisesti kiinnostunut kuulemaan siitä.

Hän haluaa tietää, mitkä asiat saivat sinut nauramaan ja mitkä asiat saivat sinut surulliseksi. Jos jokin meni vikaan ja on jotain, mitä hän voisi tehdä korjatakseen sen. Ja hän tekee kaikkensa, että kaikki päivän aikana tapahtunut paha menee pois.

Jos mies rakastaa sinua, sinun ei tarvitse anella häntä treffeille kanssasi. Hän ei vain pysty lukitsemaan sinua sisätiloihin; sen sijaan hän suunnittelee suurimman osan treffeistä itse. Hän haluaa yllättää sinua ja pelaa viettely-peliä. Hän ei koskaan salli rakkautesi hiipua, koska hän tekee kaiken, minkä pystyy, pitääkseen liekin palamassa.

Jos mies rakastaa sinua, sinun ei tarvitse anella häntä katkaisemaan välejään exiensä kanssa. Hän tekee sen itse, koska se on loogista. Hän ei tee mitään, mikä saisi sinut epäilemään hänen tunteitaan sinua kohtaan.

Hän ei näe mitään syytä sille, että hän jatkaisi yhteydenpitoa exänsä kanssa, koska se tarina loppui hänelle sillä hetkellä, kun sinä astuit hänen elämäänsä. Eikä vain hänen exänsä – kukaan tyttö ei tule saamaan sijaa hänen sydämessään.

Jos mies rakastaa sinua, ei ole syytä sinun anella häntä puhumaan tunteistaan. Et ole hetkeäkään epävarma siitä, kuinka hän tuntee sinua kohtaan tai kuinka jotkin tekosi saavat hänet tuntemaan.

Jos hän on aikuinen mies, hän ei pelkää näyttää sinulle tunteitaan ja puhumaan niistä sinun kanssasi. Jos hän rakastaa sinua, hän esittelee sinulle syvimmätkin tuntonsa ja hän saa sinut aina tiedostamaan, että vahvimpaan tunteeseen on sidottu sinun nimesi.

Katsos, jos mies oikeasti on sinuun rakastunut, sinun ei tarvitse anella häntä viestittämään tai soittamaan tai viettämään aikaa sinun kanssasi. Sinun ei tarvitse anella häntä käyttäytymään tai kohtelemaan sinua kunnioittavasti, koska kaikki tämä on hänellä ensisijalla ja hän tekee sen, koska haluaa.

Ja jos hän ei anna tätä kaikkea sinulle ja jos joskus joudut näitä asioita pyytämään, pakkaa tavarasi ja lähde. Koska hän ei ansaitse sinua ja on olemassa joku toinen, joka antaa kaiken tämän sinulle omasta tahdostaan. Se on loogista, että mies antaa kaikkensa ja enemmänkin tytölle, jota hän rakastaa.

Jos sinun täytyy anella jotain tekemään tilaa sinulle elämässään, silloin hän ei ansaitse sinua siihen.